GFOX
Persbericht

$WIF-handelaar betaalt $4,1 miljoen uit op een investering van $645; Deze Memecoin-promotie was binnen enkele minuten uitverkocht

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


De goudkoorts vond plaats in de 19e eeuw. Mensen die in de 20e eeuw onroerend goed kochten, werden rijk. Tegenwoordig, in de 21e eeuw, worden mensen rijk met memecoins, en beleggers kunnen met de stroom mee zwemmen of het gemakkelijkste geld van hun leven missen.

Memecoins zijn de beste cryptocurrencies om deze cyclus te kopen en vormen de perfecte samenloop van mondiale liquiditeitsstromen, het menselijke verlangen om te speculeren en wrijvingsloze markten. Eén dogwifhat ($WIF)-handelaar casht $4,1 miljoen uit op een investering van $645. En een reeks nieuwe lanceringen belooft de oude garde toe te eigenen. Deze memecoin-promotie was binnen enkele minuten uitverkocht. Zou Galaxy Fox ($GFOX) de volgende $WIF kunnen zijn?

dogwifhat ($WIF) handelaar betaalt $4,1 miljoen uit een investering van $645

dofwifhat is de leidende Solana ($SOL) memecoin geworden, die voorbij $BONK raast en een weddenschap wordt op het succes van $SOL. Eén handelaar heeft $4,1 miljoen uitbetaald nadat hij in november 2023 $WIF had gekocht. De betreffende handelaar begon met ongeveer 5 $SOL en kocht 2,58 miljoen $WIF-tokens.

LookOnChain ontdekte dat de handelaar één grote clip van 750.000 $WIF-tokens verkocht voor ongeveer 9.000 $SOL en nog steeds een enorme 1,83 miljoen dogwifhat-tokens in zijn bezit heeft. Ze hebben tegen de huidige marktprijs al miljoenen winst gemaakt en $WIF heeft bewezen één van de doorbraaksterren van dit jaar te zijn.

$WIF arriveerde op het perfecte moment toen de speculatieve eetlust op Solana brulde en investeerders een hoger hefboomeffect wilden op het inheemse token. Deze perfecte timing maakte van dogwifhat een topcrypto om in te investeren, en met de Ethereum ($ETH) Spot ETF’s die binnenkort worden verwacht, besteden steeds meer beleggers aandacht aan $GFOX.

Galaxy Fox ($GFOX) Memecoin ontmoet GameFi

Galaxy Fox is de perfecte mix tussen voordeel en entertainment. Het wordt een memecoin van de derde generatie genoemd en hoewel het nog in de voorverkoop is, is het absoluut één van de beste cryptocurrencies om te kopen. Het succes van $WIF kwam voort uit de latente vraag naar een grotere blootstelling aan $SOL. Spot-ETF’s zullen de speculatieve eetlust terugbrengen naar Ethereum en $GFOX is de perfecte bètaversie voor het op een na grootste netwerk van crypto.

Het genieten van dubbele verhalende rugwind is een andere duidelijke factor die $GFOX tot een topcrypto maakt om nu te kopen, en de combinatie van een P2E-game en memecoin-ontwerp lokaliseert dit smallcap-juweeltje in twee van de sterkste verhalen van 2024. De play-to-earn-component is een eindeloze runner die aan het einde van elk seizoen prijzen uitkeert. Iedereen kan concurreren en winnen, en deze financiële prikkels creëren een uitstekende organische toegang tot het ecosysteem.

De tokenomics van Galaxy Fox zijn een andere kritische factor geweest in het succesvolle voorverkoopsucces, en de introductie van inzetbeloningen luidt een nieuw tijdperk van verdienen in. $GFOX-houders gaan naar de Stargate-module en beginnen met het verdienen van uitbetalingen die zijn afgestemd op de groei en activiteit van het ecosysteem. Bovendien vermindert het verbranden van tokens het totale aanbod. Deze gelukkige stakers verdienen rendement op een deflatoir actief!

De lancering ervan komt op een perfect moment, en dit protocol is ernstig ondergewaardeerd met een marktkapitalisatie van $5 miljoen. Om dit in context te plaatsen: $DOGE had de afgelopen cyclus een marktkapitalisatie van $88 miljard. $GFOX heeft enorme ruimte voor groei.

Banner

Slotgedachten: Memecoin, de dominante marktverticaal van 2024

Een vroege investering kan een klein bedrag in een serieuze hoeveelheid contant geld veranderen, zoals blijkt uit de gelukkige $WIF-handelaar die een investering van drie cijfers in miljoenen dollars heeft omgezet. Timing is alles, en hoewel memecoins misschien wel de beste cryptocurrencies zijn om dit jaar te kopen, zijn de echte winnaars degenen die er vroeg bij zijn.

Als je de waanzinnige rally van $WIF hebt gemist, mis dan de $GFOX-rally niet. Naarmate $ETH ETF’s dichterbij komen, zal er meer speculatie plaatsvinden op het netwerk, en small caps zoals Galaxy Fox bevinden zich in een uitstekende positie om te pompen. Doe vandaag nog mee tijdens de voorverkoop, word adoptant en verkrijg eindelijk een vroege positie in een memecoin-edelsteen.

Lees hier meer over $GFOX:
Bezoek de Galaxy Fox-voorverkoop | Sluit u aan bij de gemeenschap


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.