yolo investment
Blockchain

Yolo Investments lanceert nieuw €100 miljoen fonds voor Blockchain, Fintech en Gaming

Yolo Investments heeft aangekondigd zijn ecosysteem van investeringen uit te breiden met de lancering van een nieuw fonds, Yolo Fund II. Dit fonds, dat zich richt op de sectoren gaming, blockchain en fintech, is gestructureerd als een commanditaire vennootschap geregistreerd in Guernsey en heeft goedkeuring ontvangen van de Guernsey Financial Services Commission (GFSC).

Yolo Fund II

Met een kapitaal van €100 miljoen, zal Yolo Fund II een aanvangsopbrengst van €50 miljoen hebben, aangevuld met een extra €50 miljoen die wordt toegezegd door Yolo Investments. Deze investeringen zullen zich voornamelijk richten op gaming, fintech en activa gerelateerd aan blockchain-technologie.

Het eerste fonds van Yolo Investments, opgericht in 2019, heeft indrukwekkende resultaten behaald met investeringen in meer dan 100 activa en een beheerd vermogen van meer dan €600 miljoen, resulterend in een intern rendement van meer dan 40%.

Licentie voor beleggingsbeheerders ook goedgekeurd

De GFSC heeft eveneens de licentie voor beleggingsbeheerders goedgekeurd voor Yolo GP, die zal fungeren als beleggingsbeheerder van Yolo Fund II. Tim Heath, de oprichter en een van de huisartsen bij Yolo Investments, benadrukte het belang van het nieuwe fonds: “Met Yolo Fund II kunnen we nog effectiever groeimogelijkheden identificeren en ondersteunen in de snelgroeiende sectoren van gaming, fintech en blockchain.”

Dit fonds vertegenwoordigt een significante uitbreiding in de strategie van Yolo Investments en zet het bedrijf in de voorhoede van investeringen in enkele van de meest veelbelovende en snel evoluerende technologiegebieden.

Blockchain nieuws

Stronghold Digital Mining overweegt gedeeltelijke verkoop
Innovatieve blockchain-technologie kan Boda Boda Sector in Oost-Afrika transformeren
Animoca Brands zet eerste stappen in Bitcoin-industrie met steun aan Opal Foundation
Meer nieuws

Meest gelezen

JPMorgan slaat alarm: Grote zorgen over toekomst cryptomarkt
Waarom is de cryptomarkt zo hard onderuit gegaan?
Experts bezorgd na verlies van Ripple in rechtszaak tegen SEC