Welke altcoin stijgt?
Altcoin, Worldcoin

Analist voorspelt gigantische koersexplosie voor deze crypto

De populaire pseudonieme analist Kaleo, die met zijn 600.000 volgers een gigantische naam is binnen de industrie, voorspelt een enorme koersexplosie voor Cosmos (ATOM). Volgens de analist kan het niet lang meer duren voordat er een “squeeze” plaatsvindt met ATOM.

“Ik ben long”, zo luiden de woorden van Kaleo waarmee hij aangeeft dat hij in de munt zit.

Waarom is ATOM momenteel bullish?

Cosmos is volgens Kaleo bullish op dit moment, omdat het een diagonale weerstand heeft doorbroken, waar het enkele maanden tegenaan hikte. Op het moment van schrijven is Cosmos 8,91 dollar per munt waard en als we Kaleo mogen geloven, dan ligt de volgende weerstand voor het project pas op de koers van ~16 dollar.

Een andere coin die op de radar van Kaleo staat is Worldcoin (WLD) van Sam Altman, de CEO van OpenAI. De analist stelt dat Worldcoin klaar is voor een uitbraak, nadat het boven zijn weerstand van 2,55 dollar is gekropen.

“Ik heb een zakje met WLD opgepikt. Een mooie uitbraak uit de hoogtepunten van juli, de markt is bullish = stuur hem maar omhoog”, aldus de populaire Kaleo.

Ook bullish over STEPN

Als laatste schijnt Kaleo zijn grote licht op STEPN (GMT), die volgens de analist nu ook boven een weerstand van een stijgend trendkanaal is uitgebroken en klaar lijkt voor een gigantische rally, met als eerste target de koers van 0,65 dollar en daarna de symbolische grens van 1,00 dollar.

Op het moment van schrijven handelt GMT op een koers van 0,2727 dollar en staat er een daling van 8,75 procent op de borden voor de afgelopen 24 uur.

Wat dat betreft lijkt deze voorspelling van Kaleo nog niet helemaal zijn vruchten af te werpen. Maar de hele markt heeft het vandaag even moeilijk, want ook Bitcoin is onder de 37.000 dollar terechtkomen op het moment van schrijven.

Gratis 10 euro aan Crypto

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Bitcoin of een andere crypto kopen? Dan hebben we geweldig nieuws voor je! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Als je je aanmeldt bij Bitvavo via de onderstaande knop, ontvang je niet alleen 10 euro gratis, maar betaal je ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties.

Altcoin nieuws

Crypto altcoins in zwaar weer: Bitcoin dominantie nadert 3-jarig hoogtepunt
Deze 3 cryptomunten presteren geweldig ondanks de crypto dip
Grayscale lanceert Aave Trust: Nieuwe kans voor geaccrediteerde investeerders in de cryptomarkt
Meer nieuws

Meest gelezen

Bitcoin koers zakt onder $63.000 na opmerkingen van Fed-voorzitter Powell
Deze 4 cryptomunten worden nu massaal opgekocht door whales
Rusland en BRICS werken aan een onafhankelijk betaalsysteem