Cover
Persbericht

Zullen we een sterke stijging van Bitcoin (BTC) zien voordat deze halveert? NuggetRush (NUGX) komt naar voren als de beste meme-muntinvestering

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


TLDR

  • Er wordt een rally verwacht voorafgaand aan de halvering van Bitcoin in april.
  • Bitcoin is één van de beste munten om op dit moment in te investeren.
  • NuggetRush is naar voren gekomen als de beste meme-muntinvestering met een groeipotentieel van 6.000%.

Nadat de SEC op 10 januari het besluit over Bitcoin ETF nam en het beleggingsproduct groen licht kreeg, is de aandacht nu verschoven naar de halvering in april. Alhoewel de ETF-impact op de cryptoprijzen ver beneden de verwachtingen bleef, vroegen speculanten zich af of er voorafgaand aan de halvering een opmerkelijke stijging zou plaatsvinden.

Ondertussen is NuggetRush (NUGX), een top-ICO, naar voren gekomen als één van de beste meme-munten om in te investeren. Dit bericht zal ingaan op de aantrekkingskracht ervan en waarom het één van de beste crypto’s is om nu te kopen.

NuggetRush Kopen

NuggetRush (NUGX): de beste investering in mememunten

Als één van de mememunten met potentieel is NuggetRush (NUGX) uitgegroeid tot een favoriet onder zowel investeerders als liefhebbers. Deze nieuwe ICO valt om verschillende redenen op, vooral vanwege het unieke concept – een mix van memes en bruikbaarheid – en het verbazingwekkende groeipotentieel.

Gezien het bovenstaande heeft het een concurrentievoordeel ten opzichte van populaire honden- of kattenmunten met weinig tot geen nut. Daarom is NuggetRush een aantrekkelijke optie als je een fan bent van meme-projecten met toepassingen uit de echte wereld. De combinatie van gaming en memetische kenmerken maakt het tot een P2E-memecoin: een zeer bullish verhaal.

Belangrijker nog is dat het tot doel heeft liefdadigheids- en verdienstelijke doelen over de hele wereld te ondersteunen, waardoor het zich nog verder onderscheidt. Het aankomende spel – Gold Mining – zal meer zijn dan alleen maar plezier of spanning. Dit komt omdat een deel van de in-game aankopen en beloningen wordt besteed aan goede doelen. Het wil bijvoorbeeld bijdragen aan de verbetering van ambachtelijke miners in onderontwikkelde landen, waardoor het een project is met betekenisvolle impact.

Op het moment van schrijven bevindt de voorverkoop zich in de vierde ronde en kost een token slechts $0,015. Volgens de voorspellingen van analisten zal de prijs na de lancering met 6.000% stijgen, waardoor het de beste nieuwe crypto is om in te investeren. Volg de onderstaande link om deel te nemen aan de voortdurende voorverkoop en een vroege houder te worden.

NuggetRush Kopen

Bitcoin (BTC): opmerkelijke rally vóór halvering?

De halvering van Bitcoin (BTC) is momenteel één van de meest verwachte in de crypto-scene. Nadat de officiële goedkeuring van spot-Bitcoin ETF’s ‘het nieuws verkopen’ bleek te zijn, is de aandacht nu verschoven naar de halvering van Bitcoin, die nog maar een paar maanden duurt. Normaal gesproken wordt de halveringsgebeurtenis, waarbij de beloning van miners wordt gehalveerd, gekenmerkt door een stijging van de prijs van BTC. Het is dan ook geen verrassing dat de hele cryptogemeenschap reikhalzend uitkijkt naar deze ontwikkeling, die naar verwachting in april zal plaatsvinden.

Nu er nog maanden verwijderd zijn van deze mijlpaal, is de vraag die bij velen leeft: Zullen we een aanzienlijke stijging van de prijs van Bitcoin zien? Hoewel er waarschijnlijk een rally zal plaatsvinden, blijft de omvang ervan onzeker, omdat verschillende factoren een rol zullen spelen.

Niettemin kunnen we met enige zekerheid zeggen dat de prijs van BTC vóór of tijdens de halvering in een opwaarts traject zal bewegen. Daarom wordt de leidende en beste cryptocurrency gepositioneerd als één van de beste munten om in te investeren. Als u Bitcoin nog aan uw portefeuille moet toevoegen, is dit een goed moment om dat te doen.

Conclusie

Er wordt een Bitcoin-rally verwacht voorafgaand aan de halvering in april, maar de omvang ervan is onzeker. Niettemin blijft het nu één van de beste tijden om BTC aan te houden, als u dat nog niet heeft gedaan. Ondertussen is NuggetRush op het gebied van meme naar voren gekomen als één van de beste crypto’s om in te investeren, waarbij analisten een stijging van 6.000% voorspellen.

Bezoek de NuggetRush-voorverkoopwebsite


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.