XRP pb1
Persbericht

XRP Grote Winnaar in Nieuwe Crypto Bull Run Ondanks Dip – Wat Weten Zij En Kan Ripple Stijgen

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


De XRP koers is vandaag met meer dan -8% gedaald richting $0,62, waardoor je je zou afvragen of er nog hoop is voor de altcoin. Toch denken experts dat XRP in de nieuwe crypto bull run naar $10 kan stijgen.

Daarnaast lijken grote investeerders (whales) veel interesse in XRP te hebben en hebben deze de afgelopen week veel XRP ingeslagen. Mogelijk hebben deze whales een idee van wat XRP gaat doen dit jaar.

Kan Ripple Stijgen Naar $10 in Nieuwe Crypto Bull Run?

XRP is vandaag behoorlijk gedaald nadat de Bitcoin koers onder de $70.000 is uitgebroken. Hierdoor is de XRP koers op zijn 30-daagse moving average (geel) van $0,60 gestort voordat het een bounce maakte richting de $0,62.

Door de bearish koers activiteit van XRP, is de Relative Strength Index (RSI) gezakt richting het neutrale niveau van 51. Dit is het laagste niveau sinds eind februari.

Het feit dat XRP bij de $0,60 weer omhoog is gesprongen kan een teken zijn dat er nog steeds veel vraag is naar XRP, waardoor er rond dit niveau een behoorlijke koopdruk is. Deze interesse in XRP zagen we eerder deze week, toen meerdere whales XRP kochten.

Daarnaast verwachten crypto experts dat Ripple dit jaar een enorme bull run mee zal maken en misschien zelfs $10 waard kan worden.

Zo denkt Zach Rector dat XRP een van de sterkste fundamentals heeft onder alle cryptomunten in de sector, waardoor het een sterke comeback kan maken dit jaar.

Rector en andere crypto experts voorspellen dat XRP in deze bull run zo hoog als $10 zou kunnen gaan. Er zijn ook analisten die voorspellen dat XRP $2 waard zal worden, maar met de Bitcoin halving die volgende maand plaatsvindt, zou Ripple nog veel hoger kunnen gaan.

Hoeveel Ripple kan stijgen hangt af van of het bedrijf dit jaar zijn rechtszaak tegen de Securities and Exchange Commission (SEC) goed kan afronden. Ripple en de SEC zitten al jaren in een rechtszaak waarin de SEC beweert dat XRP een ongeregistreerd effect is.

In het geval dat Ripple een positieve uitslag krijgt, zou XRP in een korte tijd naar $2 kunnen stijgen. Hierna kan het later in de bull run, afhankelijk van de Bitcoin koers, een nieuwe ATH boven de $3,84 kunnen neerzetten.

De Beste Crypto Investeringen Terwijl de Markt Rood Kleurt

XRP zou op lange termijn daadwerkelijk hard kunnen stijgen gebaseerd op zijn fundamentals en zijn gebruik in de echte wereld. Maar op korte termijn zal de altcoin nog erg afhankelijk zijn van de waarde van bitcoin.

Daarom kijken we in dit deel van het artikel naar een aantal betere alternatieven voor XRP op kortere termijn. Deze nieuwe crypto hebben net als XRP sterke fundamentals en kunnen daarom erg groot worden de komende weken en maanden.

Green Bitcoin (GBTC) – Nieuwe Crypto is Groene Variant van Bitcoin

Nu de Bitcoin halving steeds dichter in de buurt komt, is de verwachting hoog dat alternatieve Bitcoins het de komende tijd erg goed zullen doen. Ook de opkomende Green Bitcoin (GBTC) met zijn lucratieve staking mechanisme kan de komende tijd veel waard worden.

Green Bitcoin maakt gebruik van twee staking modellen, een normale en een model waarmee je extra staking beloningen verdient voor het voorspellen van de Bitcoin koers. Omdat GBTC gebruik maakt van de Ethereum blockchain, is deze manier van geld verdienen veel zuiniger dan minen op de Bitcoin blockchain.

Je kunt deze nieuwe staking cryptomunt kopen in de presale voor $0,095 per token, met de mogelijkheid om tijdens de presale passieve beloningen te verdienen door de token direct te staken. Binnenkort zal GBTC lanceren op zijn eerste exchange en kan de waarde van de token sterk toenemen.

Nu naar Green Bitcoin

Bitcoin Minetrix (BTCMTX) – Mine Bitcoin via Staking Pool Tijdens Crypto Bull run

De nieuwe Bitcoin Minetrix (BTCMTX) houdt wel van Bitcoin mining, maar heeft hier net een andere aanpak voor. Met dit nieuwe crypto project is het mogelijk om BTCMTX te staken waardoor je via de cloud kunt minen.

Dit wordt ook wel het Stake-to-Mine mechanisme genoemd. Hiermee kun je door BTCMTX te staken passief tokens en mining credits verdienen. Deze mining credits kun je via het dashboard inwisselen om via de cloud Bitcoin te minen en via hetzelfde dashboard te claimen.

Je kunt BTCMTX in de presale kopen voor $0,014 per stuk, terwijl de presale nog minder dan $2,8 miljoen heeft te gaan voor zijn hard cap. Binnenkort zal de presale eindigen en kan de FOMO (Fear of Missing Out) zich voortzetten tot na de lancering van de token.

Nu naar Bitcoin Minetrix

eTukTuk (TUK) – Groene Crypto Verduurzaamt Transport Sector

Net als XRP, is TUK van eTukTuk een token die in de echte wereld gebruikt kan worden. Bestuurders van voertuigen in ontwikkelingslanden kunnen deze tokens gebruiken voor duurzaam vervoer, terwijl investeerders de token kunnen staken voor passief inkomen.

De eTukTuk is een elektrische verbeterde versie van de traditionele tuktuk, die massaal wordt gebruikt in bepaalde ontwikkelingslanden en voor een enorme uitstoot zorgt. Niet alleen is de eTukTuk zuiniger en goedkoper, maar ook efficiënter door met AI te zoeken naar de beste route voor de bestuurder.

TUK creëert een circulaire economie waarmee bestuurders in ontwikkelingslanden geld kunnen besparen en investeerders geld kunnen verdienen. Je kunt deze token kopen in de presale voor $0,0285 per stuk en staken voor lucratieve beloningen.

Nu naar eTukTuk


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.