Dogecoin plaatje
Persbericht

XRP vs Dogecoin: Zal DOGE Ripple Inhalen Na 23% Pump? Gaat Dogecoin Naar 1 Dollar?

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


De huidige prestaties van de crypto markt hebben geleid tot een interessante race tussen twee grootheden van de crypto wereld: Dogecoin en Ripple. Waar Ripple nauwelijks bewoog over de afgelopen maand, daar wist Dogecoin bijna 20% te stijgen. Veel investeerders vragen zich nu af of Dogecoin Ripple gaat inhalen. 

Er bevindt zich op dit moment slechts $ 5 miljard tussen de nummer 6 van de crypto markt (Ripple), en de nummer 8 van de crypto markt (Dogecoin). Het opvallendste hieraan is dat Ripple lijkt te zijn gestagneerd sinds het begin van dit jaar, terwijl Dogecoin juist furore maakt en ongelofelijke stijgingen weet te realiseren. 

Top 8 Cryptocurrencies – Bron: CoinMarketCap

XRP vs Dogecoin: De Strijd om Plek 6

De crypto markt doet het erg goed sinds het begin van dit jaar. De Bitcoin koers wist een nieuwe recordhoogte te halen met $ 73.000, terwijl ook de rest van de markt aanzienlijke stijgingen wist te realiseren. Nu de Bitcoin halving steeds dichterbij komt, is er veel optimisme aanwezig binnen de crypto markt. 

Niet alle tokens hebben echter weten te profiteren van het positieve momentum van de crypto markt. Ripple wist sinds het begin dit jaar niet te stijgen en lijkt volledig te zijn gestagneerd. XRP is met 1% gedaald over de afgelopen 12 maanden en met 2% over de afgelopen 30 dagen. Tegelijkertijd wist Dogecoin met meer dan 118% te stijgen over de afgelopen 12 maanden en met meer dan 18% over de afgelopen 30 dagen. 


Dogecoin komt daarmee snel in de buurt van de matig presterende Ripple en de kans is aanwezig dat Doge Ripple inhaalt op het gebied van market cap. Dit zou Dogecoin helpen naar de 6e plek op de ranglijst van grootste cryptomunten op basis van market cap. Dogecoin bevindt zich op dit moment nog op plek 8, met USDC op plek 7. 

Gaat Dogecoin naar 1 Dollar?

Als er gekeken wordt naar de technische indicatoren doet Dogecoin het naar verwachting. De RSI bevindt zich op een neutrale 56 en de huidige DOGE koers bevindt zich boven al zijn belangrijke moving averages. De DOGE koers moet echter nog wel de nodige volatiliteit accepteren en is vandaag alweer met meer dan 4% gedaald. 

DOGE vs XRP Koers Grafiek – Bron: CoinMarketCap

Het is opvallend dat de technische indicatoren van XRP niet even slecht lijken als zijn recente prestaties. De RSI van XRP bevindt zich op neutraal terrein met een waarde van 50 terwijl het MACD-histogram een verkoopsignaal afgeeft met een waarde van -0,00443. 

Daarnaast bevindt de huidige waarde van XRP zich boven al zijn belangrijke EMA’s. 

Het is daarom moeilijk te voorspellen wie plek 6 van de crypto markt in handen heeft aan het einde van de Bitcoin halving. Met de volatiliteit van Dogecoin kan de token gemakkelijk in korte tijd richting de $ 1 stijgen, wat het ruim voorbij XRP zou helpen. Dezelfde volatiliteit kan echter ervoor zorgen dat Dogecoin een periode van grote dalingen tegenkomt. 


Omdat het moeilijk in te schatten is hoe de toekomst van zowel Dogecoin als Ripple eruitziet, kan het slim zijn om je portfolio te diversifiëren met meerdere altcoins. Ook nieuwere altcoins met een lage market cap zijn hier vaak goede opties omdat deze tokens, in tegenstelling tot de top cryptomunten zoals DOGE en XRP, vaak ongelofelijk grote stijgingen kunnen laten zien die op kunnen lopen tot wel 1.000%. Om die reden bespreken we hieronder dan ook 4 van de meest belovende cryptomunten van dit moment. 

Dogeverse (DOGEVERSE) – Het Nieuwe Multi-chain Alternatief voor Dogecoin

Dogeverse is een gloednieuw alternatief voor de grootste meme coin van de wereld: Dogecoin. Dit project is uniek doordat het een ‘multi-chain’ versie van Dogecoin is aan het ontwikkelen. Door de native DOGEVERSE token te ontwikkelen op meerdere blockchains kunnen gebruikers toegang krijgen tot de verschillende functies en voordelen van al deze blockchains. 

Dogeverse wordt ontwikkeld op onder andere de Ethereum, BNB, Polygon, Solana, Base en Avalanche blockchains. Het project heeft een totale token voorraad van 200 miljard tokens. Van deze 200 miljard tokens zal 15% beschikbaar zijn tijdens de presale.

DOGEVERSE tokens zijn natuurlijk ook te koop via de verschillende tokens van de blockchains waar het project op gelanceerd wordt. Om die reden kunnen gebruikers DOGEVERSE tokens kopen met onder andere ETH, BNB, Matic, USDT en natuurlijk creditcard.

Tokens zijn te koop op de officiële website van Dogeverse. Hier kun je je wallet verbinden en vervolgens kiezen welke tokens je wilt swappen. Op het moment dat de presale ten einde loopt kunne gebruikers terugkomen om hun tokens te claimen 

Bezoek Dogeverse Nu

Slothana (SLOTH) – Een Nieuwe Veelbelovende Meme Coin van de Solana Blockchain

Slothana is een onlangs gelanceerde meme coin die is ontwikkeld op de Solana blockchain. De Solana blockchain doet het recentelijk erg goed met zijn meme coins. Voorbeelden hiervan zijn Bonk en DogWifHat. Deze tokens wisten in korte tijd ongelofelijke winsten te realiseren. Het ontwikkelingsteam van Slothana is nu bezig om de fundamenten te leggen om deze tokens te evenaren of zelfs in te halen. 

Slothana onderscheidt zich van concurrenten doordat het niet gebruik maakt van een normale presale. Daarnaast wordt het project ook niet direct op een DEX gelanceerd. Slothana maakt in plaats daarvan gebruik van een uniek send-to-wallet airdrop systeem waarbij gebruikers SOL-tokens over kunnen maken naar het wallet adres van Slothana om hun SLOTH tokens te bemachtigen. 

Door dit unieke airdrop systeem is het nog makkelijker om in te stappen bij dit veelbelovende project. Gebruikers kunnen ook naar de officiële website gaan om hun wallet te verbinden en op die manier SOL-tokens over te maken. 

Op dit moment levert 1 SOL token je 10.000 SLOTH tokens op. De presale van dit project werd al snel een succes en ondertussen is er al meer dan $10 miljoen opgehaald. Investeerders hebben nu nog maar beperkt de tijd om in te stappen bij dit project voordat zijn presale ten einde loopt. 

Nu Slothana Bezoeken

Smog Token (SMOG) – Goed Presterende Solana Meme Coin

De Smog token is een nieuwe toevoeging op het assortiment van goed presterende Solana meme coins. De Smog token wist namelijk al meteen 100% te stijgen op de eerste dag van zijn listing. De Smog token maakte gebruik van een direct naar DEX-listing. 


Het team achter de Smog token doet er alles aan om de token viraal te maken. Om deze reden had het team ook al 50% van de token voorraad gereserveerd voor marketingdoeleinden. Daarnaast is ook nog eens 35% van de voorraad gereserveerd voor airdrop beloningen. Deze airdrop gaan een belangrijk aandeel vormen in de token allocatie. 

De token is nu al meer dan 166% gestegen na zijn initiële listing op de Jupiter exchange. Doordat zijn lancering zo groot succes was heeft het ook een listing op een nieuwe grote exchange weten vrij te spelen: de MEXC-exchange. Hiermee wordt de token toegankelijker en beter bekend onder een grote groep van nieuwe investeerders. 

Tokens zijn op dit moment te koop op de Jupiter exchange, MEXC-exchange en op de officiële website van Smog. Investeerders kunnen nu nog beperkte tijd profiteren van 10% korting. 


Nu Smog Bezoeken

Sponge V2 (SPONGE – Een van de meest belovende cryptos van dit moment

Sponge V2 (SPONGEV2) is een nieuwe meme coin die ondertussen al bekend is bij een groot aantal traders. Dit komt doordat het project vorig jaar meteen een marketcap wist te behalen van boven de $ 100 miljoen. Het project lanceerde eerder dit jaar zijn V2 token en het momentum rondom dit project is daardoor weer aanzienlijk toegenomen. 

Het team achter Spong koos ervoor om de overstap te maken naar de Polygon exchange zodat gebruikers konden profiteren van de goedkopere en snellere transacties. Deze migratie wierp meteen zijn vruchten af doordat het project aanzienlijk wist te stijgen in waarde. Het project bereikte kort een marketcap van $ 160 miljoen voordat het consolideerde richting een marketcap in de buurt van de $ 80 miljoen. 

Waar het project voorheen zijn waarde niet vast kon houden is de verwachting dat het nu wel gebeurt. Dit komt doordat de V2 token echte utility heeft. Gebruikers kunnen de token namelijk staken voor aanzienlijke beloningen. Daarnaast zal het ook gebruikt worden voor de transacties en beloningen op een nieuwe Play 2 Earn racing game. 

Gebruikers die hun SPONGE tokens staken kunnen volgens de officiële Sponge website een APY e van wel 368%. Met zijn nog altijd relatief lage market cap is de kans daarnaast groot dat SPONGE aanzienlijke winsten realiseert die op kunnen lopen tot wel 1.000%. 

Nu Sponge Bezoeken


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.