Virtual,Money,Ripple,Cryptocurrency,-,Pile,Of,Coins,And,Gold
Persbericht

XRP Escrow-releaseverlaging gaat door; NuggetRush naar 50x winst dit bullseizoen

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


TLDR

  • Ripple heeft onlangs het gebruikelijke patroon van het vrijgeven van XRP-tokens uit zijn escrow-wallet gewijzigd, waarbij op 1 april slechts 500 miljoen XRP werd onthuld in plaats van de gebruikelijke 1 miljard.
  • NuggetRush, een nieuwe meme-munt, zal tijdens het bullish seizoen aanzienlijke winsten opleveren voor beleggers.
  • NuggetRush onderscheidt zich in de GameFi-sector doordat spelers beloningen kunnen verdienen via Play-to-Earn-mechanismen, meme-verzamelobjecten en NFT-staking.

Opnieuw heeft Ripple (XRP) zijn gebruikelijke routine voor het vrijgeven van XRP-tokens uit zijn escrow-wallet veranderd. Op 1 april brachten ze slechts 500 miljoen XRP uit, een aanzienlijke daling ten opzichte van de reguliere 1 miljard tokens. Nog verrassender is dat Ripple slechts 12 uur later 800 miljoen XRP terug in de geblokkeerde wallet stopte. Sinds februari doet Ripple dit met onregelmatige tussenpozen, in plaats van alle 1 miljard XRP-tokens aan het begin van elke maand vrij te geven.

Ondertussen vertoont NuggetRush (NUGX), een nieuwe meme-munt, bullish solide signalen ondanks de volatiliteit van de cryptomarkt. Er wordt verwacht dat dit cryptoproject in het huidige bullish seizoen een winst van 50x voor investeerders zal behalen dankzij de samenwerking met goudaanbieders. NuggetRush combineert elementen van GameFi en avontuur, waardoor spelers midden in een virtuele goudkoortservaring terechtkomen.

Dit artikel onderzoekt de projectie van NuggetRush van 50x winst op de crypto-bullmarkt te midden van de verlaging van de escrow-release van Ripple.

NuggetRush Kopen

NuggetRush (NUGX): baant de weg in de GameFi-sector met zijn NFT-staking

NuggetRush komt naar voren als een baken van innovatie, klaar om dit bullish seizoen een substantiële winst van 50x te behalen. Het bouwt een levendige gemeenschap van gelijkgestemde individuen op binnen een veilig virtueel domein. NuggetRush overstijgt de traditionele gaminggrenzen door goudmijnen, cryptocurrency en echte ambachtelijke mining naadloos te integreren in een meeslepende Play-om-Earn-ervaring. Door gebruik te maken van de kracht van Ethereum, de meest gebruikte blockchain, zorgt deze nieuwe DeFi-crypto voor toegankelijkheid voor een brede gebruikersbasis en nodigt spelers uit om aan een avontuur vol spanning en beloningen te beginnen.

In de kern vat NuggetRush de essentie van GameFi samen, waarbij de sensatie van ontdekking wordt gecombineerd met strategische gameplay, terwijl het tegelijkertijd de belofte biedt van tastbaar rendement uit de echte wereld. Centraal in de aantrekkingskracht van NuggetRush als de beste crypto om te kopen zijn de play-to-earn-mechanismen, meme-verzamelobjecten en visueel boeiende esthetiek. Spelers kruipen in de huid van miningmagnaten, beginnend met bescheiden stukken land en essentiële uitrusting en wagen zich vervolgens in ingewikkeld gedetailleerde virtuele landschappen op zoek naar lucratieve minerale afzettingen.

De transformerende impact van GameFi op het omzetten van spelbeloningen in tastbare activa komt tot bloei in NuggetRush. Dit betekent dat spelers beloningen kunnen verdienen via toernooien, speurtochten, gevechten en klassementsspel, ongeacht hun vaardigheidsniveau of geografische locatie. De baanbrekende samenwerking met goudaanbieders onderscheidt NuggetRush als de beste crypto om te kopen met een potentiële winst van 50x. Deze samenwerking maakt de directe verzending van RUSHGEM-winsten naar miners over de hele wereld mogelijk, waardoor een prestigieuze en tastbare dimensie wordt toegevoegd aan de beloningen van het spel.

Ook introduceert NuggetRush een innovatief NFT-stakingmechanisme als één van de beste gaming-tokens. Hier vergrendelen NFT-houders hun activa om beloningen te verdienen op basis van het jaarlijkse rendement (APY) en het aantal ingezette NFT’s, waardoor een dynamisch ecosysteem van waardecreatie en participatie wordt bevorderd. Deze nieuwe door DeFi-cryptospelers aangestuurde marktplaats binnen NuggetRush biedt een platform voor het verhandelen van karakter-NFT’s, zeldzame items en gedolven materialen, waardoor het economische ecosysteem van de game verder wordt versterkt en de gemeenschapsgerichte betrokkenheid wordt bevorderd.

NuggetRush Kopen

Ripple (XRP): Whale Alert onthult recente Escrow-activiteiten

Whale Alert, een dienst die significante cryptocurrency-transacties monitort en rapporteert, heeft de recente escrow-activiteiten van Ripple publiekelijk bekendgemaakt in een bericht op X. Bij de eerste transactie werd 400 miljoen XRP in de “Ripple 12″-wallet gestort. Kort daarna werd nog eens 400 miljoen XRP snel overgemaakt naar de ”Ripple 13” wallet. Deze snelle terugkeer naar de borg resulteerde in ongeveer $487.578.258.

Of Ripple ervoor zal kiezen om de resterende 500 miljoen XRP voor april vrij te geven valt nog te bezien. Pas in januari van dit jaar hield Ripple vast aan het conventionele escrow-vrijgavepatroon. Ondertussen voorspelt een fervent voorstander van XRP, de heer Huber, dat XRP een substantiële prijsdaling van 83% zou kunnen ondergaan in de aanloop naar de lancering van de geautomatiseerde marktmaker (AMM).

Conclusie

Ondanks het besluit van Ripple om een substantieel bedrag aan XRP terug te geven aan escrow, is de prijsbeweging onveranderd gebleven. Nu het crypto-bull-seizoen aan kracht wint, loopt NuggetRush voorop op het gebied van GameFi-innovatie. Als één van de beste gaming-tokens biedt NuggetRush investeerders een aantrekkelijke kans om een spannende reis te ondernemen naar potentieel exponentiële winsten. Hoewel NUGX een betekenisvol verschil maakt in het leven van miners wereldwijd, is het het beste cryptoplatform om uw investeringsreis te beginnen.

Bezoek de NuggetRush-voorverkoopwebsite


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.