Ripple, XRP
Ripple

XRP volume schiet met 111% omhoog, enorme uitbraak zal spoedig volgen

Het handelsvolume van XRP is met meer dan 111% gestegen. Dit omdat handelaren wijzen op een interessant patroon op de grafiek.

XRP komt steeds dichter bij een uitbraak

Crypto analist Mr.Huber tweette over het patroon. Hij wees erop dat XRP zich in een gestage neerwaartse trend bevindt. Dit blijkt uit het feit dat de munt zijn 12e rode candle op rij heeft gesloten, iets wat voor het laatst werd gezien in maart 2015. De grafiek laat ook een driehoek-patroon zien, waarbij de prijs steeds minder volatiel wordt naarmate de tijd verstrijkt. Dit biedt een visuele weergave van een gevecht tussen bulls en bears totdat een partij toegeeft en er een uitbraak volgt.

Naarmate dit patroon steeds dichter bij voltooiing komt, zal er spoedig een uitbraak volgen. Dit kan leiden tot een enorme koersstijging of -daling. Precies dit is de reden waarom het volume omhoog schiet.

“Ripple gaat de rechtszaak winnen”

Eerder voorspelde advocaat James K. Filan dat de rechter op of vóór 31 maart 2023 een schriftelijke uitspraak zou doen, zoals gemeld door Newsbit. Na jaren van rechtszaken komt er eindelijk een einde aan de zaak, wat voor opwinding zorgt onder handelaren.

Crypto handelaar Mr.Huber verwacht in ieder geval een overwinning voor Ripple. Hij schrijf: “Voor mij persoonlijk is er geen enkele manier dat XRP als een effect zal worden beschouwd [..] Misschien krijgt Ripple een boete. Maar het wordt een enorme overwinning.”

Als de voorspelling van de crypto analist uitkomt zou dat kunnen zorgen voor een enorme XRP koersexplosie.

Ripple nieuws

Waarom de XRP koers binnenkort enorm kan gaan stijgen
Kan Ripple (XRP) spoedig 1 dollar worden?
Mogelijke schikking in Ripple vs. SEC rechtszaak verwacht op 25 Juli
Meer nieuws

Meest gelezen

Elon Musk: Amerika gaat failliet
Tom Lee: Bitcoin koers gaat vanaf hier met 1.100% stijgen
Update Ripple vs SEC rechtszaak 22 juli