Bitgert
Persbericht

Waarom Bitgert Coin klaar is om het volgende Ethereum te worden

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Keer op keer hebben nieuwe blockchain-projecten zichzelf gebrandmerkt als potentiële ‘Ethereum-killers’ – alleen omdat hun verheven claims onvermijdelijk zullen verdwijnen. Dankzij het pioniersvoordeel en het robuuste ecosysteem heeft Ethereum de boventoon gevoerd als ‘s werelds favoriete slimme contractplatform.

Maar er is officieel een nieuwe kanshebber gearriveerd die ophef maakt als de eerste legitieme bedreiging voor de troon van Ethereum: Bitgert. Deze ambitieuze blockchain verzamelt snel een koortsachtige aanhang door de veiligheid van Ethereum te combineren met een enorm superieure schaalbaarheid.

Bitgert versus Ethereum: een echt eerlijk gevecht

Volgens de whitepaper van Bitgert lijkt het over alle vuurkracht te beschikken die nodig is om Ethereum frontaal uit te dagen:

  • Doorvoer van meer dan 100.000 transacties per seconde (TPS) vergeleken met de 12-60 TPS van Ethereum.
  • Verwaarloosbare kosten zo laag als $0,0000000000001 versus de beruchte hoge gaskosten van Ethereum.
  • Volledige Ethereum Virtual Machine (EVM)-compatibiliteit voor naadloze integratie.

Dankzij de geavanceerde BRISE-keten van Bitgert kan het netwerk moeiteloos exponentieel hogere transactievolumes verwerken dan Ethereum, terwijl er nog steeds vrijwel geen kosten in rekening worden gebracht. Elk op Ethereum gebaseerd protocol kan rechtstreeks gebruikmaken van de ultraschaalbare architectuur van BRISE met volledige EVM-interoperabiliteit.

Recente upgrades zoals de Dencun-upgrade van Ethereum hebben de problemen met de transactiekosten enigszins verzacht op L2’s, maar niet op L1’s. Maar zelfs met deze optimalisaties verbleekt de OG-blockchain nog steeds in vergelijking met het enorme prestatiepotentieel van Bitgert.

Bitgert’s routekaart om Ethereum omver te werpen

Hoewel de technische bekwaamheid van Bitgert onmiskenbaar indrukwekkend is, is het de routekaart die voor ons ligt die investeerders echt enthousiast maakt over het potentieel om Ethereum te onttronen via een reeks aanbiedingen:

  1. Bitgert Exchange, P2P-marktplaats, GEO Real Estate-marktplaats, P2P Crypto Exchange en betalingsgateway.
  2. Geauditeerde brug voor probleemloos wisselen van activa tussen Bitgert en Ethereum.
  3. Beloningen inzetten via een samenwerking met meme-munt BEFE.

Elke mijlpaal ontgrendelt nieuwe nutsstromen voor het steeds groter wordende ecosysteem van Bitgert. Naarmate DeFi, dApps en Web3 hun intrede doen, zou de schaalbare architectuur van Bitgert een uittocht uit de opgeblazen keten van Ethereum kunnen katalyseren.

Misschien wel het allerbelangrijkste is dat het nu al een veelbelovend prijsmomentum vertoont. Alleen al in de afgelopen maand is het token met 35% gestegen naar een marktkapitalisatie van $100 miljoen, te midden van een groeiende hype rond de dagelijks verhandelde volumes van $2,35 miljoen.

De ware test voor de suprematie van Bitgert

Uiteraard heeft Bitgert nog een enorme klim te gaan om de marktdominantie van Ethereum ter waarde van 420 miljard dollar en de gevestigde netwerkeffecten over te nemen. Zelfs het vastleggen van een klein deel van die waardering zou een winst van meer dan 4.000 keer ten opzichte van de huidige niveaus vertegenwoordigen.

Maar waar vroegere zogenaamde ‘Ethereum-killers’ loze beloften niet nakwamen, demonstreert Bitgert snel zijn legitimiteit als het eerste platform dat het robuuste ecosysteem van Ethereum combineert met een werkelijk schaalbare infrastructuur. Of het dat momentum kan vasthouden en de regerende slimme contractkoning van crypto kan onttronen, valt nog te bezien.

Ga voor meer informatie over Bitgert naar https://bitgert.com.


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.