kangamoon
Persbericht

XRP (XRP), BNB (BNB) en KangaMoon (KANG) zetten hun sterke prestaties voort met toenemende opwinding onder houders – Dit is waarom

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Onlangs hebben XRP (XRP), BNB (BNB) en KangaMoon (KANG) een enorme groei doorgemaakt. Dit voedt het gevoel van hoop binnen de crypto-gemeenschap. Terwijl XRP en BNB al gevestigde crypto’s zijn, is KANG een ster in de fase 3 voorverkoop die zou kunnen evolueren naar de volgende 100x meme-munt in 2024. Blijf lezen om te ontdekken waarom.

Ali Martinez doet een bullish voorspelling over de XRP-prijs

XRP (XRP) heeft de laatste tijd een sterke stijging doorgemaakt. Volgens gegevens van CoinMarketCap is de prijs van XRP gestegen van $0,50 naar $0,67 in de afgelopen 30 dagen. De marktkapitalisatie is in die tijd ook gestegen van $27B naar $32B. Crypto-analist Ali Martinez beweert dat deze bullish trend kan voortzetten. In zijn tweet voorspelt Martinez dat deze crypto binnenkort naar $0,70 zal stijgen.

Vanuit een technische analyse perspectief ziet de toekomst er rooskleurig uit voor de XRP-crypto. Met andere woorden, meer dan 22 technische indicatoren geven een groen signaal voor deze munt. Daarnaast handelt XRP nu boven zijn 100- en 200-daagse EMA’s. Om al deze redenen voorspellen analisten dat XRP in het tweede kwartaal van 2024 een waarde van $0,81 zal bereiken.

BNB (BNB): Doorbreekt de $400-grens

Ondertussen heeft BNB (BNB) ook een enorme groei doorgemaakt. De prijs van BNB is in slechts één maand tijd gestegen van $302 naar $407. Dit zijn niveaus die sinds april 2022 niet meer gezien zijn. De marktkapitalisatie van BNB steeg in die periode van $45B naar $60B. Volgens een nieuwe YouTube-video van More Crypto Online kan deze crypto binnenkort groeien naar $597.

BNB handelt nu boven zijn 100- en 200-daagse EMA’s. Verder heeft deze crypto 18 van de 30 (60%) handelsdagen groen ervaren. Al deze factoren hebben ertoe geleid dat experts op het gebied van crypto een bullish prijsvoorspelling voor BNB hebben gemaakt. Ze voorspellen een mogelijke sprong naar $526 voor de BNB-crypto binnen het tweede kwartaal van 2024.

KangaMoon (KANG): Een Meme Munt die met 125% Stijgt

KangaMoon (KANG) maakt naam voor zichzelf in de wereld van meme munten, en dat doet het tegen een alarmerend tempo. De voorverkoop heeft $1M opgebracht. Mensen zijn geïnteresseerd in deze unieke meme munt. KANG zal daadwerkelijke nut hebben, in tegenstelling tot 99% van de momenteel beschikbare meme munten.

KANG zal gebruikt worden als in-game valuta in het aankomende P2E (Play-to-Earn) spel van KangaMoon. Spelers zullen deze meme munt gebruiken om hun karakters te upgraden of in-game items te kopen. Niet alleen dat, KANG-houders krijgen toegang tot exclusieve uitdagingen die wekelijks/maandelijks en per kwartaal zullen plaatsvinden. Door deze uitdagingen te winnen, verdien je extra tokens en in-game items.

KANG onderscheidt zich omdat je tokens kunt winnen tijdens de voorverkoop gewoon door berichten te delen op sociale media. Deze fusie van Play-to-Earn (P2E) en Social-Fi elementen zou de meest actieve meme gemeenschap kunnen genereren.

In fase 3 van zijn voorverkoop kost deze meme munt slechts $0.01125. Degenen die er vroeg bij waren, genieten nu van een ROI van 125%. Echter, onthoud dat KangaMoon de P2E NFT-gamesmarkt zal betreden, die Yahoo Finance in 2022 waardeerde op $329M. Daarom ziet de toekomst er rooskleurig uit en voorspellen experts een 100x stijging zodra KANG de beurzen bereikt in het tweede kwartaal van 2024.

Zal KangaMoon zich onderscheiden van XRP en BNB?

Met een lage marktkapitalisatie van $7,5 miljoen positioneert KangaMoon zich voor snelle groei. Om te verduidelijken, KANG heeft minder nieuwe fondsen nodig om zijn prijs naar hogere niveaus te stuwen. Daarom onderscheidt KANG zich van XRP en BNB en komt het naar voren als een van de top meme munten om in de gaten te houden. Als je geïnteresseerd bent, volg dan de onderstaande links voor een bonus van 10% op elke aankoop.

Ontdek vandaag nog de spannende mogelijkheden van de KangaMoon (KANG) voorverkoop!

Website: https://Kangamoon.com/

Join De Telegram Community: https://t.me/Kangamoonofficial


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.