Persbericht

Wat is Roobee?

Roobee is een blockchain investeringssoftware platform dat gebruikmaakt van kunstmatige intelligentie, ook wel AI genoemd. Dit doet het om mensen in staat te stellen te investeren in producten zoals onroerend goed, investeringsfondsen, startups, crypto projecten en meer. Roobee is gebouwd om transparant en toegankelijk te zijn.


Waarom kiezen investeerders voor Roobee?

Heel weinig mensen in de wereld zijn professionele investeerders. Ze hebben geen idee waar ze geld in moeten investeren. Deze mensen hebben vaak geen directe toegang tot de investeringsmarkten en hebben geen vertrouwen in vermogensbeheerders. In feite hebben de meeste mensen meestal geen mogelijkheid om hun kapitaal te investeren in betrouwbare produchten.

Roobee streeft ernaar de wereldwijde investeringsmarkt voor iedereen toegankelijk te maken, ongeacht de locatie of de hoeveelheid geld. Het assortiment investeringsproducten en -tools biedt gebruikers de mogelijkheid om te investeren in een uniform softwareplatform vanaf $10.

Naast het toegankelijk maken van de investeringsmarkt zorgt Roobee voor meer transparantie. Om gebruikers te beschermen, biedt Roobee een transparant en blockchain-gebaseerd systeem van statistieken en analyses voor al haar beleggingsproducten. Dit systeem is gebouwd op de RoobeeChain blockchain, waarmee gebruikers investeringsproducten kunnen verifiëren en authenticeren voordat ze erin investeren.

Verder is het platform enorm goed beveiligd. Roobee is gebouwd op het HyperLedger-framework dat wordt ondersteund door de Linux Foundation en grote spelers zoals IBM en Intel. Op deze manier zorgt Roobee ervoor dat niemand toegang heeft tot het fonds van een gebruiker, behalve de gebruiker zelf.

Andere oplossingen die Roobee biedt, zijn onder meer het creëren van mogelijkheden voor micro-investeringen in elk beleggingsproduct, het bieden van een uniform toegangspunt tot de investeringswereld, het stimuleren van interesse in investeringen, het verstrekken van duidelijke en gedetailleerde informatie over elk instrument, het elimineren van provisiekosten, enzovoort.


Wil je meer weten over Roobee? Ga naar de officiële website – Roobee.io voor meer informatie over het platform