pepe
Persbericht

WIF-, PEPE- en FLOKI-prijzen dalen terwijl NUGX $2,8 miljoen bereikt

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


TLDR

  • De voorverkoop van NuggetRush bracht meer dan $2,8 miljoen aan ingezamelde fondsen op.
  • Het bullrun-tijdperk van Pepe lijkt af te nemen en daalt met 19,86%.
  • Floki ervaart een korte daling, wat de weg vrijmaakt voor een mogelijk herstel.

Na de dip van Bitcoin (BTC) ten opzichte van de recente ATH (all-time high) van $69.000, zijn de prijzen van altcoins, waaronder memecoins als Dogwifhat (WIF), Floki (FLOKI) en Pepe (PEPE), getuige geweest van een daling. WIF, FLOKI en PEPE zijn scherp gedaald ten opzichte van hun piekprijzen, omdat beleggers op zoek zijn naar nieuwe alternatieven die potentieel aanzienlijkere rendementen kunnen opleveren. Te midden van deze neergang is NuggetRush (NUGX) opmerkelijk gestegen, met een opbrengst van meer dan $2,8 miljoen uit de aanhoudende voorverkoop.

NuggetRush is een virtueel spel gemaakt met memecoin-dynamiek dat de ervaring nabootst van het worden van een professionele ambachtelijke miner. De mogelijkheid voor spelers om verschillende prijzen te winnen uit hun mining-inspanningen heeft het tot de beste crypto-investering voor winstgevend rendement gemaakt. Talloze investeerders in de gamingsector zijn gefascineerd door NuggetRush, wat heeft geresulteerd in de verkoop van meer dan 213 miljoen tokens.

Dit artikel gaat in op de opmerkelijke opkomst van NuggetRush en de recente achteruitgang van WIF, PEPE en FLOKI.

NuggetRush Kopen

NuggetRush overschrijdt $2,8 miljoen in de voorverkoop

NuggetRush nodigt al maanden spelers uit in zijn community. De langverwachte officiële lancering komt dichterbij. In de loop van de blockchain ICO (initiële muntenaanbieding) zijn er meer dan 213 miljoen tokens verkocht. Het project bevindt zich in de lanceringsronde, waarbij het NUGX-token beschikbaar is voor slechts $0,019. Hopelijk wordt het project binnen 28 dagen officieel gelanceerd en kunnen vroege investeerders een dubbele ROI (return on investment) behalen. Bovendien zal de prijs aan het einde van de voorverkoop stijgen naar $0,20 en genoteerd worden aan de grote beurzen. Beleggers die op zoek zijn naar de beste crypto-investering zouden moeten overwegen om dit token aan hun portefeuille toe te voegen.

NuggetRush ondersteunt kansarme miners over de hele wereld met zijn unieke mix van gaming, NFT’s (niet-fungibele tokens), staking en liefdadigheidsgiften. Ontwikkelaars hebben NUGX een ‘memecoin’ genoemd, maar het biedt waarde die verder gaat dan de speculaties die aan memecoin zijn verbonden. Het hoofdbestanddeel van het project is een play-to-earn-spel met goudminingthema. Gebruikers kunnen hun miningactiviteiten uitbreiden door arbeidskrachten in dienst te nemen, apparatuur te huren en hun miningbronnen met winst te verkopen. Spelers kunnen partnerschappen aangaan met andere spelers om de schaalvoordelen te vergroten en grotere beloningen te ontvangen naarmate ze complexere taken uitvoeren.

De tokenomics van NuggetRush vergroten de aantrekkelijkheid ervan als investeringsoptie. Er zijn 500 miljoen NUGX-tokens en hun distributie past bij een zelfvoorzienend netwerk. Naast het traditionele transactionele model biedt NuggetRush een veelzijdig platform voor financiële ontwikkeling, gaming en sociale impact. Deze blockchain-ICO reikt verder dan gaming, maar ook NFT’s en gedecentraliseerde financiën. Om het waardebehoud en het onderscheidend vermogen van de personages te vergroten, heeft het project personages geïntroduceerd die functioneren als spelelementen en verzamelbare NFT’s.

NuggetRush Kopen

Dogwifhat (WIF) worstelt na epische run

Dogwifhat is een cryptocurrency ontwikkeld op de Solana-blockchain. Het is één van de lopers met een hondenthema. De memecoin heeft het bullrun-tijdperk meegereden en opmerkelijke ATH’s bereikt. Als gevolg daarvan is de WIF-prijs met 16% gedaald en wordt verhandeld op $1,7867, terwijl het handelsvolume met 50% is gedaald. Het gebeurt nadat handelaren die longposities op Dogwifhat hadden, de winsten van de voorgaande dagen hadden verzilverd, inclusief de recente 50%-pomp.

Pepe (PEPE) keldert in waarde

Pepe behaalde de hoogste dagelijkse prijsstijging van de afgelopen week met indrukwekkende prestaties in het dagelijkse tijdsbestek. Met een aanzienlijke stijging van meer dan 210% verzekerde PEPE zich volgens CoinMarketCap van de op twee na hoogste stijgerpositie van de week. De prijs van Pepe is echter met 19,86% gedaald en het handelsvolume is afgenomen. Het afnemende volume van PEPE, vergeleken met de prijs, duidt op een verzwakking in de richting van de prijs.

Floki (FLOKI) ervaart een recessie

Volgens CoinMarketCap had Floki een uitstekende wekelijkse winst van meer dan 272%, waarmee zijn positie als op een na hoogste winnaar werd versterkt. Ondanks deze uitzonderlijke prestaties heeft FLOKI de afgelopen dag een daling van 26,2% gezien. Deze daling valt samen met een daling van 12,72% in het handelsvolume, wat erop wijst dat de belangstelling van beleggers mogelijk afneemt. FLOKI handelt momenteel op $0,0001367, wat wijst op een korte daling en de weg vrijmaakt voor een mogelijk herstel. Uit recente prijsvoorspellingen blijkt dat Floki op het punt staat een aanzienlijke stijging te zien.

Conclusie

De recente daling van WIF, PEPE en FLOKI, ondanks hun uitstekende prestaties van de afgelopen dagen, duidt op de onzekerheden op de cryptomarkt. Nieuwe altcoins zoals NuggetRush hebben bewezen verleidelijke waardeproposities te bieden. De NUGX-tokenvoorverkoop heeft ook de interesse van investeerders gewekt. Het heeft een duidelijke sociaal bewuste voorsprong omdat het streeft naar een impactgericht spel om cryptocurrency-mining te verdienen dat ambachtelijke miners ondersteunt. Klik op de onderstaande link om deel te nemen aan de doorlopende voorverkoop vóór de officiële lancering en maak kans op enorme winsten.

Bezoek de NuggetRush-voorverkoopwebsite


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.