Altcoin

Accounts op TRON-netwerk boven 4 miljoen door samenwerking met Samsung

Het totale aantal accounts dat aangemaakt is op het blockchain-netwerk van TRON heeft de 4 miljoen overschreden, zegt Justin Sun.


4 miljoen gebruikers

TRONSCAN, kondigt vandaag in een tweet aan dat het totale aantal accounts op het TRON-netwerk nu rond de 4.015 miljoen ligt. Even later bracht ook de CEO van TRON, Justin Sun, dit cijfer naar buiten.

De 4 miljoen grens is dus gepasseerd, wel moet er op gewezen worden dat de cijfers geen onderscheid maken of een account in gebruik is of inactief is. We kunnen dus bijna met zekerheid zeggen dat het dagelijks actieve accounts een stuk lager is.

Desondanks zien we het TRON-netwerk groeien. Afgelopen week zagen we miljoen Tethers van de Ethereum naar de Tron blockchain gestuurd worden.


Justin Sun creëert te veel hype

Justin Sun heeft zich de afgelopen tijd vol ingezet om de TRON-blockchain en de TRX crypto-token uit te breiden. Zo is TRON samen gaan werken met de Zuid-Koreaanse techgigant Samsung. De tech-gigant heeft eind vorige maand ondersteuning voor TRON toegevoegd aan haar gedecentraliseerde app store.

Ondanks de groei krijgt Sun veel kritiek van de crypto-community. De community vindt dat Sun te veel hype creëert waardoor er te hoge verwachtingen ontstaan. Zo deed hij op 25 oktober een aankondiging op Twitter over een samenwerking. Deze luidde als volgt:

“TRON zal volgende week samenwerken met een mega bedrijf die $100 miljard dollar waard is. Het zal niet alleen TRX ten goede komen, maar alle TRC10 & 20 tokens inclusief BTT en WIN, enzovoort. Het zal TRON Dapps en tokens in grote lijnen distribueren naar miljarden klanten. Raad eens welk bedrijf het is..”

Door zo veel hype te creëren vlak voor een aankondiging valt de daadwerkelijke aankondiging vaak tegen, ook al is de samenwerking met een mega-bedrijf als Samsung goed nieuws.