XRP, Ripple
Ripple

3 Crypto analisten doen Ripple (XRP) prijsvoorspelling voor 2024

De cryptomarkt blijft zijn opwaartse trend voortzetten. Eerder deze week bereikte Bitcoin zelfs een nieuwe recordhoogte, met een koers die de $70.000 overstijgt. Volgens sommige crypto experts wordt verwacht dat de totale marktwaarde van deze sector nog verder zal toenemen in 2024.

Ondanks dat XRP momenteel minder sterk presteert dan veel andere grote cryptomunten, zal het algemene optimisme op de markt naar verwachting uiteindelijk ook een positieve invloed hebben op de koers van XRP. In dit artikel gaan we dieper in op drie prijsvoorspellingen voor XRP in 2024.

1. Finder panel prijsvoorspelling: $1.24

Hoewel er geen specifieke voorspellingen voor het einde van 2024 zijn gegeven, heeft een panel van branchespecialisten bij Finder voorspeld dat de prijs van XRP tegen het einde van 2025 zal stijgen tot $1,73. Rekening houdend met hun eerdere voorspellingen voor het einde van 2023, zou dit de verwachting voor 2024 in de buurt van $1,24 plaatsen. Voor 2030 verwachten de crypto-experts zelfs een prijs van $4,86.

2. Dark Defender: $2

De bekende crypto expert Dark Defender voorspelt dat de prijs van XRP dit jaar zal stijgen naar $2. Deze voorspelling is onderbouwd met de observatie dat de relatieve sterkte-index (RSI) van het Bitcoin-XRP handelspaar op de wekelijkse grafieken gelijkenissen vertoont met de situatie tijdens de bullmarkten van 2017 en 2021.

3. EGRAG CRYPTO: $3.30

Tot slot heeft een andere populaire crypto-analist, die op het sociale platform X bekend staat als EGRAG CRYPTO, onlangs een analyse gedeeld waarin wordt voorspeld dat XRP tot $3,30 zal stijgen in 2024. De analist vertelde ook dat de XRP koers heel spoedig tot boven de $1 zal stijgen.

1 maand geldig: Pak nu je 20 Euro bonus bij Bitvavo

Sta je op het punt om de cryptowereld te ontdekken en overweeg je om XRP of een andere crypto te kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve aanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en de Nederlandse crypto beurs Bitvavo krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding

Slechts 30 Dagen Beschikbaar: meld je aan bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 20 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Ripple nieuws

XRP’s toekomst: Kan het Solana, Ethereum en zelfs Bitcoin inhalen?
Crypto-Analist: Zeldzame indicator voorspelt gigantische XRP stijging naar $3
ChatGPT voorspelt: XRP koers zal dit jaar naar 3 dollar stijgen
Meer nieuws

Meest gelezen

Crypto-analisten voorspellen: Zó lang duurt het om miljonair te worden met een $1.000 investering in Cardano
Bekende Nederlandse crypto analist verkoopt al zijn Bitcoin – Dit is waarom
Nieuwe CPI-cijfers vandaag om 14.30: Dit staat de Bitcoin koers te wachten