Persbericht

Newsbit 02-03-2021 07:19 leestijd 3 - 5 min

Wat is Vidulum?

Vidulum wordt geleid door een zeer hardwerkend duo en ondersteund door een robuuste gemeenschap van gebruikers. Vidulum App is het kernproduct van Vidulum LLC, een geregistreerd bedrijf dat zich richt op het bouwen van niet-custodiale oplossingen voor de crypto ruimte. Hun producten zijn ontwikkeld om de ervaring van bestaande gebruikers te verbeteren en tegelijkertijd het onboarding proces van nieuwe marktdeelnemers te vergemakkelijken. VDL is de mainnet blockchain die de Vidulum App en de door het bedrijf aangeboden producten aanvult. Het Vidulum-team is voortdurend bezig geweest met het verfijnen van zijn oplossing, en met de stappen die ze het afgelopen jaar hebben genomen, is het duidelijk geworden dat ze hier zijn om te blijven. Non-custodiale oplossingen zijn de toekomst, en het begint met Vidulum App.

De Vidulum blockchain gebruikt het proof of work consensus mechanisme en Masternodes om het netwerk te ondersteunen. Je kunt VDL verdienen door het netwerk te ondersteunen bij het delven of door een masternode te hosten. Het Vidulum team heeft een aantal gidsen samengesteld op hun officiële blog om meer te leren over het delven van VDL of het hosten van een Masternode.

U kunt ook Vidulum coins verdienen met V-staking, maar u heeft VDL nodig, of een ander door V-Staking ondersteund activum om te beginnen. VDL kan direct in de Vidulum App worden verkregen via de nieuwe uitwisselingsfunctie. Gebruikers kunnen ook de beurzen bezoeken die VDL ondersteunen om wat Vidulum coins in hun wallet te krijgen.


Kenmerken van de Vidulum App

Niet voorwaardelijk vrij

Als je staat te popelen om te horen hoe Vidulum App zijn gebruikers beloont, lees dan verder! Maar laten we eerst eens kijken naar enkele kenmerken die deze wallet app veilig en makkelijk te gebruiken maken. Vidulum App is honderd procent non-custodial, wat betekent dat u de enige persoon bent met bewaring of eigendom van de private sleutels bij het aanmaken van het account. Wanneer u een account aanmaakt op Vidulum App, worden uw private sleutels client-side gegenereerd. Wachtwoorden en pins worden nooit naar buiten verzonden of buiten uw apparaat opgeslagen. Dit betekent dat het Vidulum-team uw privésleutels niet kan reconstrueren of accounts kan herstellen, waardoor gebruikers de volledige controle over hun crypto-activa en fondsen hebben.

Volledig eigenaar zijn van je fondsen is een fundamentele pijler van het crypto-ecosysteem en een waarde die wordt gedeeld door het Vidulum-team. Dit ondersteunt de gemeenschappelijke verklaring in deze ruimte, “niet uw sleutels, niet uw crypto,” en is de reden waarom Vidulum’s missie is opgebouwd rond het creëren van niet-custodiale producten, weerspiegeld door hun mantra, “Your Keys – Your Crypto.” De app wordt ook geleverd met verbeterde beveiliging tweaks zoals automatische vergrendeling, het invoeren van alle login-gegevens om een transactie goed te keuren, en 2-Factor Authentication om de veiligheidsbar verder te verhogen.

Eenvoudige toegang tot fondsen is ook een van de kenmerken van de Vidulum App en waarom het zich onderscheidt van andere cryptocurrency wallets. Gebruikers kunnen toegang krijgen tot hun wallet via zowel iOS als Android of via de website. Je hebt het niet mis als je zin hebt om deze app de alles-in-één, 24/7, Multiplatform, Non-Custodial Cryptocurrency Wallet te noemen, maar dat is een mondvol. In plaats daarvan kent de gemeenschap de applicatie als Vidulum, en ze hebben de manier waarop gebruikers cryptocurrency opslaan en benaderen via deze multi-asset web wallet opnieuw ontworpen.

Het principe van niet-custodiale crypto opslag is de basis waarop Vidulum App is ontworpen. Met deze basis worden Vidulum App gebruikers tegemoetgekomen met een unieke interface die de ervaring vereenvoudigt voor zowel beginners als gevorderde deelnemers in de crypto ruimte.


Dagelijkse beloningen verdienen met V-Staking

Hoe zit het met het verdienen van dagelijkse beloningen op de Vidulum App? V-Staking is een belangrijke functie van de applicatie, en het staat centraal in het Vidulum Beloningssysteem. Dit mechanisme is ontwikkeld om houders van specifieke, ingeschakelde activa te belonen.

Deelnemen aan V-Staking vereist dat gebruikers een minimumbedrag van een V-staking actief bezitten. De beloningen worden dagelijks uitgekeerd in VDL-tokens, en het bedrag dat een gebruiker ontvangt is evenredig aan het bedrag dat zij houden van de totale pool van een bepaald actief dat V-staking is.


$VDL coins verdienen via V-Staking

Er is veel opwinding onder bestaande leden van de Vidulum gemeenschap en nieuwe leden die geïnteresseerd zijn in het verdienen van meer VDL, een belangrijk onderdeel van de use case van de coin en een van de belangrijkste voordelen van het gebruik van Vidulum’s multi-coin web wallet. Laten we eens duiken in wat V-staking is en uitleggen hoe u kunt verdienen door uw VDL coins te staken in uw Vidulum wallet.

V-staking is een bijzonder voordelige manier om gratis crypto te verdienen als je niet het vereiste VDL-onderpand hebt om een masternode te draaien, of de middelen om VDL van de blockchain te delven.

Er zijn twee basismanieren om VDL-coins te verdienen:

  • Houd minimaal 100 VDL-coins in uw Vidulum-wallet.
  • Het bezit van een minimumaantal coins van andere door V-staking ondersteunde activa (momenteel 100 eenheden)

Leden van de gemeenschap die ervoor kiezen om $VDL in hun wallet te houden om V-staking beloningen te verdienen, moeten eerst een account aanmaken op Vidulum App of de mobiele app downloaden voor Android en iOS. Wanneer u zich aanmeldt, zorg er dan voor dat u uw inloggegevens veilig, beveiligd en geback-upt bewaard, aangezien u de volledige voogdij heeft over alle crypto’s die bij Vidulum App zijn opgeslagen.

Alles wat te maken heeft met uw Vidulum App wallet wordt aan de client-kant gedaan. Het Vidulum team kan web wallet accounts niet herstellen, omdat pins, wachtwoorden en prive sleutels nooit naar de Vidulum servers worden verstuurd.

Nadat u uw account op de Vidulum App heeft aangemaakt, kunt u doorgaan met het verwerven van VDL-coins uit mijnbouw of van de vermelde beurzen, en vervolgens de VDL naar uw respectievelijke adressen sturen. Het is zo eenvoudig en gemakkelijk.

Voor meer informatie kunt u terecht op: https://vidulum.app/