XRP persbericht 4 july
Ripple

XRP-advocaat gaat ‘grote aankondiging’ doen

Advocaat John Deaton zegt tegen de XRP-gemeenschap dat hij een “grote aankondiging” gaat doen over hun munt. Waar het precies om gaat wil hij nog niet zeggen; het enige wat hij wil delen zijn de onderstaande drie tips.

Hard aan het werk

De eerste tip is de foto zelf, waarop we John Deaton hard aan het werk zien met een berg aan documenten; die waarschijnlijk iets met de zaak van Ripple en XRP te maken hebben.

Verder noemt hij XRPL als de tweede tip, wat dat precies zou meoten betekenen is op dit moment onduidelijk. De derde en laatste tip is de ICO van Ethereum.

Waarschijnlijk is John Deaton met een argument bezig voor de rechter dat XRP geen effect kan zijn, als de ICO van Ethereum ook niet als een illegale effectenuitgifte kwalificeert.

Waar Deaton precies mee gaat komen is op dit moment dus nog allesbehalve duidelijk, maar de advocaat lijkt in ieder geval hard aan het werk voor XRP.

Wie is John Deaton?

John Deaton is de advocaat die de XRP-gemeenschap vertegenwoordigt in een rechtszaak tegen de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC). In principe komt het erop neer dat Deaton en de XRP-gemeenschap van mening zijn dat de SEC hen niet voldoende in bescherming neemt.

De SEC is opgezet om investeerders te beschermen, maar volgens Deaton bereiken ze nu het tegenovergestelde door projecten als XRP aan te pakken.

Daar valt natuurlijk over te twisten. Uiteindelijk hangt het ervan af hoe je XRP beoordeelt. Als we exact de letter van de wet volgen, dan is er waarschijnlijk sprake geweest van een illegale effectenuitgifte bij de lancering van de XRP token.

Als we dat soort dingen allemaal toe gaan staan, dan is het einde natuurlijk zoek in de financiële wereld.

Gratis 10 euro aan Crypto

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht XRP of een andere crypto kopen? Dan hebben we geweldig nieuws voor je! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Als je je aanmeldt bij Bitvavo via de onderstaande knop, ontvang je niet alleen 10 euro gratis, maar betaal je ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties.

Ripple nieuws

XRP stijgt naar de 4e positie in Cryptomarkt, overtreft Binance Coin in marktkapitalisatie
XRP Koers kan tot $14 stijgen na Golden Cross op 4-daagse grafiek
Crypto analist voorspelt: XRP klaar voor een monsterlijke stijging van 65.000%
Meer nieuws

Meest gelezen

Enorme prijsstijging: Cryptomunt schiet 75% omhoog na grote aankondiging
Zoveel geld zou je nu hebben als je begin dit jaar voor 2000 euro aan Bitcoin had gekocht
Nieuwe ontwikkelingen in Ripple rechtszaak: Mogelijke gevolgen voor XRP koers