Bitcoin Nieuws

Bitcoin Nieuws

YouTube heeft bekende Bitcoin Youtuber permanent verbannen

Davinci Jeremie, een populaire Bitcoin YouTuber met 82.000 volgers werd gisteren permanent van het platform verbannen.


YouTube blijft crypto influencers aanvallen

YouTube heeft er in het verleden een gewoonte van gemaakt om Bitcoin-gerelateerde video’s op zijn platform te verbieden. Eerder wijtte YouTube dit aan algoritme fouten, maar de verbanningen bleven doorgaan wat heeft geleid tot beweringen dat het platform anti-crypto is. De bekende Youtuber Jeremie is al een keer eerder getroffen door een strike, maar deze keer lijkt de verbanning permanent.

“Oh mijn god, mijn YouTube-kanaal is definitief verwijderd! Dit is niet zomaar een strike!, tweette Jeremie gisteren.

De beslissing heeft al veel aandacht gekregen van de crypto YouTube-community. Eerder vandaag plaatste crypto YouTuber Sunny Decree een video over het permanent verbannen van Jeremie. “Met deze aflevering probeer ik hem te steunen,” zei Decree.

YouTube Logo
YouTube heeft een populaire Bitcoin-influencer verbannen

Slechts een vaag antwoord

Sinds het verbod heeft Jeremie geprobeerd in beroep te gaan tegen de beslissing van YouTube, zij het zonder succes. Hij deelde een reactie van YouTube, waarin stond: “We hebben besloten om je account te verbannen op basis van onze communityrichtlijnen en servicevoorwaarden.”

YouTube reageerde via hun TeamYouTube-account op Jeremie’s tweet. Ze zeiden dat ze hun best zullen doen om hem meer informatie te verstrekken als de beslissing uiteindelijk wordt bekrachtigd.

Er zijn nog andere platforms voor het delen van video’s, en die kunnen misschien profiteren van de gespannen relatie van de cryptocommunity met YouTube. We zien namelijk dat steeds meer van deze Youtubers de overstap maken.

Bitcoin nieuws

Auteur Black Swan: “Bitcoin is gefaald ook als het $100K waard wordt” Auteur Black Swan: “Bitcoin is gefaald ook als het $100K waard wordt”
Het zwaarste deel van de crypto bearmarkt ligt nog voor ons Het zwaarste deel van de crypto bearmarkt ligt nog voor ons
Analisten van Deutsche Bank verwachten dat Bitcoin koers herstelt tot $28K Analisten van Deutsche Bank verwachten dat Bitcoin koers herstelt tot $28K
Meer nieuws

Meest gelezen

Crypto.com verwijdert Dogecoin, Shiba Inu en andere munten uit het verdienprogramma Crypto.com verwijdert Dogecoin, Shiba Inu en andere munten uit het verdienprogramma
Het zwaarste deel van de crypto bearmarkt ligt nog voor ons Het zwaarste deel van de crypto bearmarkt ligt nog voor ons
Anonieme handelaar koopt enorme hoeveelheden Ethereum Anonieme handelaar koopt enorme hoeveelheden Ethereum
meer meest gelezen

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten