bitcoin millennial
Bitcoin

Crypto analist: 1 miljard Bitcoin-gebruikers in 2025

De populaire analist Willy Woo voorspelt dat Bitcoin tegen het jaar 2025 een totaal van 1 miljard gebruikers kent. Hij verwacht zelfs dat de groei van Bitcoin sneller zal verlopen dan die van het internet in zijn beginjaren.

1 miljard Bitcoiners

Woo gelooft dat de enorme adoptie van Bitcoin al jaren in de pijpleiding zit. Waarom dat volgens Woo al in de lijn der verwachting lag? Dat laat hij een beetje in het midden, maar het zou natuurlijk te maken kunnen hebben met de enorme schulden van overheden en de inflatie die we momenteel ervaren.

Die stijgende adoptie is volgens Adam Back, die door Satoshi Nakamoto werd geciteerd in de Bitcoin White Paper, de reden dat een Bitcoin koers van 100.000 dollar inmiddels een kwestie van tijd is.

“Bitcoin tikte afgelopen dinsdag de 73.000 dollar aan en niemand zei er iets over”, aldus Adam Back.

CryptoQuant CEO Ki Young Ju doet daar nog een schepje bovenop. Hij verwacht een zogenaamde “aanbodcrisis” als de institutionele vraag op deze manier doorzet. Hiermee bedoelt hij dat de vraag simpelweg veel groter is dan het aanwezig aanbod van Bitcoin.

Het resultaat? Ki Young Ju voorspelt een oorlog die de bears niet kunnen winnen. Vandaag lijkt daar echter geen sprake van, want de Bitcoin koers heeft op de avond van donderdag 14 maart een behoorlijke tik gehad.

Accumulatie-adressen verzamelen steeds meer Bitcoin

Daarna schijnt Ki Young Ju zijn licht op de zogenoemde accumulatie-adressen van Bitcoin. Dit zijn adressen die Bitcoin bezit en geen enkele geschiedenis van verkopen hebben. Adressen die alleen maar Bitcoin kopen en niet verkopen dus.

In totaal bezitten deze wallets nu al meer dan 1,6 miljoen Bitcoin. Vanaf begin 2020 zitten deze wallets in een gigantische en ongelooflijke opwaartse trend, als je naar de grafiek kijkt.

Het zou fantastisch zijn als Willy Woo gelijk krijgt met zijn aantal van 1 miljoen Bitcoiners, de voorspelling van Adam Back van een Bitcoin koers van 100.000 dollar zich zal manifesteren en we inderdaad de aanbodcrisis krijgen die Ki Young Ju voorspelt.

Nu is echt echter aan de bulls om deze aanval van de bears van zich af te slaan.

1 maand geldig: Pak nu je 20 Euro bonus bij Bitvavo

Sta je op het punt om de cryptowereld te ontdekken en overweeg je om Bitcoin of een andere crypto te kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve aanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en de Nederlandse crypto beurs Bitvavo krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding

Slechts 30 Dagen Beschikbaar: meld je aan bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 20 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Bitcoin nieuws

Presidentskandidaat Kennedy Jr. is groot crypto voorstander
Bitcoin koers nadert $68k voorafgaand aan Trump-toespraak op Bitcoin-conferentie
Altcoins staan voor verdere daling ten opzichte van Bitcoin
Meer nieuws

Meest gelezen

Elon Musk: Amerika gaat failliet
Tom Lee: Bitcoin koers gaat vanaf hier met 1.100% stijgen
Update Ripple vs SEC rechtszaak 22 juli