Prijs stijgt
Persbericht

XRP Klaar Voor Crypto Rally Dit Weekend Na Ripple Rechtszaak Nieuws – Kan Ripple 1 Euro Worden?

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


De markt wacht in spanning af met wat er met de Ripple koers gaat gebeuren, nu de rechtszaak verdergaat die Securities and Exchange Commission’s (SEC) tegen Ripple heeft aangespannen. Te midden van deze rechtszaak lijkt de koers zich echter positief te bewegen. De deadline van 22 april voor een antwoord van Ripple op de brief van SEC komt wel steeds dichterbij, wat ervoor zorgt dat de koers alsnog erg onvoorspelbaar kan zijn. 

Ripple Rechtszaak Nieuws

Ripple bevindt zich al een lange tijd in een juridisch gevecht met de SEC. De commissie heeft het bedrijf ervan beschuldigd ongeregistreerde effecten te hebben verkocht in de vorm van XRP. Dit leidde uiteindelijk tot een rechtszaak van $1,3 miljard tegen het bedrijf. 

Vorig jaar bereikte Ripple een gedeeltelijke overwinning nadat het verkopen van XRP aan retail investors niet werd gezien als ongeregistreerde effecten. De druk van de SEC blijft zich echter voortzetten nu de commissie nieuwe eisen heeft gesteld aan Ripple. 

De SEC gaat namelijk door met de strijd en geeft niet op. Zo hebben ze recentelijk geëist om financiële verklaringen van 2022-2023 en details over institutionele verkoopcontracten in te zien. Dit volgt na hun uitspraak waarin ze vermelden dat verkoop van XRP aan institutionele beleggers wél wordt gezien als verkoop van effecten. De SEC is vastberaden om meer te weten te komen over de bedrijfsvoering van Ripple. De Ripple rechtszaak zal dus nog lang niet afgelopen zijn en de komende maanden zullen uitwijzen wat er gaat gebeuren.

Positieve Ontwikkelingen voor XRP Koers: Kan Ripple 1 Euro Worden?

Ondanks het Ripple rechtszaak nieuws, blijkt uit de cryptoanalyse dat de koers zich alsnog positief ontwikkelt. Als wordt gekeken naar de koersbewegingen van begin 2023, verwachten crypto experts dat de koers gemiddeld rond de $0,689 zal zijn voor de maand april. Het bereik van XRP, dat loopt van $0,588 tot $0,790, laat echter zien dat de koers van de bekende crypto nog erg volatiel is. 

Als we kijken naar de Ripple koers verwachting van afgelopen maand, dan kunnen we zien dat de XRP koers wat pieken en dalen heeft laten zien. Hoewel het eind maart een paar dalingen heeft laten zien, bevindt de koers zich over het algemeen weer in een opwaartse beweging. Het zal echter nog een langere tijd duren voordat het zijn high van vorige maand weer zal bereiken. 

TradingView: Koersontwikkeling XRP afgelopen 30 dagen 

Als we kijken naar de technische indicatoren van de koers zijn er veel die momenteel aangeven dat het een goed moment is om XRP te verkopen. Zo geven de Moving Averages indicatoren, waarvan de meesten rond de 0,60 staan, ‘strong sell’ aan. Dit betekent dat het dus een erg goed moment is om je tokens te verkopen. Het MACD Level weerspiegelt dit sentiment verder met een waarde van rond de -0.0062, wat een dalende koers op de korte termijn suggereert.

Daarnaast zweeft de Relative Strength Index (RSI) rond de 41, wat een neutrale positie weergeeft. Als deze nog verder zou dalen zou dit het verkoop sentiment verder stimuleren. Changelly, een betrouwbare cryptocurrency exchange, verwacht daarnaast positieve ontwikkelingen voor de Ripple koers dit weekend. Volgens hun analyse zou er een crypto rally op komst zijn waarin de koers een flinke groei kan doormaken. Maar kan Ripple 1 euro worden?

Kan Ripple 1 Euro worden? 

Het is momenteel zeer onwaarschijnlijk dat Ripple in een korte periode de 1 euro zou kunnen bereiken, hoewel de koers positief lijkt. De koers stijgt langzaam weer, maar ziet onderweg ook constant weer kleine dips. In dat opzicht is de koers dus nog erg volatiel, wat ook versterkt wordt door de lopende Ripple rechtszaak.

Op 22 april is de deadline waarop Ripple antwoord moet hebben gegeven op de brief van de SEC. De uitkomst hiervan zal zeer zeker de koers weer beïnvloeden. Ontwikkelingen in de rechtszaak, of deze nu goed of slecht uitpakken voor Ripple, zullen dus invloed blijven uitoefenen op de koers van een van de bekendste cryptomunten. 

Gezien de onzekerheid van de koers en de volatiliteit, die wordt versterkt door de lopende Ripple rechtszaak, zijn investeerders ook op zoek naar andere beleggingen. Gelukkig zijn er genoeg altcoins op de markt gekomen die interessante uitkomsten kunnen bieden. 

Veelbelovende Coins Voor Volgende Crypto Rally

De altcoin markt is nog nooit zo booming geweest. Elke maand verschijnen er nieuwe projecten op de markt die veel aandacht trekken. We zullen hier de beste altcoins van het moment bespreken. Dit zijn uiteenlopende crypto projecten, waardoor er voor iedere investeerder wel een interessante investering bij zit. 

Slothana (SLOTH) – Beste Nieuwe Token Tijdens Volgende Crypto Rally

Slothana, een recent gelanceerde meme coin op de Solana blockchain, heeft de aandacht van investeerders weten te trekken door zijn vernieuwende aanpak. Het onderscheidt zich van traditionele projecten. In plaats van een standaard presale of directe lancering op een gedecentraliseerde exchange (DEX), maakt Slothana gebruik van een send-to-wallet airdrop systeem.

Dit systeem maakt het voor gebruikers gemakkelijker om Slothana tokens te verkrijgen. Hierbij is alleen een crypto wallet met Solana tokens nodig. Gebruikers kunnen hun Solana tokens naar het Slothana wallet adres sturen om in aanmerking te komen voor SLOTH tokens. Bovendien kunnen gebruikers hun wallet direct verbinden met de officiële website van Slothana, waardoor het proces nog toegankelijker wordt. 

Op dit moment staan 10.000 SLOTH tokens gelijk aan 1 SOL-token. De Slothana presale heeft al meer dan $7,6 miljoen opgehaald, wat aangeeft dat er veel interesse is in deze nieuwe meme coin. Bekijk hem ook snel op de website van Slothana.

Bezoek Slothana 

5TH Scape (5SCAPE) – VR Introductie in de Crypto Sector

Een opmerkelijk langetermijnproject dat momenteel veel interesse wekt bij investeerders is 5th Scape (5SCAPE). Het is een project met een innovatief ecosysteem voor Virtual Reality (VR) en Augmented Reality (AR) dat gebruikers verbindt met hoogwaardige hardware en accessoires. Daarnaast biedt het een breed scala aan VR- en AR-ervaringen.

Binnen het 5th Scape-platform kunnen gebruikers niet alleen de beste VR- en AR-games, films en educatief materiaal vinden, maar ook profiteren van een uitzonderlijke ervaring dankzij de geavanceerde hardware die door 5th Scape wordt aangeboden.

De presale van de native token 5SCAPE is momenteel nog bezig en verloopt zeer succesvol. Deze presale bestaat uit meerdere fases, waarin de prijs telkens iets wordt verhoogd.  Inmiddels is de derde fase van de presale in een zeer korte periode voltooid en verloop ook de vierde fase erg snel. 

Momenteel hebben investeerders de kans om de token te kopen tegen een gunstige prijs van $0,00285 per stuk. Deze tokens kunnen vervolgens worden gebruikt voor staking. Ook kunnen investeerders ze vasthouden voor extra voordelen, zoals toegang tot premium content en stemrecht binnen het project.

Bezoek 5TH Scape 

eTukTuk (TUK) – Groene Crypto Profiteert van Volgende Crypto Rally

eTukTuk is een baanbrekend project dat de transportsector wil innoveren door elektrische tuktuks te introduceren. Hiermee wil het project een groene revolutie in de eerste plaats op gang brengen in ontwikkelingslanden, waar de tuktuk een populair vervoermiddel is.

Het project streeft ernaar wereldwijd oplaadstations te installeren, waardoor gebruikers niet alleen financiële voordelen behalen door de stijgende brandstofprijzen te vermijden, maar ook bijdragen aan een duurzamer milieu.

De TUK token wordt gelanceerd op de Binance blockchain. De presale crypto is momenteel te koop in de presale. Traders kunnen ervoor kiezen om deze coin te staken waardoor ze in staat zijn een passief inkomen te genereren. Naast de financiële voordelen biedt eTukTuk ook een Play-to-Earn game, waarbij deelnemers tokens kunnen verdienen door passagiers op tijd naar hun bestemming te brengen.

Dankzij deze innovatieve aanpak zou de TUK token wellicht een populaire crypto kunnen worden. De presale van de TUK coin is nog steeds bezig. Momenteel is een token te koop tegen een aantrekkelijke prijs van $0,0295, maar deze zal stijgen naarmate het project vordert. De aanschaf van tokens is eenvoudig en kan worden gedaan met een bankpas, BNB, ETH, of USDT.

Bezoek eTukTuk

Bitcoin Minetrix (BTCMTX) – Bitcoin Minen met Nieuwe ERC-20 Token

Dit jaar lijkt Bitcoin Minetrix goed te kunnen profiteren van de gunstige omstandigheden rondom Bitcoin. Het project biedt binnenkort een gemakkelijke manier om BTC te minen via de cloud door hun eigen BTCMTX token te staken. Door zijn innovatieve ‘Stake-to-Mine’ mechanisme is Bitcoin Minetrix erg populair. Inmiddels is er met de presale van Bitcoin Minetrix dan ook al meer dan $12,8 miljoen opgehaald.

Al direct na je aankoop is het mogelijk om de BTCMTX tokens te staken tegen een lucratieve APY. Hier ontvang je eerst alleen extra BTCMTX tokens voor, maar na het aflopen van de presale ook speciale cloud mining credits. Met deze mining credits kun je vervolgens Bitcoins minen via de cloud. Dit is gunstig gezien de opkomende Bitcoin halving later deze maand en de opvolgende crypto rally.

Je kunt BTCMTX tokens in de presale kopen voor een aantrekkelijke prijs van $0,0144 per token. Deze prijs zal naar verwachting echter verder stijgen. Na de lancering van de token wordt verwacht dat de waarde van BTCMTX verder zal toenemen.

Bezoek BTCMTX


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.