Dogecoin koers
Dogecoin, Pepe Coin

Analist voorspelt stijgingen voor Dogecoin, Pepe en Polygon

De populaire pseudonieme analist Kaleo voorspelt stijgingen voor een handjevol altcoins, waaronder Dogecoin (DOGE) en Pepe (PEPE). Volgens de analist lijkt Dogecoin er klaar voor om zijn positieve momentum door te zetten, nadat een diagonale weerstand op de vieruur-grafiek werd doorbroken.

Dogecoin zou naar zijn idee kunnen uitbreken als de horizontale weerstand op 0,72 dollar wordt gebroken.

Nu nog even niet

Gisteren kreeg de markt even een tik, waardoor het erop lijkt dat het Dogecoin-leger wat langer moet wachten op de koersen waar Kaleo over spreekt. Op het moment van schrijven komt Dogecoin binnen op 0,6696 dollar en staat het voor de afgelopen 24 uur op een daling van 2,74 procent.

Dat brengt de market cap van Dogecoin op 9,38 miljard dollar. Naast Dogecoin, is Kaleo ook positief over collega-memecoin Pepe, waarvoor hij een behoorlijk stevige rally voorspelt.

Op het moment van schrijven handelt Pepe op een koers van 0,0…01663 dollar en Kaleo lijkt in zijn grafiek een mogelijke koers van 0,0…03000 dollar te voorspellen. Dat zou een behoorlijke stijging zijn voor de memecoin.

Ook positief over Polygon

Behalve memecoins is Kaleo ook positief over munten met een serieuzere bedoeling. Wat dacht je bijvoorbeeld van Polygon (MATIC). Volgens Kaleo kan Polygon over de 1,00 dollar heen schieten als het lukt om de steun op 0,75 dollar te herclaimen.

“Ik wil niet te hebberig worden, maar ik ben tevreden met een koersbeweging naar iets meer dan 1,00 dollar voor MATIC”, aldus de analist.

Verder spreekt Kaleo zich in zijn uitgebreide analyse ook nog uit over Binance Coin (BNB). De token van het beursplatform van CEO Changpeng Zhao is volgens Kaleo bezig met het vormen van een lokale bodem.

Nu zou de munt op weg zijn naar de range van 300 tot 350 dollar. Daarvoor moet het nog een redelijke weg afleggen. Op dit moment staat de munt namelijk op een koers van 239 dollar.

Gratis 20 euro aan Crypto

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht DOGE kopen? Dan hebben we geweldig nieuws voor je! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Als je je aanmeldt bij Bitvavo via de onderstaande knop, ontvang je niet alleen 20 euro gratis, maar betaal je ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties.

Dogecoin nieuws

Gaat de Dogecoin koers richting 1 dollar in deze crypto cyclus?
Whale haalt voor 53 miljoen dollar aan Dogecoin van crypto beurs
Dogecoin en Shiba Inu tonen veerkracht door sterke liquiditeit
Meer nieuws

Meest gelezen

Bitcoin koers verliest $2.000, wat is er aan de hand?
Crypto analist: ‘Deze 3 altcoins gaan vlammen volgende week’
Ripple gaat in beroep en wil $10 miljoen boete betalen aan de SEC