Galaxy Fox
Persbericht

$WIF Trader verandert $1,8K in $11 miljoen in 3 maanden – Is $GFOX de volgende miljonair-meme?

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Toen maart aanbrak, namen meme-munten hun volle gang in de aanhoudende crypto-bullrun. Met name $PEPE van vorig jaar en de minder bekende $WIF bereikten opmerkelijke mijlpalen. In een oogverblindende gang van zaken slaagde een handelaar erin om met Dogwifhat in slechts drie maanden $1,8k te laten groeien tot een verbluffende $11 miljoen, wat velen in de cryptogemeenschap verbaasd achterliet.

Voor degenen die zich zorgen maken over het missen van de snelle opkomst van Dogwifhat, is er een zilveren randje. Galaxy Fox ($GFOX), een nieuwkomer in de meme-munten- en Play-to-Earn-arena, staat op het punt zijn voorverkoop af te ronden en een plons op de markt te maken. Early adopters hebben al een rendement van bijna 400% gezien, en met het huidige positieve sentiment in de cryptowereld lijkt het erop dat dit nog maar het begin is.

Zijn $WIF en $GFOX de nieuwe beste mememunten om te kopen? Laten we het bekijken en ontdekken.

Galaxy Fox bereikt marktkapitalisatie van $4 miljoen in voorverkoop

Mememunten vinden het vaak relatief eenvoudig om de aandacht te trekken in de crypto-ruimte. De grotere test is echter het vasthouden van dat momentum en het aanpassen aan de schommelingen van de markt.

Een nieuwe ERC20-munt, Galaxy Fox, gaat deze uitdaging aan, met als doel een blijvende stempel te drukken met een ecosysteem dat zowel lonend als boeiend is, gecentreerd rond het Play-to-Earn-model.

In het Play-to-Earn-spel van Galaxy Fox verdienen spelers met topvaardigheden wekelijks en maandelijks beloningen. Elk spelseizoen deelt de leidende 20% op het scorebord een genereus deel van de prijzenpot, gefinancierd door aankopen van in-game activa zoals karakterskins en uitrusting. Dit model is ontworpen om de betrokkenheid van de gemeenschap te vergroten door actieve deelname te belonen.

Een belangrijk kenmerk dat deze nieuwe ICO-crypto onderscheidt van andere beste meme-munten om te kopen, is het innovatieve inzetsysteem. Voor elke transactie wordt een vergoeding van 6% in rekening gebracht, die wordt verdeeld over de schatkist van het project, de liquiditeitspool en de stakingpool, waarbij 2% naar de Stargate-stakepool gaat. Deze pool komt ten goede aan degenen die hun tokens voor de lange termijn inzetten, waardoor projectloyaliteit wordt bevorderd en groei wordt gegarandeerd.

Momenteel bevindt Galaxy Fox zich in de voorverkoopfase en heeft ruim $4,3 miljoen opgehaald. Er is een grote vraag van kopers die graag hun plaats willen veiligstellen tussen de volgende succesverhalen over meme-munten, nu de voorverkoop ten einde loopt en de verwachtingen toenemen.

Galaxy Fox Banner

Nieuwe mememunten, nieuwe miljonairs

Het miljonairverhaal van Dogwifhat is werkelijk opmerkelijk. Op 30 november 2023, precies rond de tijd dat de meme-munt werd geïntroduceerd, investeerde een vooruitstrevende crypto-liefhebber $1.749 in 5,1 miljoen Dogwifhat-munten.

Deze gedurfde zet leverde spectaculair resultaat op toen de waarde van $WIF enorm steeg, waardoor die bescheiden investering in een adembenemende $11,2 miljoen veranderde dankzij een waardestijging van meer dan 1.200%.

Sinds de introductie op de markt eind 2023 heeft $WIF een substantiële groei doorgemaakt, meeliftend op de algehele bullish cryptomarkt. Ondanks een wat trage start heeft de munt een totale stijging van 1215,22% gerealiseerd.

Een groot deel van deze groei vond vorige maand plaats, waarbij Dogwifhat een sprong van 915,44% maakte. Ondanks enkele ups en downs in de afgelopen week heeft $WIF nog steeds een groei van 114,61% gerealiseerd.

Kortom

Hoewel de markt veel succesvolle meme-munten telt, wordt deze niche nog steeds gezien als de meest risicovolle in de cryptomarkt. Dat komt omdat ze vaak geen echt nut hebben en gebaseerd zijn op bepaalde trends, en zodra de trends ophouden, hebben ze niet meer de macht om ze in stand te houden. Dit geldt voor Dogwifhat, Pepe Coin en zelfs Dogecoin.

Maar verrassend genoeg heeft de markt nu een meme-munt die het potentieel heeft om als een meme-munt te stijgen en zijn waarde te behouden dankzij het nut van een betrouwbare altcoin. Deze unieke mix geeft het niet alleen het potentieel om in waarde te stijgen zoals andere meme-munten, maar ook om zijn waarde in de loop van de tijd te behouden. Dus voor degenen die hun lijst met beste mememunten bijwerken om te kopen, kan het een verstandige keuze zijn om $GFOX te overwegen voordat deze live gaat.

Lees hier meer over $GFOX:
Bezoek de Galaxy Fox-voorverkoop | Sluit u aan bij de gemeenschap


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.