scapes624
Persbericht

Zet potentiële beloningen vast met deze essentiële keuzes voor het tussenseizoen

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Ondanks recente marktdalingen blijft het vertrouwen van investeerders hoog, weerspiegeld in optimistische sentimenten op sociale media en de Bitcoin (BTC) Fear & Greed Index die een overheersend hebzucht sentiment aangeeft, wat wijst op de verwachting van een snelle marktherstel. Expertvoorspellingen zien een aanzienlijke instroom van institutionele investeringen in Bitcoin (BTC) voor zich, mogelijk tot $1 biljoen, aangedreven door de introductie van spot bitcoin ETF’s en verwacht om een significante stierenmarkt te voeden.

In het licht van dit alles komen sommige munten naar voren als “essentials” terwijl velen zich voorbereiden om hun opkomst als de volgende grote spelers in de cryptowereld te aanschouwen.

ScapesMania: Het Grote Debuut

Na een adembenemend succesvolle voorverkoop, heeft ScapesMania eindelijk de beursvloer bereikt. Met maar liefst $6.125 miljoen aan financiering en 18.400 houders, wordt het nu aangeboden op PancakeSwap, de leidende DEX met meer dan 1 miljoen maandelijkse gebruikers. De handel begon met MANIA/WBNB en MANIA/USDT paren.

Succes Vanaf Dag 1

De eerste handelsdag van ScapesMania was opmerkelijk, wat wijst op de kracht van het token en een veelbelovende toekomst. Het aantal houders stabiliseerde op een indrukwekkende 18,48K binnen de eerste 24 uur na de notering.

Met meer dan 2.535 aankopen en 1.651 verkopen, die bijna onmiddellijk werden geregistreerd, schoot de handelsactiviteit omhoog naar een verbazingwekkende $2,25 miljoen. Daarnaast steeg de munt snel naar de top van de Hot Pairs lijst van DEXTools binnen de eerste paar uur.

In iets minder dan drie weken na de notering schoot het token omhoog naar zijn piekprijs van $0,01477, wat een enorme stijging van 147,77% markeert.

De Aantrekkingskracht van ScapesMania Ontgrendeld

ScapesMania onderscheidt zich in de cryptowereld door niet afhankelijk te zijn van piramidespelen en door verbonden te blijven met zijn publiek. Hier kunnen spelers genieten van gameplay zonder de complexiteit van crypto, terwijl houders de ontwikkeling kunnen beïnvloeden en de toekomst van het ecosysteem kunnen vormgeven. ScapesMania overbrugt Web2 en Web3, en het is een win-winsituatie voor iedereen die betrokken is!

Opererend binnen de enorme casual gaming industrie, die volgens Statista tegen 2027 naar verwachting zal stijgen naar $19,12 miljard, staat ScapesMania klaar om van deze groei te profiteren. De huidige bull run, aangedreven door de stijging van Bitcoin, suggereert dat het nieuwe altcoin-seizoen om de hoek staat, met gamingtokens die de weg leiden.

De timing van de notering van ScapesMania is perfect, en er is geen beter moment om aan boord te springen en je $MANIA tokens te bemachtigen.

Wat is er voor Houders?

Naarmate ScapesMania aan momentum wint, hier is wat er in het verschiet ligt voor $MANIA adoptanten:

  • Gebalanceerde Tokenomics met Cliff en Vesting: Deze mechanismen helpen stabiliteit te waarborgen door een evenwicht tussen vraag en aanbod te onderhouden.
  • DAO Governance: Houders kunnen de ontwikkeling van het ecosysteem beïnvloeden door te stemmen over cruciale beslissingen.
  • Staking Programma: Leden kunnen tokens staken voor extra beloningen.
  • Uitbreiding van Token Utility: In tegenstelling tot mememunten die afhankelijk zijn van hype, onderscheidt $MANIA zich met uitzonderlijke bruikbaarheid die zal uitbreiden met nieuwe projecten toegevoegd aan het ecosysteem. De token zal dienen als de in-game valuta in het pilot gaming project, houders machtigen met stemrechten in de zich ontwikkelende DAO, en hen in staat stellen om staking- en communitybeloningen te scoren.
  • Geverifieerde Veiligheid: Het smart contract van ScapesMania is geaudit en goedgekeurd door BlockSafu, wat de betrouwbaarheid en veiligheid ervan waarborgt.

Hoe eerder je een $MANIA houder wordt, hoe beter je voorwaarden kunnen zijn.

Toekomstvisie en Vooruitzichten

Met het succesvol behalen van de doelstellingen voor fondsenwerving, richt ScapesMania zich op een veelbelovende toekomst. Hier is een glimp van wat er in het verschiet ligt:

  • Het team is nu gefocust op productontwikkeling, werkt samen met ervaren gameontwikkelaars en kweekt een in-house talentenpool. Het project gaat vooruit met elk voltooid mijlpaal.
  • Onder leiding van hun visionaire CEO, is het team constant aan het testen en verfijnen van ideeën om ervoor te zorgen dat deze perfect resoneren met de doelgroep.
  • Met een solide marketingstrategie na de notering, breidt ScapesMania zijn outreach-inspanningen uit en verfijnt het zijn tactieken, waardoor het nieuwe hoogten bereikt met elke zet. Een voorverkoop van meer dan $6.000.000, meer dan 18.400 houders, een gemeenschap die de 60.000 leden overschrijdt en nog steeds groeit, en een gemiddeld maandelijks verkeer van meer dan 75.000 spreken boekdelen over de marketingkracht van het team.

Bron: De ScapesMania Telegram Community

Community Enthousiasme

De crypto-community is vol van gesprekken over ScapesMania op populaire platformen. Mensen zijn enthousiast om mee te doen omdat ze zich vinden in de visie en een actieve rol willen spelen. Zelfs de walvissen letten op, met stortingen die al meer dan $20.000 overschrijden.

Geen van dit succes zou bereikbaar zijn zonder zo’n toegewijde gemeenschap. Het ScapesMania-team betuigt oprechte dank aan zijn supporters voor deze initiële boost. En onthoud, dit is slechts het begin — er is nog veel meer in petto!

Nu ScapesMania steunbetuigingen ontvangt van erkende opinieleiders, dient elke positieve recensie als een pijnlijke herinnering voor degenen aan de zijlijn: ze lopen iets mis.

Bekijk wat de supporters van ScapesMania te zeggen hebben.

Duik in ScapesMania

Met zijn indrukwekkende debuut op PancakeSwap en innovatief gamingconcept, staat ScapesMania in de schijnwerpers. Na de notering heeft de munt een stabiele prijs behouden en solide initiële steun ontvangen.

De prijsrichting zal waarschijnlijk afhangen van de kracht van de gemeenschap, de voortgang van de ontwikkeling en effectieve marketingstrategieën. Dit project blinkt uit in elk van deze gebieden en biedt spannende vooruitzichten voor de toekomst.

Wacht niet langer – haal vandaag nog je $MANIA tokens op PancakeSwap. Sluit je nu aan bij ScapesMania en surf mee op de golf van groei in casual gaming!

>>> Doe mee met de Actie – Grijp Vandaag Nog $MANIA! <<<

Fantom (FTM): Een Revolutionair Actief op de Crypto Markt

Fantom (FTM) ontvangt een aanzienlijke investering van $15 miljoen van Hyper Chain Capital, wat de groeiende interesse en het vertrouwen in zijn geavanceerde technologie benadrukt, inclusief het Asynchronous Byzantine Fault Tolerance (aBFT) consensusmechanisme. Met een all-time high van $3.4817 en een marktkapitalisatie van $2,304,262,275, toont Fantom (FTM) zijn robuuste positie op de cryptomarkt, ondanks uitdagingen zoals marktvolatiliteit en de noodzaak van bredere adoptie.

Sei (SEI): Pionier in Snelheid en Innovatie in Handel

Sei (SEI) ervaart opmerkelijk handelsvolume, dichtbij de $1,9 miljard op zijn tweede dag, toegeschreven aan de integratie met USDC, wat zijn toewijding aan naadloze handel toont. De prijstrajectorie van het platform reflecteert positief marktsentiment, met recente hoogtepunten gedreven door strategische upgrades en koolstofneutrale initiatieven, hoewel toekomstige voorspellingen variëren, wat het belang benadrukt van het navigeren van marktacceptatie en concurrentie.

Algorand (ALGO): Innovatie en Toepassing Overbruggen

Algorand (ALGO) positioneert zich als een “Ethereum Killer”, met nadruk op zijn ambitie voor superieure DeFi applicaties, met smart contract mogelijkheden en lidmaatschap in de OpenWallet Foundation die toewijding aan veelzijdigheid en vooruitgang in digitale identiteit laat zien. Ondanks aantijgingen van de SEC, toont Algorand (ALGO) veerkracht met een prijsstijging van 50% in een maand, wat vernieuwd marktvertrouwen reflecteert, maar zijn toekomstige groei staat voor onzekerheden te midden van doorlopende ontwikkeling en regelgevende uitdagingen.

Conclusie

Blijf voor op de curve en ontdek de mogelijke toekomst van financiën met onze lijst van veelbelovende nieuwkomers. Elk project is uniek, maar het lijkt ScapesMania te zijn die het meest indrukwekkend is, puur gebaseerd op eerdere marktmetrieken.

Site: https://scapesmania.io/

Twitter: https://twitter.com/ScapesMania

Telegram: https://t.me/scapesmania

Announcement Groep: https://t.me/scapesmaniaAnn


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.