Nieuws, Persbericht

World Crypto Con lanceert Blockchain Summit in het Aria Hotel in Las Vegas op 31 oktober

The World Crypto Con Blockchain Experience wordt gestart met de 10e verjaardag van Bitcoin (BTC). De activiteiten omvatten een Blockhain Hackathon, Poker Tournooi, eRacing, Token Tank en een gigantische Halloween Crypto Party in de Omnia Nightclub, waar Steve Aoki draait.

LAS VEGAS, 31 OKTOBER 2018

World Crypto Con (WCC) lanceert de meest meeslepende en interactieve blockchain- en crypto-ervaring ter wereld, met een opwindend programma van activiteiten. De activiteiten zijn ontworpen voor doorgewinterde crypto-enthousiastelingen en voor nieuwkomers. Door hier aan deel te nemen kun je heel gemakkelijk de community leren kennen. Het schema omvat meer dan 120 sprekers uit de groeiende crypto-industrie, waaronder; Bitshares, de Bitcoin Foundation, Litecoin en CEO van WAX. Samen met de lancering van de nieuwste gedecentraliseerde cryptocurrency exchange, SupersonicX bieden zij mogelijkheid om meer te weten te komen over de toekomst van de blockchaintechnologie, evenals ontwikkelingen op het gebied van crypto. Het driedaagse evenement vindt plaats in het Aria Hotel in Las Vegas, en je kunt je registreren om 11 met registratie om 11 uur op 31 oktober, ter gelegenheid van het 10-jarig jubileum van Bitcoin de whitepaper, van Satoshi Nakamoto en ter herinnering aan de Bitcoin. Op 31 oktober 2016 was 1 Bitcoin nog slechts $530 waard en vandaag, slechts 24 maanden later, is de Bitcoin meer dan $6.300 per munt waard!
World Crypto Con levert een wereldwijd toneel op, gehost door Stewart Rogers, VentureBeat’s Marketing Directeur, samen met Joel Comm en Travis Wright van The Bad Crypto Podcast, en biedt de kans om enkele van de grootste namen uit de industrie te ontmoeten en te begroeten. “World Crypto Con is een groot evenement met meer dan 200.000 vierkante meter en meer dan 120 gastsprekers. Het is anders dan andere blockchain- en crypto-evenementen, omdat het niet alleen gaat om netwerken met branchegenoten of luisteren naar de nieuwste trends in regelgeving, World Crypto Con gaat veel verder. Dit evenement biedt een boeiende en interactieve ervaring om een gemeenschap bij elkaar te brengen en een plek te bieden om met elkaar te discussiëren hoe technologie de wereld verandert “, zei Adam Williams, medeoprichter van World Crypto Con. Williams voegt toe: “We doen er alles aan om de meest aantrekkelijke reeks van ervaringen te bieden die verder gaan dan een gemiddelde crypto-conferentie. Dit doen we door gemeenschapsactiviteiten te omarmen zoals de Hodl Rally en Tour de Crypto (#cryptokindness), waar vroege crypto-fanaten, ondernemers, investeerders, handelaars, juridische professionals en mensen die gewoon nieuwsgierig zijn om meer te leren. Zoiets zou je op geen enkele andere gebeurtenis kunnen tegenkomen.”
World Crypto Con heeft meer dan 150 exposanten op de tentoonstelling van 200.000 vierkante meter, waaronder de lancering van Global Fintech Platform, SuperSonicEx evenals de Token Tank Live Experience en andere hoogtepunten: Bloqchain Smart Vegas Hackathon Rechters en mentoren van wereldklasse van topcrypto- en blockchain-bedrijven zullen ter plaatse advies, en presentaties geven. Voor de eerste keer ooit zal een nieuwe baanbrekende crypto-valuta als een prijs worden aangeboden Decent.bet Pokertoernooi Decent.bet heeft samengewerkt met WCC om een interactief Blockchain Poker Tour-netwerk te organiseren. Crypto- en pokerliefhebbers krijgen de gelegenheid om met enkele van de grootste sterren een potje poker te spelen. University Row Biedt toekomstige blockchainondernemers een wereldwijd podium voor hun onderzoek. Zes universitaire teams presenteren hun geavanceerde blockchain-onderzoeken aan deelnemers van de conferentie. World of Mining World Crypto Con is de eerste conferentie die ervaren professionals van ‘s werelds meest innovatieve cryptomining gerelateerde bedrijven brengt om een unieke mine ervaring te creëren die mining-innovatie zal stimuleren. Live-kunst met VESA Crypto-artiest en filmmaker VESA presenteert zijn innovatieve en gemixte-mediaplatform Art For Crypto, dat snel nieuwe creatieve normen creëert in de blockchain-kunstruimte. Giant “CryptOween” Halloween-feest met Steve Aoki WCC viert een groots Halloweenfeest met het eerste jaarlijkse CryptOween kostuumfeest in OMNIA Nightclub bij Caesars Palace. Het evenement wordt gedraaid door Grammy-genomineerde Steve Aoki en er zal een kostuumwedstrijd plaatsvinden met een geld of cryptoprijs van $1.000 voor de gelukkige winnaar.
Andere exclusieve conferentie-ervaringen op de agenda zijn Blockchain eRacing, YouTube Influencer Meet & Greet en Monster Security Token (STO) Event. “World Crypto Con is ontworpen rond de kernpijlers van onderwijs, amusement en opwinding,” voegde Christopher Herghelegiu, medeoprichter van World Crypto Con. “Deze gemeenschap heeft een conferentie zoals de onze nodig die de toekomst van deze geweldige industrie tot leven brengt.” De belangrijkste sprekers zijn de grootste namen in cryptowereld, waaronder: Brock Pierce, voorzitter van de Bitcoin Foundation, Charlie Lee, oprichter van Litecoin en Char-lie Shrem, Crypto Pioneer en oprichter van de Bitcoin Foundation. Deze personen, samen met Bobby Lee, oprichter van BTCC, Vinny Lingham, de CEO van Civic, Ronnie Moas, oprichter van Standpoint Research en meer dan 100 andere titanen uit de industrie en meer dan 150 exposanten maken dit een evenement dat niet gemist mag worden!
Tijdens het event zullen er belangrijke aankondigingen plaatsvinden, waardoor aanwezigen in de gelegenheid worden gesteld om uit de eerste hand, nieuwtjes en trading-tips te horen. Ten slotte werkt World Crypto Con samen met SuperSonicEx en biedt het maar liefst 50% korting op de ticketprijzen. Door je te registreren op www.worldcryptocon.com en de promotiecode SUPERSONIC50 te gebruiken ontvang je de 50% korting. PR en media: garycollins@tokenads.net +44 7713 893298