Persbericht

Wed op voetbal en ontvang een deel van 6 BTC-prijzenpot bij 1xBit

1xBit is weer bezig met een overheerlijk toernooi dat beschikbaar zal zijn voor alle gebruikers. Deze keer is het groter en beter. Zet in op de 6 beste Europese competities en ontvang een deel van de 6 BTC-prijzenpot! Dit is een kans om grote prijzen te winnen uit uw steun voor uw favoriete teams. Spannend, toch?

Hoe deel te nemen

Volg de onderstaande stappen om aan de slag te gaan met deze aanbieding:

  • Ga naar de officiële website van 1xBit
  • Log in op de website
  • Zodra u bent ingelogd en uw account is gefinancierd, navigeert u naar de aanbiedingspagina en klikt u op “Deelnemen”
  • Wed op de EPL, Bundesliga, Serie A, La Liga, Ligue 1, Primeira Liga wedstrijden en verzamel promotickets
  • Hoe meer promotickets u verzamelt, hoe meer kans u maakt om de toernooiprijzen te winnen.

Dit toernooi is opgesplitst in meerdere prijstrekkingen waarin er een totale prijzenpot van 6 BTC is om uit te delen. Dit toernooi gaat naar verwachting van start op 29 maart 2023 en loopt door tot 25 mei 2023. Er is genoeg tijd om voorbereidingen te treffen voor deze aanbieding, want er wachten heel veel prijzen om gewonnen te worden.

De voordelen van 1xBit

Nu we alle basis hebben behandeld met betrekking tot wat het toernooi inhoudt, laten we eens kijken naar enkele voordelen van het gebruik van 1xBit.

Uitgebreide lijst van sporten

Als je een grote fan bent van sportweddenschappen, dan zul je hoogstwaarschijnlijk blij zijn met het uitgebreide aanbod aan sporten dat beschikbaar is voor weddenschappen op dit platform. Op het moment van schrijven van deze recensie biedt 1xBit gokmarkten voor meer dan 30 sporten. Wat vooral indrukwekkend is aan hun marktaanbod, is dat er bijna een gelijke verdeling is van gokmarkten over alle sporten, hoewel er een breder scala aan opties is voor voetbal. Als zodanig, ongeacht in welke sporten u geïnteresseerd bent, zult u zeer waarschijnlijk op deze site vinden wat bij uw keuze past.

Live wedden

De functie voor live wedden is een belangrijk voordeel dat wedden op 1xBit super spannend maakt. Met deze functie kun je als gokker inzetten op live games en toch prijzen winnen. Het bijzonder indrukwekkende aan de live weddenschappen van 1xBit in vergelijking met andere is het brede scala aan live games die constant beschikbaar zijn, en het zeer functionele tabblad met statistieken op elke live game, waardoor gokkers beter geïnformeerde beslissingen kunnen nemen voordat ze weddenschappen plaatsen.

Promoties met royale prijzenpotten

Een ander zeer lovenswaardig voordeel van het gebruik van 1xBit is de brede selectie van promoties met royale prijzenpotten die altijd worden aangeboden. Net als de promotie die in dit artikel wordt besproken, is er meer om van te profiteren. 1xBit maakt er trouwens een traditie van om elke maand minstens twee nieuwe promoties uit te brengen met overheerlijke prijzenpotten. Op deze manier zit je nooit zonder aanbiedingen om te verkennen.

Meer dan 40 cryptovaluta’s

Op het moment van schrijven van deze recensie zijn er meer dan 40 cryptocurrencies die momenteel acceptabel zijn op 1xBit. Aangezien het platform een crypto-gebaseerd gokplatform is, is het niet meer dan logisch dat het een scala aan cryptocurrencies biedt die kunnen worden gemaximaliseerd voor het verwerken van transacties.

Welkomstaanbieding van maximaal 7 BTC

Een groot aantal 1xBit-gebruikers is vandaag lid geworden van het platform vanwege de overheerlijke welkomstbonus die wordt aangeboden. Tot op heden is er geen platform dat in de buurt komt van het aanbieden van maximaal 7 BTC aan welkomstbonus op 1-4e stortingen. Verhoog uw eerste stortingsbonus tot 125% met promotiecode NEWSBIT23! Dit is een van de voordelen die het platform onderscheidt van andere die momenteel beschikbaar zijn.

Eenvoudige registratie

Een wed-account openen met 1xBit is supergemakkelijk. Wat voornamelijk van u wordt verlangd, zijn uw e-mailadres en wachtwoord. Nadat u deze gegevens heeft ingevuld en op het register-tab hebt geklikt, heeft u met succes een nieuw account geopend. Dit hele proces belooft minder dan 1 minuut te duren.

Conclusie

Meld u vandaag nog aan op 1xBit en neem deel aan het Super Six-toernooi met een uitgebreide reeks prijzen die wachten om gewonnen te worden!