Ripple

Analist: Dit is hoe de Ripple (XRP) koers kan stijgen naar $30

De recente opwaartse trend in de cryptomarkt, aangevoerd door Bitcoin, heeft ook een positief effect op XRP. De waarde van XRP is in een week tijd met 7% gestegen. Deze positieve trend bevestigt eerdere optimistische verwachtingen voor deze cryptocurrency.

Bemoedigende analyse van de XRP koers

De recente bewegingen van de XRP token hebben de aandacht getrokken van diverse marktanalisten. Eén hiervan, bekend als EGRAG CRYPTO (@egragcrypto), heeft zijn visie op de toekomstige koersontwikkeling van XRP gedeeld. Hij baseert zijn voorspelling op een patroon dat hij de “Gods Candle” noemt. Als XRP dit patroon volgt, zal het proberen een stevige weerstand, die hij vergelijkt met de “Berlijnse Muur”, te doorbreken. Een succesvolle doorbraak kan leiden tot aanzienlijke winsten voor XRP.

Bovendien heeft hij een ‘W-formatie’ in de koersgrafiek opgemerkt. Dit patroon wordt vaak geassocieerd met grote trendveranderingen en een toename van het prijsmomentum. Volgens EGRAG CRYPTO zou XRP een geleidelijke opmars kunnen maken richting de $0,65, een belangrijk niveau om in de gaten te houden. Wanneer deze mijlpaal wordt bereikt, verwacht de analist een bevestigd prijsbereik tussen $1.10 en $1.40. Echter, Egrag wijst op een mogelijke hertest van het $0,55 tot $0,58 bereik voordat deze opwaartse trend zich voortzet.

Bron: Egrag

XRP naar 30 dollar?

In een andere analyse over XRP deelde de analist een ambitieus vooruitzicht voor XRP. De analist ziet een opmerkelijke stijging van 5.250% voor deze altcoin in het verschiet. EGRAG CRYPTO wijst op de vorming van een bullish vlagpatroon in de grafiek van XRP, iets wat hij eerder heeft benadrukt.

De analist benadrukte dat XRP belangrijke grafiekpatronen volgt en vroeg de gemeenschap om gefocust te blijven, omdat XRP “gezichten zal doen smelten”. Hij gaf echter aan dat het digitale activum ieders emoties op de proef zal stellen en hun uithoudingsvermogen zal meten. Deze uitspraak geeft aan dat er enige turbulentie zal zijn voordat de definitieve stijging plaatsvindt.

Op de grafiek is een sterke stijging te zien, met een voorspelde waarde van meer dan $30. EGRAG CRYPTO vraagt de gemeenschap om standvastig te blijven en voegt eraan toe dat “glorie wacht”. Hoewel de reis wellicht wat ruw kan zijn, kunnen de beloningen aanzienlijk zijn. Volgens de grafiek wordt deze mijlpaal verwacht rond 2025.

Gratis 10 euro aan Crypto

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht XRP of een andere crypto kopen? Dan hebben we geweldig nieuws voor je! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Als je je aanmeldt bij Bitvavo via de onderstaande knop, ontvang je niet alleen 10 euro gratis, maar betaal je ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties.

Ripple nieuws

Bekende XRP advocaat reageert fel op kritiek ex-SEC voorzitter
Waarom kocht Ripple 700 miljoen aan XRP tokens terug?
XRP stijgt naar de 4e positie in Cryptomarkt, overtreft Binance Coin in marktkapitalisatie
Meer nieuws

Meest gelezen

Enorme prijsstijging: Cryptomunt schiet 75% omhoog na grote aankondiging
Bitcoin koers daalt hard, wat is er aan de hand?
Deze nieuwe Cryptomunt Steeg in korte tijd met 7.000%