WhaleCover
Persbericht

Whale draagt 2 miljoen $SOL-tokens over aan Binance, wat angst voor uitverkoop veroorzaakt. Is deze munt een veiligere gok?

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Een enorme Solana ($SOL) whale heeft 2 miljoen $SOL-tokens overgedragen aan Binance – iets wat whales alleen doen als ze geld willen verdienen. Deze enorme overdracht leidde uiteraard tot angst voor uitverkoop. Investeerders moeten accepteren dat ze bij het verhandelen van de top 10 cryptomunten handelen tegen VC’s en vroege investeerders die astronomische volumes aanhouden.

Te midden van deze uitverkooppaniek wordt Galaxy Fox ($GFOX) door velen gezien als een veiligere gok. Dit opkomende P2E-token domineert in ICO-financiering en heeft geen VC’s. Alle vroege investeerders komen in hetzelfde stadium terecht als durfkapitaal, maar in plaats van exit-liquiditeit te worden, worden ze eigenaars. Voorverkoop is een van de laatste grote rijkdomgeneratoren, en $GFOX bewijst waarom kleinere investeerders zich vóór 2024 op ICO’s moeten richten.

Galaxy Fox ($GFOX): geen VC’s, geen inflatie, een 100x juweeltje?

Alle vroege $GFOX-investeerders hebben al een prijsstijging van 30% ervaren, en investeerders die snel genoeg zijn om deel te nemen aan fase 2 zullen op soortgelijke wijze nog een prijsstijging zien vóór fase 3. Deze Play-to-Earn micro-cap is naar voren gekomen als een opvallende concurrent in de GameFi-verhaal dankzij het verslavende Web3 runner-spel.

Beleggers herinneren zich misschien nog hoe Temple Run de wereld overnam. Galaxy Fox introduceert een soortgelijk spel, maar met een Web3-twist, wat betekent dat de beste 20% van de spelers elk seizoen prijzen verdient die direct kunnen worden ingewisseld voor $GFOX-tokens. In dit ecosysteem vertaalt gaming-inzicht zich in echt geld.

Het Galaxy Fox-ecosysteem biedt bovendien inzetbeloningen, en deze uitbetalingen kennen geen theoretische limiet dankzij een nieuwe innovatie. Doorgaans betalen protocollen stakers via token-emissies, wat, hoewel goed voor stakers, elke tokenhouder gestaag verdunt. Galaxy Fox betaalt stakers in plaats daarvan met aan- en verkoopbelastingen. Waarom? No-token inflatie is een geweldige bullish katalysator voor het aanbod op de lange termijn. Bovendien groeien de inzetbeloningen mee met het ecosysteem.

Na de lancering zal er een tokenburn worden geïmplementeerd, en dit indirecte mechanisme voor waardeopbouw maakt $GFOX een ideale crypto voor beginners. Ze zetten en verdienen $GFOX-tokens, terwijl het protocol het aanbod gestaag vermindert om de waarde vast te houden.

De voorverkoop wordt aantrekkelijker vanwege de absolute afwezigheid van symbolische inflatie. In tegenstelling tot de top 10 cryptomunten waar enorme token-ontgrendelingen opdoemen, klaar om een overvloed aan aanbod aan de markt toe te voegen. Vroege investeerders in Galaxy Fox zullen gestaag een groter percentage van het totale aanbod bezitten. Geen VC’s, geen inflatiedruk en gesitueerd in het GameFi-verhaal. $GFOX is een van de beste cryptomunten die je momenteel kunt kopen en een verborgen 100x juweeltje.

Banner

Solana ($SOL) naderende uitverkoop?

Een whale heeft bijna 2 miljoen $SOL-tokens overgedragen aan Binance en lijkt klaar om uit te betalen na de indrukwekkende recente rally van $SOL. Deze gebeurtenis heeft de aandacht gevestigd op een grimmige realiteit die veel beleggers niet begrijpen of waar ze graag onwetend van blijven. Alle grote altcoins hebben entiteiten die belachelijke hoeveelheden van het aanbod in hun bezit hebben en de mogelijkheid hebben om elke rally op zijn pad te stoppen.

Solana had veel vroege investeerders. FTX is daar een opmerkelijk voorbeeld van, en het FTX-landgoed heeft meedogenloos $SOL op de open markt gedumpt in de biedingen van particuliere beleggers. Zou deze meest recente whale een nieuwe grootschalige uitverkoop kunnen veroorzaken als Solana-whales zich haasten om als eerste op elkaar te dumpen?

Slotgedachten: deelname aan de voorverkoop is gelijk aan deelname aan VC

In de traditionele financiële wereld hebben alleen geaccrediteerde investeerders toegang tot kansen in een vroeg stadium, waarbij alle financiële winsten gereserveerd worden voor rijke marktdeelnemers. Crypto democratiseert de financiële wereld, en voorverkoop is een klassiek voorbeeld van hoe iedereen in de keten gelijk is. Iedereen kan deelnemen aan een voorverkoop en een early adopter worden.

Neem vandaag nog deel aan de Galaxy Fox ICO. Dit zal de laatste volatiele cyclus van crypto zijn vóór de institutionele adoptie, en investeerders moeten het de komende twee jaar redden. Vergeet het kopen van spotbags van de top 10 cryptomunten en ga voor de beste risicogecorrigeerde optie om rijk te worden: de Galaxy Fox-voorverkoop.

Lees hier meer over $GFOX:
Bezoek de Galaxy Fox-voorverkoop | Sluit je aan bij de community


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.