pepe
Pepe Coin

Crypto analist is bullish over PEPE en één andere memecoin

Deze bullmarkt staat grotendeels in het teken van memecoins. De verhalen van mensen die kleine bedragen in miljoenen dollars wisten te veranderen, vlogen ons om de oren de afgelopene maanden. Nu claimt de pseudonieme analist Bluntz dat PEPE en één andere memecoin klaar zijn voor gigantische stijgingen.

Bullish over PEPE

Als eerste komt PEPE aan de beurt. Voor zijn analyse leunt Bluntz op de zogenoemde Elliott Wave Theory, een benadering binnen de technische analyse die gebaseerd is op de psychologie van de massa.

Volgens de theorie bewegen de koersen van financiële assets zich over het algemeen in golven. Nu deelt de analist een grafiek waarin hij laat zien dat PEPE al een ABC-correctie achter de rug heeft (correctie van drie golven) en op weg is naar de koers van 0,0000145 dollar.

“Ik vind PEPE hier sterk ogen. Het lijkt erop dat een stijging van vijf golven en ABC correctie inmiddels achter de rug is. Dit is één van de weinige altcoins die niet is vernietigd en naar nieuwe dieptepunten afgedaald is”, aldus Bluntz.

Op basis van zijn grafiek lijkt Bluntz een stijging van iets minder dan 50% te voorspellen voor PEPE. Daarvoor moet er wel wat gebeuren en heeft de memecoin ook goede prestaties van Bitcoin nodig. Helaas oogt de grootste munt van de markt op dit moment wat minder sterk.

Popcat klaar met corrigeren

Dan springt Bluntz over op een kleinere memecoin, namelijk het op Solana gebaseerde Popcat (POPCAT). Bluntz denkt dat POPCAT inmiddels klaar is met corrigeren.

“POPCAT komt als een gestoorde naar buiten met een turbo-bounce vanaf de bodems. Er is een duidelijke stijging van vijf golven zichtbaar op de dagelijkse grafiek en de ABC-correctie lijkt ook afgerond en klaar.

Ik begin te denken dat memecoins weer helemaal terugzijn”, aldus een optimistische Bluntz.

Dat lijkt onwaarschijnlijk, omdat memecoins in principe alleen goed kunnen presteren als de rest van de markt dat ook doet. Zonder Bitcoin, is het bijna niet mogelijk dat er wel voldoende liquiditeit in de markt is voor memecoins.

Tenzij het om zulke kleine projecten gaat, dat een paar whales ze kunnen pumpen en dumpen. Dat zijn echter niet de memecoins waar je op wil spelen, omdat je daarmee meestal gepakt wordt door insiders.

Handel €10.000 gratis en krijg 10 euro bonus

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Bitcoin of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve aanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Maak een account bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 10 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Altcoin nieuws

Worldcoin beschuldigd van prijsmanipulatie en oplichting
Glassnode oprichters verwachten spoedig begin nieuw altcoin seizoen
Dit zijn de best presterende crypto’s van het moment
Meer nieuws

Meest gelezen

Is dit waarom de Ripple (XRP) koers gigantisch hard stijgt?
Einde van Ripple (XRP) rechtszaak met de SEC mogelijk deze week
XRP koers valt plotseling omlaag terwijl Bitcoin en Ethereum koersen stabiliseren