crypto prijs stijgt
Altcoin

Analist voorspelt mega prijsstijging voor deze cryptomunt

De crypto wereld is zoals veel investeerders weten erg volatiel. Dit biedt risico’s, maar ook kansen. De bekende analist The Crypto Dog deelde onlangs een optimistisch perspectief voor de altcoin Injective (INJ). Hij deelde een grafiek met het INJ/BTC handelspaar die volgens hem wijst op een bullish structuur.

Wat is Injective?

Injective Protocol is een gedecentraliseerd financieel (DeFi) platform dat gebruikers in staat stelt om in diverse financiële producten te handelen zonder tussenkomst van centrale autoriteiten. Het platform biedt geavanceerde handelsmogelijkheden, waaronder spot- en derivatenhandel, en staat open voor een breed scala aan activa, waaronder cryptocurrencies, aandelen, en forex. Injective is daarnaast ontworpen om interoperabel te zijn met andere blockchains zoals Ethereum (ETH), waardoor het gemakkelijker wordt om assets tussen verschillende netwerken te verplaatsen.

Injective is klaar voor een grote prijsstijging

Injective heeft opvallend genoeg zijn grootste waardestijgingen doorgemaakt tijdens de bearmarkt van 2023. Het project bereikte recentelijk, in december, een all-time high (ATH) van $45,01. In dat jaar zag de digitale munt een indrukwekkende waardestijging van 3000%.

Volgens The Crypto Dog is de huidige correctie, waarbij de koers rond de $36 schommelt, niet het einde van de opwaartse trend van Injective. De analist ziet nog steeds aanzienlijk opwaarts potentieel. Hij suggereert dat, mocht er een nieuwe bullmarkt aanbreken en een zogenaamd ‘altcoin-seizoen’ starten, dit DeFi-project wel eens een van de eersten kan zijn die daarvan profiteert.

Handel €10.000 gratis en krijg 10 euro bonus

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Injective of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve aanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Maak een account bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 10 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Altcoin nieuws

Deze 3 cryptomunten boeken bizarre winsten deze week
Spot Bitcoin ETF’s: De voorbode van een financiële revolutie
Onbekende crypto bereikt onverwachts nieuwe all-time high
Meer nieuws

Meest gelezen

ECB: Bitcoin heeft ‘nul waarde’ en staat op instorten
Zoveel geld zou je nu hebben als je een jaar geleden voor 2000 euro aan Bitcoin had gekocht
Crypto analist: Dogecoin koers kan 11.500% stijgen