Binance, BNB
Altcoin

Crypto analist voorspelt BNB koers van $1200

De pseudonieme analist Bluntz is wel heel bullish over BNB Chain (BNB). Volgens de analist is het ecosysteem klaar om een koers van tenminste $1.000 te bereiken. “Er is geen scenario waarin BNB deze cyclus niet op een viercijferige koers komt”, aldus Bluntz.

Stijging van 71% voor BNB?

Op basis van de weekgrafiek van BNB lijkt Bluntz zelfs een koers van $1.200 te voorspellen voor de munt. Dat zou vanaf de huidige niveaus een stijging van ruim 70% opleveren.

Bluntz doet deze voorspellingen op basis van de Elliott Wave Theory – een theorie uit de technische analyse die gebaseerd is op de psychologie van de massa. Volgens de theorie bewegen de koersen van financiële assets zich altijd in golven.

De vijfde golf van de opwaartse beweging moet volgens Bluntz uiteindelijk rond de koers van $1.200 eindigen voor BNB. Op het moment van schrijven handelt BNB op $705 en staat het daarmee net onder zijn all-time high van $710.

Ook bullish over Ethereum

Het lijkt erop dat Bluntz kiest voor altcoins op dit moment. Naast BNB is hij namelijk ook bullish over Ethereum, dat volgens hem klaar is om aan een opwaartse koersopleving te beginnen ten opzichte van Bitcoin.

De pseudonieme analist claimt dat de neerwaartse beweging, die volgde op een bearish divergentie op de 12-uur grafiek voorbij lijkt.

Er is sprake van een bearish divergentie als de koers van een asset stijgt, terwijl een indicator, de Relative Strength Index (RSI), juist in een neerwaartse trend zit.

“Er komt een grote koersbeweging aan en ik verwacht dat die naar de bovenkant zal zijn”, aldus Bluntz.

Handel €10.000 gratis en krijg 10 euro bonus

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht BNB of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve aanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Maak een account bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 10 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Altcoin nieuws

Analist is razend bullish over deze cryptomunt
Crypto analist voorspelt opleving van kleinere altcoins
Terraform Labs stopt activiteiten na schikking van $4,47 miljard met SEC
Meer nieuws

Meest gelezen

Advocaat: Dit is wanneer de uitspraak in de Ripple-rechtszaak verwacht wordt
Crypto analist verwacht een mega Solana crash tot $13
ChatGPT voorspelt: Dit is het moment waarop de XRP koers $5 kan bereiken