Ripple xrp token
Ripple

XRP koers staat op de rand van grootste uitbraak ooit

XRP is de week begonnen met een mooie prijsstijging, terwijl de rest van de cryptomarkt rood lijkt te kleuren. Deze prijsactie wakkert opnieuw de discussie aan over wat misschien wel de grootste prijsstijging in de geschiedenis van XRP zou kunnen zijn.

Uitbraak voor XRP: Een gigantische prijsstijging in 2025?

In januari 2018 bereikte de prijs van XRP een hoogtepunt van $3,84, maar sindsdien bevindt de cryptocurrency zich in een jarenlange dalende trend. Op de grafiek is daardoor een gigantisch bullish driehoekspatroon gevormd in de afgelopen zes jaar.

Dit patroon ontstaat wanneer de prijs lagere pieken (lower highs) en hogere dalen (higher lows) laat zien, met twee convergerende trendlijnen die samenkomen op het snijpunt. Dit duidt op besluiteloosheid op de markt, met afnemende volatiliteit naarmate de prijs het snijpunt nadert.

Normaal gesproken wijst dit patroon erop dat de prijs spoedig omhoog zal uitbreken, omdat de afnemende volatiliteit vaak gevolgd wordt door een sterke beweging in de richting van de dominante trend, die in dit geval naar boven wijst. Als we de grafiek bekijken, zal dit patroon waarschijnlijk begin 2025 volledig voltooid zijn.

Steeds meer handelaren speculeren over waar deze enorme uitbraak de prijs van XRP naartoe kan brengen. Sommige analisten speculeren dat het een uitbraak zal zijn die velen zal verbazen. Volgens een bekende YouTuber genaamd ‘Bitboy‘ zou de XRP-prijs zelfs kunnen stijgen tot $52.

Claim jouw €50 Bonus bij OKX – Alleen via Newsbit!

Ben je klaar om de spannende wereld van crypto te betreden en misschien XRP of andere cryptomunten te kopen? Dan is dit het perfecte moment! Dankzij onze exclusieve samenwerking met OKX hebben we een unieke aanbieding voor jou.

Maak vandaag nog een account aan bij OKX via de onderstaande knop en ontvang een welkomstbonus van €50.

Mis deze kans niet om jouw crypto-avontuur met een vliegende start te beginnen. Klik nu, claim je bonus, en begin met handelen!

Let op: Er zijn voorwaarden van toepassing.

Ripple nieuws

BREAKING: Grayscale lanceert eerste XRP Trust: XRP-koers schiet omhoog
Crypto analist: Dit is hét moment om XRP te kopen voordat het $40 bereikt
Ripple’s RLUSD stablecoin: Gaat dit de volgende grote XRP koersstijging veroorzaken?
Meer nieuws

Meest gelezen

De Bitcoin Bull Run is over en Altseason zal nooit plaatsvinden
Crypto-analist voorspelt ongekende bullmarkt: ‘Dit is nog maar het begin’
Deze 3 Crypto’s overleven de crash en stijgen fors in waarde