solana crash
Solana

Analist verwacht daling voor Solana: ‘Grafiek ziet er vreselijk uit’

Solana begon deze bullrun goed en profiteerde enorm van de hype rondom memecoins. Inmiddels is die positieve storm gaan liggen, daalde de koers behoorlijk vanaf de lokale toppen en moeten we ons volgens de pseudonieme analist Bluntz opmaken voor meer ellende.

De grafiek ziet er absoluut vreselijk uit

In een nieuwe analyse op Twitter deelt Bluntz zijn visie waarin Solana er “vreselijk” uitziet op de weekgrafiek ten opzichte van Bitcoin. Er lijkt volgens hem sprake van een top, maar daar plaatst hij meteen de kanttekening bij dat het in deze markt lastig is om toppen aan te wijzen.

“Ik kan me een wereld voorstellen waarin SOL/BTC zijn top bereikt heeft, omdat het geld eindelijk begint te roteren naar Ethereum. Al is die visie ook een echte mentale ziekte geweest deze cyclus. Het is lastig om met veel overtuiging een richting te kiezen hier, maar ik weet één ding zeker: deze grafiek ziet er absoluut vreselijk uit.”

Dat zijn geen enorme positieve woorden die Bluntz heeft voor Solana. Wellicht heeft hij gelijk, maar uiteraard houdt hij een slag om de arm. Veel hangt waarschijnlijk af van het toekomstige succes van memecoins. Als die de komende maanden sterk presteren, dan kan Solana daar ook weer van profiteren.

Bluntz is bearish over Solana, maar niet iedere analist deelt zijn mening. Sterker nog, de pseudonieme analist Kaleo is juist heel positief over de vooruitzichten voor Solana.

Solana maakt zich op voor enorme uitbraak?

De pseudonieme Kaleo vertelt op Twitter dat Solana zich opmaakt voor een gigantische uitbraak, nadat de steun op lagere niveaus werd getest in zijn grafiek. “We zijn er bijna”, zo deelt hij in zijn laatste bericht van 2 september.

Op basis van zijn grafiek lijkt Kaleo te suggereren dat Solana weleens een bodem bereikt kan hebben na een koersdip onder het niveau van 129 dollar. Daarna moet de munt aan een opwaartse koersexplosie naar het niveau van 220 dollar beginnen.

Naast Kaleo begint ook Cheds bullish te worden over het smart contract platform.

Hij is van mening dat Solana inmiddels terug is op een koersniveau dat historisch gezien aantrekkelijk is voor kopers en dat de munt binnenkort nog verder kan opspringen. “Solana is terug in de dagelijkse vraagzone”, aldus Cheds.

Handel €10.000 gratis en krijg 10 euro bonus

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Solana of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Maak een account bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 10 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt gedurende 7 dagen na registratie van je account ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties.* Meld je nu aan!

*Let op, er zijn voorwaarden van toepassing op de actie.

Solana nieuws

Experts verwachten een Solana koers van $200 eind 2024
Solana breekt record met meer dan 5 miljoen dagelijkse gebruikers
Analist voorspelt enorme stijgingen voor Ethereum en Solana
Meer nieuws

Meest gelezen

Bitcoin koers maakt zich klaar voor de ‘grand finale’
Bekende crypto analist: Deze 4 altcoins zijn klaar voor mega stijging
Crypto analist: Dit is hét moment om XRP te kopen voordat het $40 bereikt