Bitcoin
Bitcoin

Crypto analist voorspelt: Bitcoin naar all-time high in september

Als we de populaire analist Rekt Capital mogen geloven, dan staat Bitcoin voor een gigantische uitbraak in september. Rekt Capital baseert zich voor deze voorspelling op de koersgeschiedenis van de digitale munt.

Niet alleen het technische plaatje klopt voor Bitcoin

Niet alleen het door Rekt Capital geschetste technische plaatje klopt voor Bitcoin. Ook de macro-economische vooruitzichten zijn volgens analist Jamie Coutts positief te noemen. Coutts werkte oorspronkelijk voor Bloomberg en is inmiddels overgestapt op het meer crypto-georiënteerde Real Vision.

Jamie Coutts constateert dat de Bitcoin koers over de afgelopen 10 jaar gemeten de neiging had om enkele maanden voor de Global M2 geldhoeveelheid een bodem te vinden, om vervolgens omhoog te schieten voordat de wereldwijde liquiditeit volgt.

Hieraan voegt Coutts toe dat de groeiende hoeveelheid geld in de wereld (M2 stijgt) in combinatie met de ETFs de “perfecte setup” creëren voor Bitcoin.

Bitcoin krijgt de wind voorzichtig weer in de rug van de ETFs. De laatste twee handelsdagen van de ETFs in de Verenigde Staten waren namelijk weer positief.

Bitcoin koers van 86.000 dollar?

Het volgende grote koerstarget van Bitcoin kan volgens de populaire analist Titan of Crypto weleens op 86.000 dollar liggen. “Zou jij op dit Megafoon-patroon gokken?”

Een megafoon is een patroon uit de technische analyse met twee higher highs en twee lower lows. Meestal komen deze voor als de markt behoorlijk volatiel is en vaak gaan ze gepaard met macro-bodems en toppen.

Op de korte termijn is er volgens Rekt Capital nog wat meer nodig voor Bitcoin. “De realiteit is dat Bitcoin in een neerwaartse trend blijft totdat deze breekt. Maar Bitcoin is slechts één dagelijkse sluiting boven de trendlijn verwijderd van een omkering van de trend”, aldus Rekt Capital.

Wat verwacht jij? Dalen we verder of zitten we nu eindelijk rond de bodem voor Bitcoin?

Handel €10.000 gratis en krijg 10 euro bonus

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Bitcoin of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Maak een account bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 10 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt gedurende 7 dagen na registratie van je account ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties.* Meld je nu aan!

*Let op, er zijn voorwaarden van toepassing op de actie.

Bitcoin nieuws

Crypto analist: het is nog te vroeg voor optimisme over Bitcoin
BlackRock’s Bitcoin ETF haalt voor het eerst in 3 weken weer kapitaal binnen
Bitcoin koers op het punt van explosieve stijging: Woensdag cruciaal volgens Bitwise
Meer nieuws

Meest gelezen

Bitcoin koers maakt zich klaar voor de ‘grand finale’
Bekende crypto analist: Deze 4 altcoins zijn klaar voor mega stijging
BitBoy voorspelt enorme stijging voor XRP en 4 andere Cryptomunten