Blockchain Nieuws, NFT Nieuws

Blockchain Nieuws, NFT Nieuws

Walmart dient plannen in voor zijn eigen cryptocurrency

Walmart heeft onlangs hints gegeven met betrekking tot de metaverse, maar het bedrijf wil nu ook zijn eigen cryptocurrency creëren, evenals een verzameling NFT’s.


Grote merken bereiden zich voor op de Metaverse

Als onderdeel van zijn inspanningen om zich voor te bereiden op de metaverse, diende het detailhandelsbedrijf eind december verschillende nieuwe handelsmerken in. Hieruit bleek dat het van plan was een reeks virtuele producten te creëren en te verkopen. Het gaat om interieurdecoratie, elektronica, sportproducten en zelfs producten voor persoonlijke verzorging. Een afzonderlijke indiening heeft bevestigd dat het ook kijkt naar het aanbieden van een virtuele valuta en NFT’s.

Ondertussen heeft Walmart al zeven afzonderlijke aanvragen ingediend op 30 december 2021.

Sinds Facebook officieel zijn rebranding naar Meta aankondigde zijn andere grote merken met hun eigen plannen naar buiten gekomen. Sneakerbedrijf Nike heeft begin november ook een reeks handelsmerkaanvragen ingediend.

Daarnaast ging Nike later die maand een samenwerking aan met Roblox. Volgens het bedrijf is de samenwerking tot stand gekomen om een virtuele wereld genaamd Nikeland te creëren. Later in december nam Nike ook het virtuele sneakerbedrijf RTFKT over.

Ook kledingwinkels zoals Ralph Lauren, Abercrombie & Fitch en Urban Outfitters hebben recentelijk allemaal handelsmerken ingediend.


Wil jij Crypto verhandelen op 1 van de grootste en meest betrouwbare exchanges ter wereld? Klik hier. en ga naar KuCoin.


NFT-rage

Volgens het CNBC-rapport lanceert Walmart ook een eigen NFT-collectie. Dit komt echter niet als een verrassing.

Veel grote merken en sportclubs hebben de NFT-rage meegekregen. Dit kunnen ze gebruiken als een manier om dichter bij hun klantenbestand te komen en hen in ruil daarvoor beloningen aan te bieden.

Het blijkt inderdaad goed te werken. Adidas’ NFT-debuut in december was uitverkocht, net als die van Under Armour.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten