Shib, SHIBA inu
Shiba inu

Whales kopen massaal Shiba Inu temidden van Bitcoin rally

Bitcoin (BTC) kende afgelopen week een indrukwekkende groei, en altcoins zoals Shiba Inu (SHIB) liften mee. SHIB noteerde een groei van 6,9%, waarvan een groot deel gedreven lijkt door whales.

Uit gegevens van het blockchain analyse platform IntoTheBlock blijkt dat deze whales meer dan 4,5 biljoen SHIB tokens hebben verzameld, een stijging van maar liefst 2.300% ten opzichte van de vorige week. Tegelijkertijd laat de data een afname zien in de uitstroom van SHIB tokens uit de wallets van deze grootbezitters. Waar vorige week nog bijna 282 miljard tokens werden verplaatst, is dat nu gereduceerd tot slechts 29 miljard.

Shiba Inu heeft over de afgelopen weken vaker enorme stijgingen gezien in whale activiteit. Vorige week groeide dit aantal nog met bijna 1.000%. Een opmerkelijke transactie was van een dusdanig formaat dat het een waarde betrof van $31,5 miljoen. Het totale transactievolume steeg ook aanzienlijk, wat wijst op mogelijke grootschalige aankopen of verkopen. 

Het gedrag van whales

Marktdeelnemers volgen de activiteiten van whales doorgaans op de voet, aangezien hun handelingen vaak indicatief zijn voor toekomstige marktrichtingen. Hun recente bewegingen kunnen duiden op een bullish trend, wat wijst op mogelijke positieve marktontwikkelingen. Whales zijn bekend om strategisch te handelen, zoals het abrupt kopen of verkopen van grote hoeveelheden tokens, om zo de markt te sturen.

Whales en de Invloed op Shiba Inu

Voor beleggers in Shiba Inu is het cruciaal om de ontwikkelingen rondom dit project nauwgezet te volgen. Terwijl whales zich massaal op SHIB storten, blijft de koers wat achter bij die van giganten zoals Bitcoin, Solana (SOL) en Chainlink (LINK). De prestaties van BTC zullen waarschijnlijk de markttendens blijven beïnvloeden. Als Bitcoin positief presteert, kan Shiba Inu mogelijk blijven stijgen. Het is essentieel om zelfstandig gedegen onderzoek uit te voeren, verschillende marktanalyses te raadplegen en zo nodig deskundig financieel advies te zoeken.

Gratis 10 euro aan Crypto

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht SHIB of een andere crypto kopen? Dan hebben we geweldig nieuws voor je! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Als je je aanmeldt bij Bitvavo via de onderstaande knop, ontvang je niet alleen 10 euro gratis, maar betaal je ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties.

Shiba Inu nieuws

ShibaSwap eindelijk live op Shibarium, met nieuwe functies en meer Shiba Inu-burns
Waarom stijgt de Shiba Inu koers vandaag?
4 redenen waarom de Shiba Inu koers fors is gestegen
Meer nieuws

Meest gelezen

Crypto-analisten voorspellen: Zó lang duurt het om miljonair te worden met een $1.000 investering in Cardano
Bekende Nederlandse crypto analist verkoopt al zijn Bitcoin – Dit is waarom
Nieuwe CPI-cijfers vandaag om 14.30: Dit staat de Bitcoin koers te wachten