Ripple cryptocurrency, physical coin in front of an abstract bac
Persbericht

$XRP zou Bitcoin volgende maand in winst kunnen inhalen – kan deze Memecoin beide overtreffen?

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Iedereen die de meest recente dip heeft gemist, krijgt waarschijnlijk geen nieuwe kans, en slimme handelaars hebben daar optimaal van geprofiteerd. De markten wachten tot Bitcoin ($BTC) vertraagt, en wanneer de $BTC langzaam begint te stijgen in plaats van verticaal te bewegen, zal het altcoin-seizoen beginnen. De beste voorwaarden voor altcoins zijn altijd een gestage stijging geweest doordat de dominantie van $BTC daalde.

Het wordt steeds waarschijnlijker dat het altcoin-seizoen dit jaar in het tweede kwartaal zal uitbreken, en dat altcoins spectaculaire rally’s zullen gaan maken. Altcoins zijn duidelijk de beste cryptocurrencies om te kopen, vooral tegen hun huidige prijzen. Ripple ($XRP) zou Bitcoin volgende maand in winst kunnen inhalen. Kan deze memecoin, Galaxy Fox ($GFOX), beide overtreffen? De grote vraag is: nu het altcoin-seizoen begint, hoe hoog zullen memecoins rippen?

Ripple ($XRP) klaar om beter te presteren dan $BTC?

De productieve cryptohandelaar CrediBULL heeft aangekondigd dat hij zijn $XRP-positie heeft aangevuld en verwacht dat Ripple de komende maanden voorbij Bitcoin zal vliegen. Altcoins zijn in deze cyclus de achterblijvers wat betreft prestaties, en dit is precies de reden waarom ze op dit moment de beste crypto’s zijn om te kopen. Bitcoin heeft al een nieuwe ATH bereikt, terwijl Ripple nog mijlenver verwijderd is van zijn laatste cyclustop van $1,75. Het opwaartse potentieel van altcoins is simpelweg veel groter, en het $XRP/$BTC handelspaar zou binnenkort voor het eerst in jaren bullish kunnen worden.

Ripple staat op de zesde plaats in de top tien cryptocurrencies en onderscheidt zich van andere cryptoprojecten door zijn vriendelijke houding tegenover CBDC-programma’s. Met het doel zichzelf te profileren als een cruciale speler in de beweging van welke valuta dan ook van het ene land naar het andere via zijn Ledger-product, hanteert $XRP een realpolitik-benadering van groei en kan het de komende maanden gemakkelijk $BTC voorbijstreven. Maar als het gaat om absoluut de beste prestaties, zijn er maar weinig die in dezelfde klasse zitten als $GFOX.

Galaxy Fox ($GFOX) print 100x wint deze cyclus

Galaxy Fox is een speciaal geval, zelfs onder de beste cryptocurrencies om te kopen. Het had er niet voor kunnen kiezen om op een beter moment te lanceren en zal, vanuit een ROI-perspectief, $BTC en $XRP in het stof achterlaten. De marktkapitalisatie van $5 miljoen kan snel worden omgezet in een project van een miljard dollar, en vroege kopers moeten zich voorbereiden op enorme winsten.

Memecoins hebben deze cyclus gedomineerd, en het kopen van een memecoin in de voorverkoop vóór de tweede fase van de memecoin-manie is een kans die beleggers niet kunnen missen. Het Altcoin-seizoen is een uitstekende tijd voor alts, maar het zal de bestaande memecoin-trend hyperversnellen. Small caps zoals $GFOX staan op het punt om te exploderen, en de interne groei van Galaxy Fox buiten de marktfactoren om wordt aangedreven door het hybride model.

Galaxy Fox zet een nieuwe standaard voor voordeel en entertainment en integreert een play-to-earn-game in zijn klassieke memecoin-ontwerp. Het heeft alle typische kenmerken van het meme-genre, zoals een token burn, virale branding en esthetiek, naast enkele nieuwe wendingen, zoals het uitzetten van beloningen en een op groei gericht Treasury-fonds. De eindeloze runner van Web3 betaalt aan het einde van elk seizoen prijzen uit, en het omzetten van game-inzicht in geld is een uitstekende manier voor nieuwe gebruikers. Dit juweel in de voorverkoop zal snel herprijzen na de lancering in de detailhandel, en $GFOX bij de huidige introductie is gemakkelijk geld.

Galaxy Fox Banner

Slotgedachten: Altcoin-seizoen laden

Het Altcoin-seizoen staat voor de deur, en nu de $BTC al op ATH’s staat, zijn de beste cryptocurrencies om te kopen ondergewaardeerde altcoins. Ja, $XRP zou na de halvering misschien wel 20%-30% beter kunnen presteren dan $BTC, maar het is waarschijnlijker dat $GFOX beter zal presteren dan beide met een veelvoud van 10.

Elke cyclus komen er nieuwe projecten bij en Galaxy Fox mikt duidelijk op de top. Een marktkapitalisatie van $5 miljoen is een enorme verkeerde prijsstelling, en $GFOX belooft één van de doorbraakprojecten van het jaar te worden. Sluit je aan bij deze reis voordat de voorverkoop uitverkocht is.

Lees hier meer over $GFOX:
Bezoek de Galaxy Fox-voorverkoop | Sluit u aan bij de gemeenschap


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.