2024 stijg
Altcoin

5 veelbelovende crypto’s voor een succesvol 2024: Mis ze niet!

Veel crypto fanaten hopen dat 2024 de start wordt van de bull markt. Voor de oplettende investeerder is het belangrijk om op tijd in potentiële projecten te stappen en winsten te boeken. Vandaag nemen we een kijkje naar een 5-tal crypto projecten die in het jaar 2024 een aanzienlijke stijging kunnen doormaken.

Ripple (XRP)

De eerste cryptomunt om in de gaten te houden is XRP. Ondanks de aanzienlijke stijgingen in de cryptomarkt de afgelopen maanden, bleek XRP een van de minder succesvolle munten. Deze matige prestatie is voornamelijk te wijten aan de afwachtende houding van investeerders, die de uitkomst van de rechtszaak tegen de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC) afwachten.

Het jaar 2024 wordt gezien als een keerpunt waarin verwacht wordt dat deze juridische strijd tot een einde komt. Met eerdere successen van Ripple, zoals de uitspraak op 13 juli waarbij XRP niet als een effect werd gekenmerkt, is er een sterke verwachting van een positief vonnis. Een dergelijke uitspraak zou een enorme impuls kunnen geven aan de XRP koers.

Ethereum (ETH)

Een andere crypto die je altijd in de gaten moet houden is Ethereum. Ether (ETH) domineert de markt als het gaat om smart contracts. Naast de diverse Bitcoin (BTC) Spot exchange-traded funds (ETFs) die in overweging worden genomen, heeft vermogensbeheerder BlackRock ook een Ethereum Spot ETF in de pijplijn. Er bestaan hoge verwachtingen dat de goedkeuring van een dergelijk financieel product in 2024 zal leiden tot een aanzienlijke instroom van liquiditeit in de markt.

Polygon (MATIC)

Bij het bespreken van Ethereum mag Polygon (MATIC) zeker niet genegeerd worden. Als het leidende Layer-2 project binnen het Ethereum-netwerk, heeft Polygon in de afgelopen twee jaar aanzienlijke prestaties neergezet. Een toename in de waarde van ETH zal naar verwachting ook een positief effect hebben op Polygon, gezien de sterke samenhang en integratie tussen deze twee projecten.

Render (RNDR)

Render, een relatief kleiner project gebouwd op de Ethereum blockchain, onderscheidt zich van de eerder genoemde cryptocurrencies. Het project richt zich op het revolutioneren van de wereld van grafische rendering door individuen in staat te stellen hun onbenutte GPU-kracht te delen, waarbij ze beloond worden met RNDR tokens.

Tijdens de bull markt van 2021 bereikte Render, net als veel andere projecten, zijn hoogtepunt met een waarde van $8,79. Opmerkelijk genoeg presteert de token momenteel goed, met een waarde van $4,64, wat slechts 46% onder zijn hoogste prijs ooit is. Dit suggereert dat Render zich effectief positioneert voor een sterke prestatie bij de aanvang van de volgende bull run.

Fetch.AI (FET)

Kunstmatige intelligentie (AI) is een veelbesproken onderwerp geworden, vooral sinds de introductie van geavanceerde chatbots zoals ChatGPT in het afgelopen jaar. Fetch.AI (FET) speelt in op deze trend door AI te combineren met blockchain-technologie om een gedecentraliseerde digitale economie te vormen.

Het platform ondersteunt een breed scala aan AI-gedreven toepassingen, variërend van het ontwikkelen van slimme steden tot het optimaliseren van productieketens van bedrijven. Gebruikers kunnen zelfstandig opererende agents creëren die bijdragen aan een efficiëntere interactie met diensten. Met de potentiële bloei van de cryptomarkt kunnen dergelijke AI-gerelateerde projecten bijzonder interessant zijn, gezien de aanzienlijke opwinding en interesse die ze genereren.

Conclusie

In de aanloop naar een verwachte bull markt in 2024, laten diverse crypto projecten veelbelovend potentieel zien. XRP kan bijzonder profiteren van een positieve uitkomst in de juridische strijd, wat een significante impuls kan geven aan zijn koers.

Ethereum, als een leidende speler, zou een extra boost kunnen krijgen door de verwachte goedkeuring van een Ethereum Spot ETF. Evenzo kan Polygon, als een voornaam Layer-2 project, aanzienlijke winsten realiseren die parallel lopen met de groei van Ethereum.

Render, momenteel nog een kleiner project, valt op door zijn sterke prestaties en bezit aanzienlijk groeipotentieel voor de volgende bull run. Tot slot heeft Fetch.AI, dat inspeelt op de opkomende AI-trend, het potentieel om aanzienlijk te groeien naarmate de interesse in crypto weer aantrekt.

Pak nu je 20 Euro bonus bij Bitvavo

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht XRP of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve aanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Nog maar even: meld je aan bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 20 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Altcoin nieuws

Bittensor (TAO) wordt gelist op Bitvavo en de koers ontploft
Onbekende crypto stijgt met 100%, dit moet je weten
Bitget en Foresight Ventures investeren $30 miljoen in TON-blockchain voor groei van Telegram-apps
Meer nieuws

Meest gelezen

Bekende crypto analist: Deze 4 altcoins zijn klaar voor mega stijging
BitBoy voorspelt enorme stijging voor XRP en 4 andere Cryptomunten
Crypto whales kopen massaal deze Altcoins