Memecoin
Altcoin

Crypto analist: Solana memecoins gaan opnieuw exploderen

The Flow Horse, een populaire pseudonieme analist op Twitter, verwacht dat het niet lang duurt voordat op Solana gebaseerde memecoins opnieuw zullen exploderen. Zo wijst hij onder andere op dogwifhat (WIF) die momenteel aan een periode van consolidatie bezig lijkt op de dagelijkse grafiek.

Volgens de analist hoeft het niet lang meer te duren voordat WIF ineens uitbreekt.

WIF klaar om zijn hoed af te nemen

“Het lijkt erop alsof WIF klaar is om zijn hoed af te nemen”, aldus The Flow Horse, die daarmee wil zeggen dat de munt op het punt staat om aan een koersexplosie te beginnen.

WIF handelt op dit moment ongeveer 35% onder de all-time high die de munt in maart van dit jaar bereikte.

Ook wat Ethereum betreft is de analist bullish, met name vanwege de goedkeuring van de Spot Ethereum ETF door de SEC. Hij is zodanig bullish over Ethereum dat hij verwacht dat de munt opnieuw terrein zal winnen ten opzichte van Bitcoin.

Ethereum ziet er sterk uit

“De Ethereum ETF trade is beter dan Bitcoin voor heel veel verschillende redenen, maar simpel gezegd:

De markt heeft nog steeds niet door dat er een kanteling plaatsvindt en je kunt garanderen dat er nog twijfel en ongeloof is, totdat we een headline krijgen”, aldus The Flow Horse.

Op de korte termijn verwacht hij nog een kleine correctie voor Ethereum, om vervolgens aan een sterke opwaartse trend te beginnen ten opzichte van Bitcoin.

In hoeverre de Ethereum ETF een succes wordt valt echter nog te bezien. Zo krijgen investeerders in de ETF geen rendement via staking, wat voor veel mensen een grote reden kan zijn om niet via de ETFs in Ethereum te investeren.

Daarmee loop je op jaarbasis immers 3-6% mis op de munt, die andere investeerders wel kunnen krijgen.

Handel €10.000 gratis en krijg 10 euro bonus

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Ethereu of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve aanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Maak een account bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 10 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Altcoin nieuws

Creatie van 2,52 miljoen altcoins is desastreus voor crypto
Zo wil Toncoin 500 miljoen gebruikers aantrekken
Binance integreert USDT op Toncoin netwerk
Meer nieuws

Meest gelezen

Crypto analist voorspelt stijging van 1.724% voor deze altcoin
Crypto analist: er komt een gigantische koersbeweging aan voor Bitcoin
Crypto markt kleurt donkerrood – Wat is er aan de hand?