Whale
Persbericht

Whale Watchlist voor de Crypto’s van maart om in de gaten te houden

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


In de huidige fase van de cryptocurrency markt tonen altcoins opmerkelijke veerkracht ondanks een significante correctie in Bitcoin. De Total3 index, exclusief BTC en ETH, heeft nieuwe cyclus hoogtepunten bereikt zelfs na recente dalingen van Bitcoin; dit signaleert sterke investeerdersinteresse en groei in marktkapitalisatie voor de altcoin sector. Dit suggereert dat binnen de cryptomarkten er een diversificatie aan de gang is met toenemende tractie voor altcoins samen met een opkomst van vertrouwen van investeerders – terwijl volatiliteit de vooraanstaande cryptocurrencies blijft teisteren. Bitcoin ETF instromen stabiliseren: dit signaleert een gebalanceerde investeringstoestroom, wat een steeds genuanceerdere en veelzijdigere markt weerspiegelt. Het evoluerende scenario benadrukt de overgang naar altcoins; dit zou potentieel het begin kunnen markeren van een nieuwe fase in cryptocurrency handel – een die kan leiden tot een bull run gekenmerkt door brede winsten over alle sectoren van het altcoin spectrum.

Dus, het is echt tijd om je kennis over marktdynamiek en strategieën uit te breiden door onze expert inzichten. Vandaag gaan we alle heetste marktbewegers onthullen die op het punt staan van een doorbraak. Niet elke munt zal direct stijgen, maar er zit over het algemeen een groot potentieel in.

ScapesMania: Het Grote Debuut

Na een waanzinnig succesvolle voorverkoop die $6,125 miljoen aan financiering verzamelde, bijna 18,400 houders aantrok, en meer dan 60,000 volgers wist te boeien, is het langverwachte beursdebuut van ScapesMania eindelijk aangebroken.

$MANIA betreedt PancakeSwap, een populaire DEX op het Binance Smart Chain netwerk bekend om zijn grote gebruikersbasis en liquiditeit. Maar dat is slechts het begin. Na PancakeSwap verkent het project mogelijkheden voor CEX-noteringen, wat de wegen voor potentiële groei zou kunnen uitbreiden. Ontdek hier de aanpak van het team voor CEX-notering.

De handel begon met MANIA/WBNB en MANIA/USDT liquiditeitsparen. USDT is de voornaamste bron van liquiditeit volgens de vraag van de gemeenschap. De eerste handelsdag was opmerkelijk. De tokenprijs heeft veerkracht getoond, wat duidt op robuuste tokenomics en veelbelovende projectvooruitzichten. ScapesMania heeft aan iedereen bewezen dat het niet zomaar een eendaags ICO-project is, maar een serieuze onderneming die zich inzet om samen met zijn gemeenschap van houders te groeien.

Holder count steadied at 18.41K in the first 24 hours, with trading volume hitting $2.25M. ScapesMania instantly dominated DEXTools’ Hot Pairs list. No further explanation needed.

Baandoorbrekende Aanpak in Gaming

Als je nog niet bekend bent met waar ScapesMania over gaat, hier is een snelle samenvatting. Het is een gaming-ecosysteem waar spelers kunnen duiken in meeslepende ervaringen zonder enige voorkennis van crypto. Ondertussen kunnen houders profiteren van het succes van het project en hebben ze inspraak in de richting ervan via een DAO.

Door in te spelen op de groeiende industrie van casual gaming tijdens de huidige bull run, bevindt ScapesMania zich in een gunstige positie. Als je de crypto-nieuwsberichten hebt gevolgd, heb je waarschijnlijk succesverhalen gezien van gamingprojecten tijdens de recente marktrally. Nu staat ScapesMania helemaal klaar om op te stijgen en zijn potentieel te ontketenen in een bloeiende niche.

Waarom Kiezen Voor ScapesMania?

Vraag je je af waarom de gemeenschap toestroomt naar ScapesMania?

Laten we zijn aantrekkingskracht ontcijferen:

  • De tokenomics van $MANIA zijn zorgvuldig uitgebalanceerd met cliff en vesting. Een gestructureerd vestingschema is ontworpen om een balans tussen vraag en aanbod te behouden.
  • De $MANIA-token dient voor governance in de evoluerende DAO en fungeert als een in-game valuta in het pilot gaming project. Gemeenschapsleden kunnen ook tokens staken voor extra beloningen en deelnemen aan activiteiten voor meer tokens. Het team werkt actief aan het uitbreiden van de bruikbaarheid van de token, met plannen om nieuwe projecten te introduceren en het gebruik binnen het ecosysteem te vergroten.
  • Er is een solide post-noterings promotiestrategie in het spel. Het team heeft zijn marketingvaardigheden bewezen, zoals blijkt uit het succes van de voorverkoop van meer dan $6M, de basis van 18,4K+ houders, de actief groeiende gemeenschap van 60K+, en 75K+ gemiddeld maandelijks verkeer. Om het bereik van het project verder uit te breiden, test ScapesMania voortdurend nieuwe marketingkanalen.
  • Het smart contract van het project heeft een stempel van goedkeuring ontvangen van BlockSafu. Als houder kun je vertrouwen op het commitment van het platform aan veiligheid.
  • ScapesMania wint tractie op significante crypto-platformen, ondersteund door goedkeuringen van gerespecteerde influencers in het veld.

De Weg Vooruit

In een wereld waar casual gaming de regels bepaalt, leidt ScapesMania de weg door slim in te spelen op wat de markt vraagt. In tegenstelling tot andere projecten die een disconnectie met hun publiek ervaren, sluit ScapesMania aan bij de wensen van de gemeenschap: gamers genieten van hun favoriete tijdverdrijf terwijl houders profiteren van het succes van het ecosysteem.

Verwacht wordt dat de industrie van casual gaming zal stijgen naar $19,12 miljard in 2027, volgens Statista. Deze voorspelling markeert de niche als potentieel lucratief.

Met het overschrijden van de doelen voor fondswerving, is het team nu volledig ondergedompeld in productontwikkeling. Voor een snelle start heeft het project samengewerkt met de ontwikkelaars die in 2023 een prestigieuze subsidie hebben verkregen in de categorie Metaverse/Gaming/NFT.

Sven, de CEO van ScapesMania, zegt: “Zoals je weet, is voor het bereiken van ambitieuze doelen een bekwaam team vrij cruciaal. Je kunt nu al zien hoe bekwaam en efficiënt ons lanceringsteam echt is. We werken tegelijkertijd aan het product. We geven ook prioriteit aan het versterken van het ontwikkelingsteam. Om de operaties te stroomlijnen, combineer ik de rollen van CEO en CTO.”

Sluit je aan bij het gemeenschapskanaal om op de hoogte te blijven van de laatste releases.

Vertrouwen van de Gemeenschap

De crypto-gemeenschap zoemt over het project op populaire platformen. Ze zijn enthousiast om zich bij ScapesMania aan te sluiten omdat ze de visie delen en actief betrokken willen zijn. Ook walvissen merken het op, met stortingen die al meer dan $20.000 bedragen.

Het is duidelijk dat geen van dit succes mogelijk zou zijn zonder zo’n loyale gemeenschap. Het ScapesMania-team bedankt zijn supporters echt voor deze kickstart. En onthoud, het is slechts het begin – er komt nog veel meer!

Sluit Je Aan Bij De ScapesMania Beweging

Het avontuur van ScapesMania begint net. Terwijl de industrie van casual gaming zich opmaakt voor exponentiële groei in de komende jaren, is er nooit een beter moment geweest om in dit veelbelovende landschap te stappen.

Herinner je je nog hoe gamingprojecten explodeerden in 2021? Wel, de huidige crypto marktboom kan een soortgelijke kans voor expansie bieden. Met een stabiele prijs na notering en sterke initiële steun heeft de munt al zijn veerkracht bewezen.

De toekomstige prijstrajectorie hangt af van de kracht van de gemeenschap, ontwikkelingsmijlpalen en robuuste marketingstrategieën, allemaal zaken waarin ScapesMania uitblinkt, wat eindeloze mogelijkheden voor de toekomst biedt.

Waarom wachten? Kom vandaag nog in actie! Zeker je plek in een potentieel lonende reis – bemachtig nu je $MANIA tokens op PancakeSwap.

>>> Sluit je aan bij 18K houders – Koop $MANIA nu! <<<

Hashflow (HFT): DeFi-handel Revolutioneren

Hashflow (HFT) heeft Hashflow 2.0 onthuld, waarmee een nieuw niveau van DeFi-handelservaring wordt geïntroduceerd. Deze upgrade benadrukt op intentie gebaseerde slimme order routering en native cross-chain swaps, wat de gebruikerservaring en liquiditeitsopties verbetert.

De introductie van Hashflow 2.0 en zijn innovatieve functies hebben Hashflow (HFT) gepositioneerd voor potentiële groei. De focus van het platform op het verbeteren van DeFi-handel kan leiden tot een verhoogde vraag naar Hashflow (HFT), wat positief impact kan hebben op zijn marktwaarde.

De toekomst van Hashflow (HFT) ziet er veelbelovend uit omdat het streeft naar het vereenvoudigen en verbeteren van de DeFi-handelservaring. Echter, het platform staat voor uitdagingen van gevestigde DeFi-protocollen en de noodzaak om continu te innoveren om gebruikers aan te trekken en te behouden.

Blur (BLUR): Opkomende Ster van de NFT-marktplaats

Blur (BLUR) heeft onlangs 50 miljoen BLUR-tokens vrijgegeven, gelijktijdig met een opleving in de NFT-markt. Deze op professionals gerichte NFT-marktplaats heeft de toename in NFT-handelsvolume geleid, waarmee het aanzienlijke aandacht heeft getrokken.

De token release en de dominantie van Blur (BLUR) in de NFT-marktplaatssector hebben bijgedragen aan een positieve prijsdynamiek voor Blur (BLUR). De innovatieve benadering van het platform voor NFT-handel en beloningen voor handelaren en makers zou verder invloed kunnen hebben op zijn marktwaarde.

De traject van Blur (BLUR) is nauw verbonden met de bredere opleving van de NFT-markt. Terwijl het platform het potentieel heeft om NFT-handel te herdefiniëren, moet het navigeren door het concurrerende landschap en zich aanpassen aan veranderende marktdynamieken om groei te ondersteunen.

Polygon (MATIC): Een Pijler van het Ethereum Ecosysteem

Polygon (MATIC) blijft een cruciale rol spelen in het schalen en verbeteren van het Ethereum-ecosysteem. Zijn toewijding aan het bieden van snelle en goedkope transacties heeft zijn positie als een sleutelspeler in de blockchainruimte verstevigd.

Strategische initiatieven en partnerschappen van Polygon (MATIC) hebben de marktpresentie van Polygon (MATIC) versterkt. De voortdurende ontwikkeling en adoptie van zijn schaaloplossingen zullen waarschijnlijk positief invloed hebben op zijn prijs.

Naarmate de blockchainsector groeit, positioneren de innovaties van Polygon (MATIC) het voor verder succes. Echter, het platform moet blijven evolueren te midden van de komst van nieuwe schaaloplossingen en het steeds veranderende landschap van blockchain-technologie.

Magic Square (SQR): Pionieren van de Web3 App Store

Magic Square (SQR) heeft een aanzienlijk deel van de Magic Square (SQR) tokens toegewezen om zijn ecosysteem grant programma te financieren, met als doel het platform bij uitstek te worden voor Web3-applicaties. Dit initiatief streeft ernaar ontwikkelaars en projecten aan te trekken om op zijn platform te bouwen.

De toewijzing van fondsen voor ecosysteemontwikkeling benadrukt de inzet van het project voor groei en innovatie, wat de vraag naar Magic Square (SQR) kan stimuleren en positief impact kan hebben op zijn marktwaarde.

De visie van Magic Square (SQR) om een gecentraliseerde hub te creëren voor Web3-apps biedt een unieke kans voor groei. Echter, het succes van dit ambitieuze project hangt af van zijn vermogen om hoogwaardige ontwikkelaars en applicaties aan te trekken, evenals het navigeren door het competitieve Web3-landschap.

Conclusie

Momenteel ondergaat de cryptocurrency markt een opmerkelijke verschuiving: altcoins tonen verbluffende veerkracht te midden van recente correcties door Bitcoin. Munten zoals ScapesMania schoten naar voren als opmerkelijke marktbewegers in dit evoluerende landschap. Het casual gaming project lijkt inderdaad de topkeuze van vandaag te zijn vanwege zijn eerdere successen, sterke gemeenschapsondersteuning en andere duidelijke voordelen.

Site: https://scapesmania.io/

Twitter: https://twitter.com/ScapesMania

Telegram: https://t.me/scapesmania

Announcement Group: https://t.me/scapesmaniaAnn


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.