pres
Persbericht

WIF blijft nieuwe hoogtepunten bereiken terwijl experts de voorverkoop van Borroe Finance in de schijnwerpers zetten voor een 100X winst

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Na de cryptobearmarkt van 2022 concludeerden de meeste investeerders dat het tijdperk van meme munten voorbij was. Echter, nieuwe meme tokens zoals Dogwifhat (WIF) veranderden het narratief in Q1 2024 en kwamen naar voren als een van de beste crypto-investeringen. Bovendien geloven crypto-experts dat Borroe Finance ($ROE) ook een enorme ROI zal opleveren in 2024. Blijf lezen om expertvoorspellingen en meningen over deze tokens te zien.

>>KOOP $ROE TOKENS NU<<

Bloomberg steunt Dogwifhat om te slagen in 2024

Onlangs onthulde Bloomberg (een van ‘s werelds beste financiële nieuwsplatforms) dat het tijdperk van door de gemeenschap aangedreven meme munten misschien terug is. Bloomberg analisten Tim Stenovec, Scarlet Fu, Sonali Basak, en Romain Bostic onthulden dit tijdens een live tv-discussie. Volgens de analisten kunnen Dogwifhat, Pepe Frog en varianten van Dogecoin de huidige crypto bullmarkt herdefiniëren en enorme prijsstijgingen noteren als BTC $70.000 bereikt.

Dogwifhat behaalde meer dan 500% prijsstijging in Q1 2024, en WIF bereikte een nieuw all-time high van $1.89. Bovendien geloven experts in de cryptomarkten dat Dogwifhat in maart genoteerd zal worden op de beste cryptocurrency exchanges. Ze kwamen tot deze conclusie na een opiniepeiling door Polymarket (een full-stack trendvoorspellingsplatform) waaruit bleek dat 63% van de crypto gemeenschap wil dat WIF voor het einde van de maand op Coinbase of Binance genoteerd wordt.

Dankzij de groeiende interesse van investeerders noteerde WIF een driecijferige prijsstijging in de eerste week van maart. Op 27 februari werd WIF verhandeld voor $0.6239. Een week later won WIF 110% en werd verkocht voor $1.3273. Volgens analisten zal de Bitcoin halvering in april gepaard gaan met hype-gedreven muntaanbiedingen zoals Dogwifhat, en het kopen van de juiste tokens kan leiden tot een crypto fortuin. Daarom zal WIF waarschijnlijk zijn bullish traject behouden en verhandeld worden voor $2.1250 in mei.

$ROE bereidt zich voor om vroege investeerders een driecijferige ROI te leveren

Wat betreft toegang tot kapitaal en technische ondersteuning, lijkt het runnen van een nieuwe web3-business in 2024 op het runnen van een website in 1998. De meeste traditionele financiële instellingen zijn niet bereid om nieuwe DeFi-projecten te financieren vanwege de volatiliteit en het gebrek aan bedrijfsbestuur in de web3-industrie. Als gevolg van dit aanhoudende probleem met de kortetermijnliquiditeitskloof, hebben slimme ontwikkelaars een AI/blockchain-gebaseerd financieringsplatform genaamd Borroe Finance gecreëerd.

Borroe Finance stelt nieuwe blockchain-bedrijven in staat geld in te zamelen door hun toekomstige royalty’s te minten als NFT’s en deze aan hun publiek te verkopen. Daarnaast zorgt Borroe Finance voor de beveiliging van het financieringsproces door leenaanvragen door AI-risicobeoordelingsfilters te laten lopen voordat ze worden goedgekeurd. Ook heeft Borroe Finance BlockAudit de beveiligingsarchitectuur van het platformnetwerk laten testen en verifiëren om ervoor te zorgen dat het volledig veilig is tegen hackers.

Momenteel wordt $ROE verkocht voor $0.019 in zijn vierde voorverkoopfase. Aan het einde van alle voorverkoopfases zal $ROE worden genoteerd op grote crypto-exchanges en verkocht worden voor $0.040. Dankzij deze bullish $ROE prijsbeweging zullen vroege investeerders een whopping 110.5% rendement op hun initiële investeringen krijgen. Verder voorspellen sommige crypto-experts dat $ROE onmiddellijke marktadoptie zal genieten en een 100X ROI aan investeerders zal leveren voor december.

Leer hier meer over Borroe Finance:

Bezoek Borroe Finance Presale | Join De Telegram Groep | Volg Borroe Finance op Twitter


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.