Altcoin Nieuws, Ripple Nieuws

Altcoin Nieuws, Ripple Nieuws

XRP investeerders ontvangen Spark-token airdrop in maart 2022

De verdeling van Spark (FLR) tokens aan Ripple investeerders was vertraagd, maar de CEO van Flare Network heeft nu een update gepubliceerd over de oorzaak van de vertraging. 


CEO van Flare komt met de oorzaak

Hugo Philion, de mede-oprichter en CEO van Flare, verklaarde dat het project Songbird, zijn canary-netwerk, upgradet voordat het doorgaat met het uitgeven van FLR tokens.

Volgens Philion is de upgrade een belangrijke fase van de lancering van het Flare Network. Het projects kost volgens hem tijd om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt. De upgrade zal naar verwachting voor eind maart 2022 afgerond zijn. Philion zei het volgende in een recente tweet: 

“Met de laatste 2 protocollen van Songbird die nodig zijn voor de lancering van Flare, zal het ons in staat stellen door te gaan met de lancering van Flare. Een volledige roadmap voor de lancering zal in de komende weken worden vrijgegeven.”


Wil jij Ripple verhandelen op één van de grootste en meest betrouwbare exchanges ter wereld? Klik hier en ga naar KuCoin.


De ‘airdrop’ van Flare Netwerk

De XRP-community wacht al sinds vorig jaar op de distributie van FLR naar hun wallet. Sinds de airdrop in december 2020 werd aangekondigd, is de distributie verschillende keren uitgesteld.

Volgens Flare zullen Ripple investeerders die XRP bezitten deelnemen aan de enorme airdrop van 100.000.000.000 Spark-tokens. Het gaat om degenen die hier op 12 december 2020 aan voldeden.

Bij de lancering van Flare krijgen de XRP-investeerders 15% van hun claimbare FLR-tokens op hun verschillende exchange-accounts. 

Bovendien zullen de in aanmerking komende handelaren maandelijks gemiddeld 3% van hun resterende FLR-tokens moeten claimen. Dit zal naar verwachting de komende 25 of 34 maanden duren nadat de airdrop begint. 

De meeste XRP-investeerders lijken niet bepaald blij met het distributieproces van de FLR-tokens. Toch liet Flare Network doorschemeren dat het proces is ontworpen om negatieve effecten op de munt te voorkomen wanneer deze live gaat. De Flare CEO zei het volgende:

“Met betrekking tot de uitgave van FLR-tokens hebben we contact opgenomen met de grootste exchanges om volledige definitie te krijgen van wat ze nodig hebben om het token te distribueren, zodat Flare aan die vereisten voldoet.”

Coinbase heeft al plannen bekendgemaakt om het tokendistributieproces van het Flare Network te ondersteunen. 


Wat is Spark?

Spark is het native token van Flare Network dat is ontworpen om smart contractfunctionaliteit te bieden aan verschillende blockchains. Enkelen hiervan zijn Ripple en Litecoin. 

Flare gaat naar verluidt ook Cardano (ADA) integreren na XRP en LTC. Dit kwam uit de Twitter-enquête van 2021 waarin een meerderheid van de mensen de zevende grootste cryptocurrency prefereerde. 

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten