Weg richting Bitcoin prijs van $20k ligt wijd open

Bitcoin heeft vannacht opnieuw een nieuw jaarlijks hoogtepunt bereikt van meer dan $18.900. Volgens analisten is er nu weinig weerstand meer totdat BTC bij de $20k is aanbeland.


Bitcoin komt steeds dichter bij een All Time High

Als we de Bitcoin grafiek bekijken, zien we dat de munt een hoogtepunt bereikte rond 03:00 ‘s nachts. De koers steeg op dat moment tot een prijs van $18.980. Dit betekent dat de prijs nog meer $1.000 verwijderd was van zijn hoogste punt ooit.

Sindsdien is de prijs ietwat teruggezakt, maar ondanks dat zijn analisten optimistischer dan ooit te voren. Dat komt omdat de belangrijkste weerstanden doorbroken zijn en de weg vrij lijkt te zijn voor een rally naar de $20.000.


Vanaf nu tot 10 december geeft crypto exchange Bybit alle nieuwe en bestaande gebruikers bonussen tot $500! Klik hier.


2021 wordt het jaar waar Bitcoin echt vuurwerk gaat laten zien

Ook Tom Lee, de medeoprichter van Fundstrat, was optimistischer dan ooit over de kracht van de markt.

“De Bitcoin halving vond dit jaar plaats, wat natuurlijk historisch gezien goed is voor de prijs, maar de geschiedenis zegt ook dat het jaar na de halving nog veel belangrijker is”, zei hij tegen Yahoo Finance. Ook vertelde hij:

“Bitcoin was vorig jaar de best presterende asset. Het verplettert gewoon alle andere hedges en activaklassen. Maar ik denk dat 2021 het jaar zou kunnen zijn waar Bitcoin pas echt vuurwerk gaat laten zien. Dus als mensen geïnteresseerd zijn, moeten ze echt beseffen dat het beste waarschijnlijk nog moet komen. “