Bitcoin,, Trending

18 Bitcoin (BTC) verhandelt op Bakkt in eerste 7 uur na lancering

Gedurende de eerste 7 uur na de lancering van het Bitcoin-futures platform Bakkt, zijn er 18 Bitcoins (BTC) op het betreffende platform verhandeld.


Vergelijking handelaar Bakkt

Volgens de meest recentelijk beschikbaar gestelde gegevens is de laatst geregistreerde handelsprijs op het platform $10.042,50 per BTC.

Alhoewel meerdere handelaren al commentaar hebben gegeven over het platform, vergelijkt één handelaar de lancering van het platform met patronen die al bij eerdere producten is gezien.

Zo worden Bitcoin-futures al een langere periode verhandeld op de Chicago Mercantile Exchange en op de Chicago Board Options Exchange. Uit gegevens die openbaar zijn gemaakt waren de Bitcoin-futures handelsvolumes van de CME $460 miljoen in de eerste week. Het huidige handelsvolume bedraagt nu ongeveer $700 miljoen.


Geleidelijke opschaling

Volgens cryptocurrency-belegger ‘Ari Paul’, zal de acceptatie van Bitcoin en cryptocurrency in zijn geheel waarschijnlijk minder snel gaan dan verwacht. Zo verwacht hij een meer geleidelijke opschaling, in plaats van een volledig opgeschaald platform vanaf het begin.


Potentiële impact

Het is dus nog even afwachten wat voor impact Bakkt precies gaat hebben op de Bitcoin-markt. Handelaren zullen dit dan ook ongetwijfeld in de gaten houden in de komende dagen. Toch wordt er verwacht dat het Bakkt-platform een positief effect gaat hebben op de gehele cryptomarkt. Veel analisten verwachten dat het vertrouwen van de Bitcoin en de cryptomarkt in zijn geheel bij instellingen zal worden verhoogd. Of dit daadwerkelijk ook zo gaat zijn is helaas nog even afwachten.

Bitcoin nieuws

Expert voorspelt miljardeninstroom voor Hongkongse Bitcoin ETF
De decentralisatie van Bitcoin wankelt, volgens CTO van Komodo
SkyBridge Capital oprichter voorziet Bitcoin koers van $200.000 in 2024
Meer nieuws

Meest gelezen

Dit is waarom de Bitcoin koers zakt
Bitcoin koers kan dalen naar $42.000 na de BTC Halving
Crypto analist waarschuwt voor voor enorme koersval altcoins