Ripple xrp token
Ripple

Analist: “Ripple (XRP) staat op het punt om te ontploffen”

Ripple’s XRP token heeft gisteren een mooi herstel laten zien nadat het op 1 februari ineenzakte. Op het moment van schrijven verhandelt XRP rond de $0,44 wat lijkt op een korte consolidatieperiode voordat de munt een volgende poging zal gaan doen om de $0,50 weerstand te breken.


XRP heeft echt nut

De recente prijsvolatiliteit van XRP heeft de discussie doen oplaaien over de vraag of de token van Ripple relevant is in een tijdperk van stablecoins zoals Tether. Ook vragen veel mensen zich af of XRP ooit zal herstellen van de klappen die het krijgt van de SEC. Crypto analist MagicPoopCannon is echter van mening dat de prijs zal stijgen. Simpel weg omdat de token nuttig is. De analist zegt:

“Mensen die het opwaartse potentieel van XRP in twijfel trekken vanwege vermeende ‘marktkapitalisatie’-beperkingen, begrijpen niet dat het is ontworpen (en wordt geïmplementeerd) om triljoenen dollars aan waarde te verplaatsen. De marktkapitalisatie zal exploderen als / wanneer dat zich voordoet. XRP heeft echte nut mensen. Denk er over na.”


Geïnteresseerd in het leverage traden van Bitcoin en andere crypto? Klik hier en maak een account aan op Bybit.


“De XRP prijs staat op het punt om te ontploffen”

De analist gaat zelfs zo ver om te zeggen dat hij verwacht dat de prijs van Ripple’s XRP token kan stijgen tot $9 of zelfs $20.

“XRP ziet eruit alsof het op de rand van een epische explosie staat. Mijn doel voor een moonshot-rally is $9, waar ik denk dat we een sterke terugval kunnen zien. Ik geloof oprecht zelfs dat XRP meer dan $20 zou kunnen stijgen, met een einddoel rond de $50.”

MagicPoopCannon legde verder uit dat dergelijke prijsdoelen voor XRP niet onmogelijk zijn, aangezien de token in 2017 al eens met meer dan 76.000% is gestegen.

“Hate it or love it, XRP heeft waarschijnlijk het beste opwaartse potentieel van alle grote cryptocurrencies op dit moment, en het was een van de beste, zo niet DE beste presteerders in 2017, aangezien het letterlijk 76.000% steeg.”