Shiba Inu (SHIB)
Shiba Inu

Whale Verplaatst 4,66 Triljoen Shiba Inu (SHIB) tokens

Triljoenen Shiba Inu (SHIB) worden verplaatst nu het Shiba Inu-team hard werkt om het Shibarium Mainnet weer actief te krijgen.

4,66 triljoen SHIB tokens

Whale Alert, een gerenommeerd blockchain-volgplatform, heeft in de afgelopen 24 uur opvallende activiteiten waargenomen bij de grootste whale wallets.

In een recente tweet meldde Whale Alert de overdracht van 4.669.778.173.637 (4,66 triljoen) SHIB, met een waarde van $38.707.791 (ongeveer 38,70 miljoen dollar), van een onbekende wallet naar een andere mysterieuze wallet. Deze enorme overdracht vond plaats in één transactie.

Volgens gegevens van Etherscan.io staat de ontvangende wallet nu als 25e grootste houder van SHIB genoteerd. De verzendende wallet heeft geen enkele Shiba Inu-token meer over.

Hoe gaat het met Shibarium?

Deze massale overdracht vindt plaats terwijl de Shiba Inu-ontwikkelaars druk bezig zijn om Shibarium – de Layer 2-oplossing – te verbeteren.

In een recente update onthulde Shytoshi Kusama, de hoofdontwikkelaar van SHIB, dat er uitgebreide en rigoureuze blockchain-tests worden uitgevoerd, met een bijzondere nadruk op het versterken van beveiligingsmaatregelen.

Kort na de grootschalige lancering tijdens de Blockchain Futurist Conference 2023, ondervond Shibarium een cruciale fout in zijn cross-chain brug. Eerdere rapporten beweerden dat Shibarium geconfronteerd werd met meerdere uitdagingen, wat leidde tot een tijdelijke stop in de productie van blokken. Bovendien zit er een aanzienlijk bedrag van $1,7 miljoen aan ETH vast op de Ethereum-brug.

Shytoshi Kusama reageerde snel op zorgen over het vermeende brugdefect. Hij verduidelijkte dat de situatie ontstond door een overweldigende toename van gebruikersactiviteit en niet door een inherente fout in Shibarium.

Gratis 10 euro aan Crypto

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht SHIB of een andere crypto kopen? Dan hebben we geweldig nieuws voor je! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Als je je aanmeldt bij Bitvavo via de onderstaande knop, ontvang je niet alleen 10 euro gratis, maar betaal je ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties.

Shiba Inu nieuws

Shiba Inu: Wat september voor de koers kan betekenen
Shiba Inu komt deze week met een groot aantal belangrijke updates 
Shiba inu heeft grootse plannen, wil ‘DAO’ lanceren
Meer nieuws

Meest gelezen

De Bitcoin Bull Run is over en Altseason zal nooit plaatsvinden
Onbekende cryptohandelaar verandert in drie dagen $1.200 in $10 miljoen
Waarom daalt de Bitcoin koers vandaag plotseling?