Bitcoin stijgt
Bitcoin

Crypto-analist: Bitcoin op weg naar $100.000 in aanstaande supercyclus

De macro-econoom en topanalist Alex Krüger claimt dat Bitcoin bezig is aan een “supercyclus” en dat de koers van 100.000 dollar een kwestie van tijd is. Ondanks dat ziet hij ook nog een valkuil voor de grootste digitale munt van de markt.

Wat is die valkuil precies en moeten we ons echt nog ergens zorgen om maken op dit moment?

Correctie vanaf de 85.000 dollar?

Op het huidige tempo voorziet Krüger een scenario waarin de Bitcoin koers eerst oploopt tot 85.000 dollar, om vervolgens aan een gigantische correctie te beginnen naar het niveau van 55.000 dollar.

Daarna, als de markt weer een beetje wanhopig begint te worden, verwacht hij een explosie naar het niveau van 120.000 dollar, om daarna weer doodleuk terug te vallen naar de 85.000 dollar.

Alles bij elkaar kunnen we stellen dat Krüger een extreem volatiele periode verwacht voor Bitcoin.

Wat de timing van de correctie betreft denkt Alex Krüger aan de volgende halving, die voor 19 april op het programma staat. “Een grote correctie rond de halving lijkt logisch. Maar ook een grote correctie bij de eventuele afwijzing van de Spot Ethereum ETFs lijkt logisch”, aldus de analist.

Bitcoin koers van $100.000 komt eraan

Ondanks dat Krüger speculeert over een gigantische correctie van 85.000 naar 55.00 dollar voor Bitcoin, is de Bitcoin koers van 100.000 dollar volgens hem ook een kwestie van tijd.

Naast Bitcoin is hij bullish over AI-gerelateerde altcoins, het aanstormende Eigenlayer-ecosysteem, het nieuwe Bitcoin-ecosysteem, Solana, Monad, GameFI, airdrops en winnaars in de DeFi-categorie.

Wat dat betreft lijkt er dus nog voldoende te zijn om naar uit te kijken de komende periode. Waar zet jij momenteel je geld op in?

1 maand geldig: Pak nu je 20 Euro bonus bij Bitvavo

Sta je op het punt om de cryptowereld te ontdekken en overweeg je om Bitcoin of een andere crypto te kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve aanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en de Nederlandse crypto beurs Bitvavo krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding

Slechts 30 Dagen Beschikbaar: meld je aan bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 20 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Bitcoin nieuws

Positief crypto nieuws: Fed Beleidsversoepeling kan Bitcoin naar $150.000 Stuwen
Trump omarmt crypto en accepteert Bitcoin en Dogecoin voor campagnedonaties
‘Bitcoin vormt gigantische bullish setup’
Meer nieuws

Meest gelezen

Crypto-analisten voorspellen: Zó lang duurt het om miljonair te worden met een $1.000 investering in Cardano
Bitboy: Schikking tussen Ripple en SEC nabij – Verwacht enorme prijsstijging voor XRP
XRP’s toekomst: Kan het Solana, Ethereum en zelfs Bitcoin inhalen?