uwerx network
Persbericht

Waarom Uwerx (WERX), Binance Coin (BNB) en Optimism (OP) de beste cryptokeuzes zijn voor 2023

Ontdek de beste crypto-keuzes voor 2023! Uwerx, Binance Coin (BNB) en Optimism (OP) zijn de drie beste cryptovaluta’s die analisten hebben geselecteerd vanwege hun ongelooflijke use-cases. Ontdek hoe Uwerx de freelance-industrie verstoort en hoe Binance Coin (BNB) en Optimism (OP) hun respectievelijke ruimtes domineren.

UBS zal waarschijnlijk Credit Suisse overnemen, wat de bankencrisis zou kunnen verergeren, en de toekomst van het geld wordt zwaar bediscussieerd. Het perfecte landschap voor massale acceptatie van crypto-activa, en analisten hebben Uwerx, Binance Coin (BNB) en Optimism (OP) geselecteerd als de beste crypto-keuzes voor 2023, wat hun ongelooflijke use-cases voor wereldwijde markten benadrukt.

Uwerx (WERX) – De freelance-industrie verstoren

Freelance is al enkele jaren het snelst groeiende gebied van de werkgelegenheid en analisten verwachten dat dit de bepalende werktrend van het decennium zal zijn. Volgens Forbes verwacht bijna 50% van de respondenten dat hun gebruik van nieuwe digitale platforms in de toekomst aanzienlijk zal toenemen. Desondanks zijn marktleiders zoals Upwork er niet in geslaagd om te innoveren, en Uwerx, een jong ontwrichtend protocol, vult deze leegte.

Uwerx lanceert een gedecentraliseerde hub voor freelancers op het Polygon (MATIC) netwerk. Uwerx zal het platform bouwen om tegemoet te komen aan de eisen van freelancers met transparante prijzen, gepersonaliseerde matching, ingebouwde samenwerkingstools en ingebouwde diensten voor geschillenbeslechting. Naast deze functies zal Uwerx, dankzij het gebruik van blockchain-technologie, een kostenefficiëntere service bieden, fraude uitroeien en de intellectuele eigendomsrechten van freelancers beschermen. Gezien deze factoren voorspellen analisten dat freelancers Uwerx snel zullen adopteren en geloven dat het WERX-token in Q3/Q4 2023 tussen $3,20 en $3,40 kan worden verhandeld.

Binance Coin (BNB) – De dominante layer one?

Binance Coin (BNB) drijft elke transactie op de Binance Smart Chain (BSC) aan en CZ heeft onlangs zijn plan aangekondigd om het herstelfonds van Binance van $1 miljard te besteden aan BTC, ETH en Binance Coin (BNB). Beleggers zouden zijn voorbeeld moeten volgen als CZ biedt op Binance Coin (BNB).

Binance Coin (BNB) is ook een deflatoir token, waarbij Binance driemaandelijkse brandwonden uitvoert, en het vasthouden van Binance Coin (BNB) blijft de beste manier om blootstelling te krijgen aan de algehele groei van het BSC-ecosysteem. Binance Coin (BNB) wordt momenteel verhandeld tegen $314, waarbij analisten prijsvoorspellingen geven tussen $355 en $425 voor Binance Coin (BNB) in 2023-2024.

Optimism (OP)- The Future of Vertical Scaling?

Optimisme (OP) is de dark horse van de Layer Two-schaalrace. Met de recente Airdrop-aankondiging van Arbitrum (ARB) zijn veel handelaren Optimism (OP) vergeten. Toch is de beslissing van Coinbase om Base te bouwen, hun eigen laag twee schaaloplossing, met behulp van Optimism’s (OP) OP Stack niet onopgemerkt gebleven door doorgewinterde crypto-investeerders. Velen verwachten dat Optimism (OP) zal genieten van een rally wanneer Base wordt gelanceerd, en de markt realiseert zich dat Optimism (OP) de kern kan vormen van een interoperabele toekomstige superketen.

Optimism (OP) wordt momenteel verhandeld tegen $2,54, waarbij analisten voorspellen dat Optimism (OP) in 2023 tussen $3,02 en $3,68 zal handelen. Analisten blijven positief, maar gezien de volatiliteit van de markt en Coinbase’s eigen positie, zal het interessant zijn om te zien of dit positiviteit loont. We zouden nog steeds voorzichtig naderen.

Uwerx ingesteld om beter te presteren

Kijkend naar marktkapitalisaties, wedden analisten op Uwerx. Het team kondigde aan dat ze de liquiditeit gedurende vijfentwintig jaar na de sluiting van de voorverkoop zouden opsluiten, samen met audits van SolidProof en InterFi Network; de toekomst ziet er rooskleurig uit voor vroege investeerders in Uwerx.

Degenen die nieuwsgierig zijn en blootstelling willen aan de voordelen van de groei van freelancen, kunnen vandaag deelnemen aan de voorverkoop door de onderstaande links te volgen.

Vind meer informatie

Presale: invest.uwerx.network

Telegram: https://t.me/uwerx_network

Twitter: https://twitter.com/uwerx_network

Website: https://www.uwerx.network/