Ripple

Grote Ripple investeerders kopen massaal XRP tokens

Het aantal grote bezitters van Ripple’s XRP-token die tussen de 1 en 10 miljoen XRP bezitten blijft met een aanzienlijk tempo toenemen.

Aantal grote XRP-adressen nemen toe

Gegevens van Santiment laten weten dat er nu 1.617 adressen binnen de categorie van 1 tot 10 miljoen XRP vallen. Deze categorie is goed voor circa 7,23% van het huidige XRP aanbod. Volgens het crypto analysebedrijf hebben deze XRP sharks en -whales ervoor gezorgd dat er een nieuwe hoogtepunten zijn bereikt voor het enorme aantal adressen en het percentage van het aanbod dat ze bezitten.

Whales hebben gedurende de afgelopen week grote hoeveelheden XRP verplaatst, in totaal meer dan 1 miljard XRP. Echter ging het bij de meeste van deze transacties om exchanges.

De reden voor de recente accumulatie is niet precies bekend. Echter duidt accumulatie over het algemeen op bullish sentiment op de cryptomarkten. Dit omdat het impliceert dat deze grote bezitters verwachten dat de prijs op korte termijn zal stijgen. Als gevolg hiervan volgt er vaak ook een stijging van de prijs.

Grote aankondiging

Sommigen leden binnen de XRP-gemeenschap verwachten de komende dagen een grote aankondiging van Ripple. Opmerkingen van Ripple’s chief technology officer David Schwartz in reactie op Charles Hoskinson die XRP aanviel, voeden deze speculaties. Schwartz suggereerde dat Hoskinson de dingen over een paar dagen misschien anders zou kunnen zien, waardoor sommigen speculeerden dat er namens Ripple een grote aankondiging aankomt.

2023 heeft het potentieel om een bullish jaar te worden voor XRP, ongeacht de bearish marktomstandigheden. Dit komt omdat experts zoals James K. Filan verwachten dat de rechter in het eerste kwartaal van 2023 een uitspraak doet in de zaak van de SEC tegen Ripple. Een gunstige uitspraak voor Ripple zou kunnen betekenen dat XRP opnieuw toegang krijgt tot de Amerikaanse markten.

Op het moment van schrijven wordt XRP verhandeld tegen een prijs van $0,341, een daling van 12,72% ten opzichte van de afgelopen 7 dagen.

Ripple nieuws

Ripple CEO in interview: ‘Einde van de rechtszaak is nabij’
SEC annuleert cruciale Ripple vergadering: Komt er toch geen schikking?
XRP koers valt plotseling omlaag terwijl Bitcoin en Ethereum koersen stabiliseren
Meer nieuws

Meest gelezen

Is dit waarom de Ripple (XRP) koers gigantisch hard stijgt?
Einde van Ripple (XRP) rechtszaak met de SEC mogelijk deze week
Cruciale technische indicator voorspelt enorme stijging van XRP koers