Bitcoin

Analist voorspelt: Bitcoin naar $150k en Ethereum naar $9k

De mede-oprichter van Blockfyre gelooft dat er spoedig een bull markt aan zit te komen en dat de Bitcoin prijs dan zal stijgen tot $150.000. Ook zegt hij te verwachten dat de Ethereum nog harder kan gaan stijgen.

In een tweet vertelde Simon Dedic dat niet elke cryptomunt zulke indrukwekkende winsten zullen behalen. Alleen de grote solide crypto’s gaan volgens hem een indrukwekkende koersstijging meemaken.


Alleen sterke altcoins gaan stijgen

Toen Bitcoin in december 2017 haar hoogste punt ooit ooit bereikte van bijna $20.000, was de tijd anders. De mainstream media maakte de munt enorm populair en de hele crypto wereld was nieuw. Elke dag vonden er nieuwe ICO’s plaats en er was een enorme FOMO in de cryptowereld. Letterlijk elk nieuw project kreeg miljoenen aan investering binnen in de hoop dat het geld vertienvoudigd zou worden.

Dit werd een self-fulfilling prophecy, en vrijwel elke altcoin boekte in 2017 aanzienlijke winsten. Terwijl dit nooit meer gaat gebeuren vertelt Dedic wel dat hij gelooft dat er een nieuwe Bitcoin bull run aan zit te komen.


Probeer vandaag nog crypto te verhandelen en mis nooit een kans om winst te maken! – Ga naar Stormgain.


Enorme prijsvoorspellingen

Dedic deed zelfs een aantal prijsvoorspellingen waarin hij vertelt dat hij verwacht dat Bitcoin met 1400% gaat stijgen en de $150.000 zal bereiken.

Ook vertelt hij dat Ethereum het nog beter gaat doen en met meer dan 3570% zal stijgen tot een prijs van $9000 per token. Binance Coin zal volgens de CEO kunnen stijgen tot $500.

Daarnaast verwacht hij van de altcoins Chainlink en Tezos erg veel. Hij zet voor beide munten een richtprijs van $200. Dat zou een wist van 4450% of meer betekenen. Toch spannen de enorme bovengenoemde bedragen niet de kroon. Dedic verwacht namelijk dat de VeChain koers zal stijgen naar $1 dollar. Dit betekent dat de koers met maar liefst 14.100% zou moeten stijgen.

 

Bitcoin nieuws

VanEck: Bitcoin heeft afgelopen jaar bijna iedere activaklasse verslagen
Langverwachte goedkeuring: BlackRock’s Bitcoin ETF krijgt groen licht voor handel in opties
Bitcoin stijgt: maar dit is nodig voor een nieuwe all-time high
Meer nieuws

Meest gelezen

BitBoy voorspelt enorme stijging voor XRP en 4 andere Cryptomunten
Crypto whales kopen massaal deze Altcoins
Crypto-CEO onthult: ‘Ik heb vandaag flink wat XRP gekocht’ – Dit is waarom