Shiba Inu (SHIB)
Shiba inu

Waarom stijgt de Shiba Inu koers vandaag?

Shiba Inu heeft vandaag een mooie prijsstijging laten zien. In de afgelopen uren is de prijs van SHIB gestegen met 5,4% naar $0,00002374. Deze prijsstijging ging gepaard met een aanzienlijke toename in handelsvolume, die met 160 procent steeg.

Deze plotselinge groei in zowel prijs als volume duidt op een hernieuwde belangstelling voor memecoins zoals Shiba Inu, BONK, PEPE, en Floki. Al deze memecoins zijn namelijk met meer dan 5 procent gestegen.

Waarom stijgt de Shiba Inu koers?

De recente stijging van Shiba Inu (SHIB) kan mogelijk worden toegeschreven aan enkele belangrijke ontwikkelingen die een positieve invloed hebben gehad op de memecoin. Hoewel het niet precies te zeggen is wat de oorzaak is van de stijging, zijn er twee factoren die waarschijnlijk een rol hebben gespeeld.

De eerste en mogelijk meest invloedrijke ontwikkeling is de aankondiging van een belangrijke samenwerking tussen het Shiba Inu-netwerk en het crypto betalingsplatform MoonPay. Deze samenwerking maakt het mogelijk voor gebruikers om via PayPal, een geïntegreerd en breed erkend betaalsysteem, SHIB te kopen.

Dit opent de deuren voor miljoenen gebruikers om toegang te krijgen tot het Shiba Inu ecosysteem, wat aanzienlijk bijdraagt aan de toegankelijkheid en populariteit van de memecoin.

De tweede reden voor de sterke prijsstijging van Shiba Inu (SHIB) is de recente voltooiing van de hard fork van hun Layer-2 (L2) platform, Shibarium. Deze belangrijke update, die op 2 mei werd uitgerold, heeft een golf van optimisme onder SHIB-investeerders teweeggebracht.

De upgrade heeft niet alleen de schaalbaarheid van het netwerk verbeterd, maar ook de algehele gebruikerservaring.

Handel €10.000 gratis en krijg 10 euro bonus

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Shiba Inu of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve aanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Maak een account bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 10 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Shiba Inu nieuws

ShibaSwap eindelijk live op Shibarium, met nieuwe functies en meer Shiba Inu-burns
4 redenen waarom de Shiba Inu koers fors is gestegen
Shibarium hard fork maakt Shiba Inu razendsnel en goedkoop?
Meer nieuws

Meest gelezen

Bekende Nederlandse crypto analist verkoopt al zijn Bitcoin – Dit is waarom
Crypto-analisten voorspellen: Zó lang duurt het om miljonair te worden met een $1.000 investering in Cardano
Kan de Ripple (XRP) koers 50 dollar worden?