prijs stijgt
Persbericht

Welke Crypto Kopen in 2023 – Ontdek de 5 Beste Crypto’s om Nu te Kopen

Investeren in crypto blijft lastig. Nieuwe investeerders, investeerders met al wat ervaring en zelfs professionele traders zullen dit beamen. De crypto markt kent altijd zijn pieken en dalen, waardoor het moeilijk blijft om te bepalen welke crypto gaat stijgen in de toekomst. 

Welke Crypto Kopen in 2023 is daarom de vraag die veel investeerders zichzelf op dit moment afvragen. Tegenwoordig worden er steeds meer nieuwe crypto projecten toegevoegd en gereleased. Hierdoor zijn er doorgaans veel projecten die moeten worden overwogen en waar eigenlijk onderzoek naar moet worden gedaan. 

Om het lezers makkelijker te maken, hebben we een top 5 gemaakt van de beste crypto’s om nu te kopen. Deze projecten zullen we in detail bespreken en uitleggen waarom deze een goede investering is.

Welke Crypto Kopen in 2023 – Ontdek de 5 Beste Crypto’s om Nu te Kopen 

Hieronder hebben we de top 5 crypto projecten om nu te kopen even kort onder elkaar gezet. 

  1. Meta Masters Guild (MEMAG) – Beste Play-to-Earn Crypto Om Nu Te Kopen
  2. Fight Out (FGHT) – Innovatieve Move to Earn Fitness Crypto 
  3. Dash 2 Trade (D2T) – Populair Crypto Trading Platform Waarvan de Presale Bijna is Afgelopen
  4. C+Charge (CCHG) – Duurzaam Crypto Project voor Efficiëntere Laadstations
  5. RobotEra (TARO) – Play-To-Earn (P2E) Crypto Metaverse Game

>>> Zelf meedoen met de MEMAG Presale <<<

De 5 Beste Crypto’s om Nu te Kopen – Nader toegelicht 

Naar onze mening ligt de grootste kans op het hoog rendement bij nieuwe cryptomunten waarvan de presale net begonnen is. Deze tokens kunnen namelijk vaak worden gekocht met een korting vergeleken met de prijs voor de ICO. Dit zorgt ervoor dat je de token eigenlijk altijd voor de best mogelijke prijs aanschaft.

Het is echter nog steeds belangrijk om dan te investeren in een project die ook de potentie heeft om te groeien. Crypto projecten die utility of innovatieve technologie met zich meebrengen, hebben natuurlijk een grotere kans om te groeien.. 

We hebben daarom onderzoek gedaan naar projecten die een grotere kans hebben op slagen én momenteel in de presale fase zijn van het project. 

In dit gedeelte van de gids zullen we deze 5 projecten nader toelichten en bespreken. Het is hierbij goed om te weten dat we elk crypto project hebben beoordeeld op een aantal fundamentele eigenschappen. We kijken bijvoorbeeld naar de utility van een token, de tokenomics, de roadmap en nog een aantal andere kenmerken. 

1. Meta Masters Guild (MEMAG) – Beste Play-to-Earn Crypto Om Nu Te Kopen

De beste crypto om nu te kopen kan zomaar eens Meta Masters Guild zijn, een nieuw Play-to-Earn project dat direct hoge ogen gooit. Met een eigen platform en eigen crypto token willen ze de sector van Play-to-Earn games op de kop zetten. 

Dat doen ze door zich niet te richten op het ontwikkelen van één game en een cryptomunt, maar juist door een platform te bieden waarop ontwikkelaars Play-to-Earn games kunnen maken. 

Hiermee zullen ze een groot aanbod games aan kunnen bieden, die veelal mobile-focused zullen zijn. Al deze games gebruiken dezelfde onderliggende technologie, maar belangrijker nog, ze gebruiken ook dezelfde cryptomunt; MEMAG. 

In de games kun je Gems verdienen waarmee je nieuwe in-game producten kunt kopen, maar je kunt die Gems ook omwisselen voor MEMAG. Vervolgens kun je met de MEMAG tokens zelf kiezen wat je wilt, inruilen voor geld of verder gebruiken binnen de games van Meta Masters Guild. 

De tokens zijn nu alvast extra voordelig verkrijgbaar in de presale op de Meta Masters Guild website. Dat ze nu zo voordelig zijn, komt door de manier waarop de presale is opgebouwd; deze bestaat namelijk uit zeven verschillende fases, waarbij na elke fase de prijs iets verhoogd wordt. 

Dit zorgt ervoor dat wanneer je nu investeert, de waarde van deze investering op het eind van de presale al drie keer zo hoog. Na de presale komt de token direct bij meerdere exchanges beschikbaar wat de prijs nog verder de lucht in kan duwen. 

>>> Nu tokens kopen in de MEMAG Presale <<<

2. Fight Out (FGHT) – Innovatieve Move to Earn Fitness Crypto 

Het tweede project van onze gids is Fight Out, dit is een nieuwe move-to-earn crypto die als doel heeft om de fitness industrie te hervormen. Gebruikers van het platform zullen namelijk de mogelijkheid krijgen om geld te verdienen door workouts uit te voeren! 

Bij Fight Out staat de app centraal, waar elke gebruiker zijn eigen Fight Out avatar heeft. Deze avatar is eigenlijk een afspiegeling van de gebruiker. De avatar groeit namelijk mee met het sportprestaties van de gebruiker. Wanneer je een workout doet, dan worden de statistieken van je Avatar ook beter. 

Deze NFT-avatar zal stijgen in level wanneer je verbonden met je telefoon. Het is hierbij niet belangrijk of je een workout thuis, buiten of in gym doet. Dit wordt mogelijk gemaakt door nieuwe Web 3.0 features van de app. In de toekomst heeft Fight Out het plan om eigen gyms te openen, waar gebruikers van het platform kunnen profiteren van Web 3.0 innovaties in hun sportschool. 

Fight Out wil als eerste 20 gyms laten open in de steden met de grootste Fight Out community’s. Het ambitieuze doel is om uiteindelijk in elke grote stad een Fight Out gym te openen. 

Op dit moment is Fight Out nog alleen online, vandaar dat het project in de presale geld wilt ophalen om dit indrukwekkende plan in gang te zetten. Fight Out kent twee type tokens: REPS en FGHT, waarvan de laatstgenoemde verkocht gaat worden in de presale. 

Deze presale is net van start gegaan. In de eerste fase is er als doelstelling om $ 5 miljoen op te halen. Wanneer dit bedrag behaald is, zal de prijs van 1 FGHT token stijgen. Het interessante aan deze presale is de mogelijkheid tot het ontvangen van bonussen. Investeerders die voor een bepaald bedrag investeren hebben hierdoor recht op tot wel 25% meer tokens. 

Investeerders die interesse hebben in dit project kunnen het beste de website van Fight Out bezoeken. Hier kunnen ook tokens gekocht worden door middel van ETH of USDT. 

>>> Nu naar de Fight Out Presale <<< 

3. Dash 2 Trade (D2T) – Populair Crypto Trading Platform Waarvan de Presale bijna is Afgelopen

Dash 2 Trade is een populair crypto trading platform dat voor investeerders het maximale uit hun investeringen zal halen. De presale van dit project is al bijna afgelopen, dus investeerders die interesse hebben zullen snel moeten zijn.

Dash 2 Trade heeft een unieke trading platform ontwikkeld – gemaakt door traders, voor traders. Dit platform heeft handige tools en informatie, zoals crypto signals, presale listings, social sentiment data, auto trading en nog veel meer. 

D2T is de native token van het platform. Deze utility token heeft verschillende use cases, maar de voornaamste is het betalen van het lidmaatschap van het platform. Dash 2 Trade zal namelijk gaan werken met een abonnement systeem. Hier zijn drie verschillende tiers van: Gratis, Starter en Premium. De starter tier zal 400 D2T gaan kosten en de Premium tier 1,000 D2T tokens. 

De presale van Dash 2 Trade is tot nu toe erg succesvol geweest. Momenteel bevinden we in de laatste fase (fase 4).Er is al zo’n 80% van alle beschikbare tokens verkocht, waardoor investeerders die interesse hebben in dit project zullen moeten opschieten. 

Tot nu toe is er maar liefst meer dan $ 10 miljoen opgehaald, waardoor listings bij populaire crypto exchanges: LBank, BitMart en Changelly Pro al zijn aangekondigd. Deze listings zijn natuurlijk erg goed nieuws voor Dash 2 Trade, waarvan de eerste zal gaan plaatsvinden op 11 januari. Analisten zien Dash 2 Trade hierdoor als een van de beste altcoins van 2023. 

De verwachting is dat deze token explosief in waarde zal gaan toenemen wanneer hij gelist wordt op de exchanges. De presale was erg succesvol, het project is solide en de token heeft verschillende use cases. Investeerders die de token nog voor de ICO wilt oppikken moet snel zijn, de presale zal binnenkort eindigen.  

>>> Nu naar de Dash 2 Trade Presale <<< 

4. C+Charge (CCHG) – Duurzaam Crypto Project voor Efficiëntere Laadstations

De volgende token op deze lijst is die van C+ Charge. Dit project wilt het oplaadproces van elektrische auto’s verduurzamen en verbeteren. Wat vervolgens voordelig is voor zowel consument als particulier. 

Tegenwoordig rijden er steeds meer mensen in een elektrische auto. Dit is natuurlijk positief voor het klimaat, maar er is hierdoor de noodzaak om het laadstation netwerk te verbeteren, omdat er op dit moment al te weinig laadstations zijn voor de hoeveelheid elektrische auto’s die er rondrijden. Zeker wanneer we stilstaan bij het feit dat dit er in de toekomst alleen maar meer worden. 

Hiernaast ondervinden veel gebruikers van deze laadstations problemen. Er is onduidelijkheid over de tarieven en betaalmethodes. Mensen komen er pas te laat achter hoe duur een oplaadbeurt was en voelen zich achteraf soms bedrogen.

C+ Charge wilt hier verandering in brengen. Door middel van blockchain technologie wil het project een nieuwe standaard creëren voor het opladen van elektrische auto’s. C+ Charge gaat hiervoor eigen laadstations laten bouwen en al bestaande laadstations toevoegen aan hun netwerk Hierdoor zullen laadstations toegankelijker zijn en zal het proces efficiënter verlopen. 

Het project zal gebruik maken van zijn eigen CCGH token. Met deze token kan er betaald worden bij de laadstations die aangesloten zijn op het C+ Charge netwerk. Particulieren die betalen met de CCGH token zullen hiernaast recht hebben op carbon credits van FlowCarbon.

De presalve van C+ Charge is onlangs van start gegaan. Voor deze presale zijn 400 miljoen CCGH tokens van de 1 miljard beschikbaar om te kopen. De token wordt gehost op de Binance Smart Chain, waardoor CCGH tokens geswapt kunnen worden met BNB of USDT. 

De token kost in de eerste fase van de presale slechts $ 0,013. Investeerders die interesse hebben in dit project, kunnen het beste de website van C+Charge bezoeken. 

>>> Nu naar de C+Charge Presale <<< 

5. RobotEra (TARO) – Play-To-Earn (P2E) Crypto Metaverse Game

RobotEra is een nieuw play-to-earn metaverse project, waar spelers crypto kunnen verdienen door het spel te spelen. Op dit moment is de presale aan de gang, waar investeerders de TARO token met korting kunnen aanschaffen. 

Veel mensen kennen wellicht populaire projecten zoals ‘The Sandbox’ en Decentraland. Deze projecten zagen een sterke groei kort na de release en hebben hierdoor een enorme marktkapitalisatie van meer dan $ 1 miljard. Daarentegen hebben de projecten vandaag de dag moeite met het vasthouden van dagelijkse actieve spelers. 

Hierin verschilt RobotEra van deze metaverse projecten. RobotEra wilt namelijk meer actieve en betrokken spelers creëren door play-to-earn principes in te bouwen. Spelers zijn op de planeet TARO in staat om op verschillende manieren crypto te verdienen. 

Binnen de metaverse zullen spelers de vorm aannemen van een Robot NFT en samen met andere Robot spelers de TARO wereld opnieuw opbouwen. Het land kan ontworpen en ingericht worden zoals spelers dat zelf willen. 

De TARO token kan voor verschillende doeleinde gebruikt worden, zoals het kopen van land, items en het doen van activiteiten. De presale van deze token is momenteel volle bak aan de gang via de website van RobotEra. Hier kan een token worden aangeschaft voor een prijs van $ 0,025 per stuk. 

Investeerders die interesse hebben in dit project kunnen het beste naar de website van het project gaan en de whitepaper bekijken.    

>>> Nu naar de RobotEra Presale <<< 

Welke Crypto Kopen in 2023 – Conclusie

Het bepalen van welke crypto kopen in 2023 het verstandigste is, blijft moeilijk. Of je nu een beginnende investeerder bent of een echte professional, je zult nooit met 100% zekerheid kunnen zeggen welke crypto zal gaan stijgen en welke niet. Zeker wanneer we rekening houden met de volatiliteit van de crypto markt in zijn geheel. 

Om onze lezers een beetje op weg te helpen hebben we daarom in deze gids 5 projecten besproken die naar onze mening de kans hebben om in 2023 enorm te groeien.

Zoals eerder in het artikel besproken zijn dit voornamelijk presale projecten. Wanneer je investeert in een project tijdens de presale verzekerd dit namelijk dat je de token tegen de beste prijs kan aanschaffen. 

Van deze presale projecten is Fight Out naar ons idee het meest solide crypto project van 2023. 

Fight Out wilt met innovatieve move-to-earn principes voor opschudding zorgen binnen de fitness industrie en we verwachten dat dit gaat lukken. Het heeft een uitstekende roadmap, de utility, indrukwekkende applicatie en een uitstekend concept. 

Investeerders die interesse hebben in dit project kunnen het beste de website van Fight Out bezoeken, hier staat besproken hoe Fight Out zijn plan wilt realiseren. Daarnaast is de whitepaper ook een handige bron voor beleggers die de ins en outs willen weten van het project. 

>>> Nu naar de Fight Out Presale <<<